Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime kıymet vermiyorum, saygı da duymuyorum, hakaretleri yeyip anne babamın yüzüne bakabiliyorum, gocunmuyorum diyorsan boşanmaŞiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
O tebessüm işareti.. Hakaret görüyorum aaa bu çok hafif diye birşey demedim. Bu yüzden boşanıyorum dedim zaten. Acaba düzelir mi diye aklımda soru işaretleri var diyorum.
Bence 1 şans daha verin.herkes son bir şansı hak eder.boşanmak çok zor çok çok.sevgi varsa devam edinŞiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
Bnce once ailenizle konusun. Sonra lacka bi hal alir bidaha bitti dedigin zmn ne esin nede ailen ciddiye almaz seniMerhaba arkadaşlar ben evliyim eşimle pazartesi günü anlaşmalı mahkmeemiz var. Evliliğimiz de bir sürü sorun yaşadık o yüzden boşanma kararı aldım eşim bana 1 hafta önce yalvardı nolur bir şans ver bana diye inanmadığım için kabul etmedim. Beni seviyor evet biliyorum ama en ufak birşey de bitti diyor hakaretler ediyor sonra pişman oluyor bende ona güvenmediğim için kabul etmedim ama mahkememe 3 gün kaldı ve ben anlamsız birşekilde çok iyiyken ruh halim çöktü korkuyorum pişman olurum diye eşimi de özlüyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum ona güvenmiyorum ailemin boşanmıyorum dersem vereceği tepkiden korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum.. 2 gün yalvardı bende bşrdaha beni rahatsız etmemesini söyledim sonra yalvarmaya bıraktı sadece bir kere bi bahaneyle mesaj attı okadar.. Kafam çok karışık..
Ailenle görüşmeyeceksin. Sadece annenle benim belirlediği günler de konuşabilirsin telefonda diyor siz olsanız kabul edrmisinşzBnce once ailenizle konusun. Sonra lacka bi hal alir bidaha bitti dedigin zmn ne esin nede ailen ciddiye almaz seni
Boşanmaktan vazgeçersen bir sonraki konu basligin bu yazdigin cumle olacak.en ufak birşey de bitti diyor hakaretler ediyor sonra pişman oluyor
Ailenle görüşmeyeceksin. Sadece annenle benim belirlediği günler de konuşabilirsin telefonda diyor siz olsanız kabul edrmisinşz
Aslında düşünüyorum bende kendi ailemi sileyim artık yoruldum ailelerden sadece 3müz olalım dediği için kararsız kalıyorumBu mu yalvarıp yakaran hali?
Sizi tekrar kazanmak için sunduğu çözüm yolunda bir pranga eksik farkında mısınız?
Daha sizi boşanmamaya ikna etmeye çalışırken bunları söyleyip ailenizi sildirecek adam sonrasında neler yapar hiç düşünmüyor musunuz?
Sizi boşanmaya ikna etme yöntemi pazarlık yapmak farkında iseniz ki siz şuan eşit durumda değilsiniz o hatalı taraf ve doğal olarak fedakarlık yapması gereken de o taraf. Buyuk konuşmak istemem ama bir erkek için ozellikle kıymetinizi bilmeyen bir erkek için aileyi silmeyi kendinize yakistirabiliyor musunuz.As
Aslında düşünüyorum bende kendi ailemi sileyim artık yoruldum ailelerden sadece 3müz olalım dediği için kararsız kalıyorum
Şiddet eskiden görmüştüm evliliğimi ilk zamanları onları düzeltti yok tek düzeltemediğimiz hakaret =) sinirlenince hakaret ediyor
İstemsizce güldümbenim bir arkadaşım boşanalı iki sene oldu
gururdan boşandılar
her gün stalklıyor
arada buluşup sevişiyorlar
sürekli dilinden düşürmüyor
böyle olacaksanız boşanmayın. ben şahsen kendisiyle artık görüşmüyorum daral geldi çünkü.
Yo neden linç yiyesin ki? Bir erkeğe dolaylı yoldan öyle aşağılayıcı hakaret eden kadınlarımız var ki keşke alenen etse o hakareti.linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum.
olayı tek taraflı dinliyoruz her zaman. oywww boşan sana hakaret edemez sana şiddet uygulayamaz diyoruz.
haklıyız da! kimse kimseye hakaret edemez.
peki şimdi soruyorum ya kadın erkeğe laf sokup aşağılıyorsa bu da hakaret değil mi?
erkek salak diyordur hakarettir
kadın senin kafan çok çalışıyor ya he he! der salak dememiştir ve hakaret sayılmaz öyle mi?
neyse konu sahibi için söylemedim bunu. genel olarak konuştum.
canım alışkanlıktır o boşver ilk zamanlar özlersin normaldirŞiddet gördüğüm eşimi bile ilk zamanlar özlüyordum geçti gitti o özlem değil alışkanlıkta olabilir
As
Aslında düşünüyorum bende kendi ailemi sileyim artık yoruldum ailelerden sadece 3müz olalım dediği için kararsız kalıyorum