Mahkemem var..

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Selamaleyküm.
Arkadaşlar yakında mahkemem var çok heyecanlanıyorum benim gibi olanlar varmı birde benim gibi olupta mahkeme görmüş geçirmiş olanlar bana yardımcı olabilirlermi çok heycan yapıyorum sizlerin nasıl geçti anlatabilrmisiniz acaba haklıyken haksız duruma gelmekten korkuyorum ....

Yaşayıpta tecrübesi olanlar yazarlarsa çok sevinirim yeni üye oldum enazından bu yüzden dikkate alınsaydı sevinirdim.

Siz mi boşanıyorsunuz?
Filmlerdeki gibi değil, öncelikle onu söyleyim. Avukatınız varsa da sizin gitmenize gerek yok. Zaten sizi hiç konuşturmuyorlar. Avukatlar konuşuyor. Daha çok herşey yazılı kağıtlarla oluyor. Tanıklar varsa bir de tanıklar konuşuyor. Çok da panik olmayın, çünkü kafanızda kurduğunuz gibi değil.

Yaşayıpta tecrübesi olanlar yazarlarsa çok sevinirim yeni üye oldum enazından bu yüzden dikkate alınsaydı sevinirdim.

Yeni üye olabilirsiniz ama siz ne olduğunu açıklamadan anlaşılmasını beklemeniz hata..
Nasıl bir evliliğiniz olduğu, neden boşanma aşamasına geldiğiniz, eşinizin nasıl biri olduğu çok önemli konular..
Herkes benzer şekilde boşanamıyor..
Herkesin hikayesi farklı..
Bazıları medenice gider boşanırlar..
Bazıları her türlü rezilliği yaparlar boşanırken..
Anlaşmalı mı boşanacaksınız, çekişmeli mi..
Bu bile çok önemli mesela

çekişmeli ,bu yüzden endişeleniyorum bana iftira atmış hakaret etti salak gerizekali aptal diye hakaretler etti diye yazılıydı tebligatta anne babası abileri ve ablalarınıda şahit olarak getirecek oysa beni onların önünde kaç kereler dövdü inkar ediyorlar üstüne üstlük iftira atmışlar .birde akşam üzeri birgün bıçak ile canıma kast etti bnde kapıyı kilitleyip ailemi aradım onlara gelene kadar kapının yarısını indirdi yetişmeselerdi öldürücekti belki o sırada yani kapıyı kırdığı sırada kollarında meydana gelen morlugu yani zorlamadan meydana gelen morlukları benim üzerime attı ailesine gösterdi beni evden kovdular sonra babamın evinde hamile olduğumu öğrendim zorla geri gittim yüzümün zoruyla sonra yine rahat vermedi hamileyken dövdü nohusayken dövdü yüzüme hakaret etti afedersiniz yüzümü cinsel organına benzetti kadın mendildir bana göre babanın evine al git piçini diyordu hep .sonrada evden attılar yeniden üzerimede iftiralar attılar terketti evi diye ve dava actı esyalarımı hatta giysilerimi bile vermediler takılarımıda aldılar attılar evden evime abisi yerleşti mahkemede o iftiralar ne olacak bilmiyorum kötü durumdayım nafaka vermemek için maaşının üzerine kredi çekip abisine o bizim otrduğumuz evi aldı .

evet ben .

ayy kendime yazmışım cevap acemilik işte .siz daha önce mahkemede bulundunuzmu

çekişmeli ,bu yüzden endişeleniyorum bana iftira atmış hakaret etti salak gerizekali aptal diye hakaretler etti diye yazılıydı tebligatta anne babası abileri ve ablalarınıda şahit olarak getirecek oysa beni onların önünde kaç kereler dövdü inkar ediyorlar üstüne üstlük iftira atmışlar .birde akşam üzeri birgün bıçak ile canıma kast etti bnde kapıyı kilitleyip ailemi aradım onlara gelene kadar kapının yarısını indirdi yetişmeselerdi öldürücekti belki o sırada yani kapıyı kırdığı sırada kollarında meydana gelen morlugu yani zorlamadan meydana gelen morlukları benim üzerime attı ailesine gösterdi beni evden kovdular sonra babamın evinde hamile olduğumu öğrendim zorla geri gittim yüzümün zoruyla sonra yine rahat vermedi hamileyken dövdü nohusayken dövdü yüzüme hakaret etti afedersiniz yüzümü cinsel organına benzetti kadın mendildir bana göre babanın evine al git piçini diyordu hep .sonrada evden attılar yeniden üzerimede iftiralar attılar terketti evi diye ve dava actı esyalarımı hatta giysilerimi bile vermediler takılarımıda aldılar attılar evden evime abisi yerleşti mahkemede o iftiralar ne olacak bilmiyorum kötü durumdayım nafaka vermemek için maaşının üzerine kredi çekip abisine o bizim otrduğumuz evi aldı .

yaptıklarını kayda aldım tablete kaydettim aldı tableti elimden vermedi kardeşimin tabletiydi hemde delilimi sakladı bunlar işe yararmı ne kadar önem arzeder davam ne yönde ilerler bilmiyorum bugün yarın avukatım arar herhalde daha ondanda cevap gelmedi zaten duruşmu tarihi nezaman onuda bilmiyorum yani.

İftiraları hakimler anlayacaktır merak etmeyin..
Sizin hiç mi şahidiniz yok?
Hiçbir kadın durduk yere küçücük çocuğuyla boşanmaz merak etmeyin durum anlaşılacaktır.
Ayrıca ilahi adalet kesinlikle çok güzel işliyor..
Allah sizin ve evladınızın hakkını ona bırakmayacaktır.. Göreceksiniz..
Sabır ve duayla Allaha sığının..

ayy kendime yazmışım cevap acemilik işte .siz daha önce mahkemede bulundunuzmu
evet bulundum. Dedigim gibi deliller ve taniklarla yuruyor. Avukatin halleder. Senin gitmen pek bir seyi degistirmez. Daha cok dilekcelere bakiyorlar. Bir de deliller ve tanik ifadelerine. Zaten durusmalar da kisa suruyor. Oyle saatlerce degil.

Amin inşAllah .Şahitlerim var beni en ilk kınamda dövdü görenler olmuştu onlar gelicek

Çekişmeli olduğu için sahitlerin dinlenmesi biraz zaman alır. Hakim sanada sorar tabiki, soğukkanlilikla anlatırsın. Avukatinla bir daha görüş, olayın ayrıntılarını bilen kişi o. Panik yapma, kısa ve öz tut. Zaten aile mahkemesi duruşma salonunun önünde , polis bulunuyor. Onlarda insan sonuçta. Hem orta yaşı geçmiş hakimlerin çoğu o kadar tecrübeli oluyor ki, suçluyu suçsuzu yüzünden ayırıyorlar. Kim yalan söylüyor, kim mağdur anlıyorlar. Sen ferah tut içini. Ben ne davalar gördüm. Çıkıyor ortaya bir şekilde.

İnşallah eşinin kollarındaki morlugu da belirtir şahitler. Ya da rapor almıştır. Çünkü sen kadınsın. Ne kadar benim açımdan olumsuz diye düşünsen bile senin lehine. Çünkü bana saldirmisti, öldürecekti. Can havliyle koluna sarilmisim dersin. Sen haklı çıkarsın. Bir kadının gücünün erkeğe yetmeyeceğini, durup dururken adama saldirmayacagini herkes bilir.

Kinanda dayak yiyip sonra evlenmeni de çok seviyordum. Beni ikna etti. Bir daha olmayacak dedi ben de inandım dersin. Komşularından da şahit bulduysan, senin sesini duyup, dayak yediğini bilen tamamdir. Anası, babası, danasi tabi onu savunacak, onların şahitliği çok da önemli değil. Önemli olan 3.kişilerin şahitliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…