- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Yaşayıpta tecrübesi olanlar yazarlarsa çok sevinirim yeni üye oldum enazından bu yüzden dikkate alınsaydı sevinirdim.
Siz mi boşanıyorsunuz?
Filmlerdeki gibi değil, öncelikle onu söyleyim. Avukatınız varsa da sizin gitmenize gerek yok. Zaten sizi hiç konuşturmuyorlar. Avukatlar konuşuyor. Daha çok herşey yazılı kağıtlarla oluyor. Tanıklar varsa bir de tanıklar konuşuyor. Çok da panik olmayın, çünkü kafanızda kurduğunuz gibi değil.
Siz mi boşanıyorsunuz?
Filmlerdeki gibi değil, öncelikle onu söyleyim. Avukatınız varsa da sizin gitmenize gerek yok. Zaten sizi hiç konuşturmuyorlar. Avukatlar konuşuyor. Daha çok herşey yazılı kağıtlarla oluyor. Tanıklar varsa bir de tanıklar konuşuyor. Çok da panik olmayın, çünkü kafanızda kurduğunuz gibi değil.
Yeni üye olabilirsiniz ama siz ne olduğunu açıklamadan anlaşılmasını beklemeniz hata..
Nasıl bir evliliğiniz olduğu, neden boşanma aşamasına geldiğiniz, eşinizin nasıl biri olduğu çok önemli konular..
Herkes benzer şekilde boşanamıyor..
Herkesin hikayesi farklı..
Bazıları medenice gider boşanırlar..
Bazıları her türlü rezilliği yaparlar boşanırken..
Anlaşmalı mı boşanacaksınız, çekişmeli mi..
Bu bile çok önemli mesela
çekişmeli ,bu yüzden endişeleniyorum bana iftira atmış hakaret etti salak gerizekali aptal diye hakaretler etti diye yazılıydı tebligatta anne babası abileri ve ablalarınıda şahit olarak getirecek oysa beni onların önünde kaç kereler dövdü inkar ediyorlar üstüne üstlük iftira atmışlar .birde akşam üzeri birgün bıçak ile canıma kast etti bnde kapıyı kilitleyip ailemi aradım onlara gelene kadar kapının yarısını indirdi yetişmeselerdi öldürücekti belki o sırada yani kapıyı kırdığı sırada kollarında meydana gelen morlugu yani zorlamadan meydana gelen morlukları benim üzerime attı ailesine gösterdi beni evden kovdular sonra babamın evinde hamile olduğumu öğrendim zorla geri gittim yüzümün zoruyla sonra yine rahat vermedi hamileyken dövdü nohusayken dövdü yüzüme hakaret etti afedersiniz yüzümü cinsel organına benzetti kadın mendildir bana göre babanın evine al git piçini diyordu hep .sonrada evden attılar yeniden üzerimede iftiralar attılar terketti evi diye ve dava actı esyalarımı hatta giysilerimi bile vermediler takılarımıda aldılar attılar evden evime abisi yerleşti mahkemede o iftiralar ne olacak bilmiyorum kötü durumdayım nafaka vermemek için maaşının üzerine kredi çekip abisine o bizim otrduğumuz evi aldı .
evet bulundum. Dedigim gibi deliller ve taniklarla yuruyor. Avukatin halleder. Senin gitmen pek bir seyi degistirmez. Daha cok dilekcelere bakiyorlar. Bir de deliller ve tanik ifadelerine. Zaten durusmalar da kisa suruyor. Oyle saatlerce degil.ayy kendime yazmışım cevap acemilik işte .siz daha önce mahkemede bulundunuzmu
İftiraları hakimler anlayacaktır merak etmeyin..
Sizin hiç mi şahidiniz yok?
Hiçbir kadın durduk yere küçücük çocuğuyla boşanmaz merak etmeyin durum anlaşılacaktır.
Ayrıca ilahi adalet kesinlikle çok güzel işliyor..
Allah sizin ve evladınızın hakkını ona bırakmayacaktır.. Göreceksiniz..
Sabır ve duayla Allaha sığının..
Arkadasim seni kinada dovdukten sonra niye evlendinki o adamlaAmin inşAllah .Şahitlerim var beni en ilk kınamda dövdü görenler olmuştu onlar gelicek
Kınada sizi döven adamla niye evlendiniz bile bile lades demişsiniz çok üzüldüm hem sizin hem çocugunuz için.Arkadasim seni kinada dovdukten sonra niye evlendinki o adamla
çekişmeli ,bu yüzden endişeleniyorum bana iftira atmış hakaret etti salak gerizekali aptal diye hakaretler etti diye yazılıydı tebligatta anne babası abileri ve ablalarınıda şahit olarak getirecek oysa beni onların önünde kaç kereler dövdü inkar ediyorlar üstüne üstlük iftira atmışlar .birde akşam üzeri birgün bıçak ile canıma kast etti bnde kapıyı kilitleyip ailemi aradım onlara gelene kadar kapının yarısını indirdi yetişmeselerdi öldürücekti belki o sırada yani kapıyı kırdığı sırada kollarında meydana gelen morlugu yani zorlamadan meydana gelen morlukları benim üzerime attı ailesine gösterdi beni evden kovdular sonra babamın evinde hamile olduğumu öğrendim zorla geri gittim yüzümün zoruyla sonra yine rahat vermedi hamileyken dövdü nohusayken dövdü yüzüme hakaret etti afedersiniz yüzümü cinsel organına benzetti kadın mendildir bana göre babanın evine al git piçini diyordu hep .sonrada evden attılar yeniden üzerimede iftiralar attılar terketti evi diye ve dava actı esyalarımı hatta giysilerimi bile vermediler takılarımıda aldılar attılar evden evime abisi yerleşti mahkemede o iftiralar ne olacak bilmiyorum kötü durumdayım nafaka vermemek için maaşının üzerine kredi çekip abisine o bizim otrduğumuz evi aldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?