Ben ck bisey istemedimki sadece mutlu olmak yuva kurmak istedim sonucta ikinci evliligimdi onunda benimde insan olan adam olan dusunur ya hadi ilk esin aldatmis ee ben ne yaptim ne sadece guvendim yuva kurmak mutlu olmak istedim bana cok gordu mutlulugu huzuru herkes kavga eder her kavgada defoll git esyalarini topla git
Bu boşanmış adamların hep ilk eşi aldatmış(!) oluyor, yalan tabii. Ben suçluydum diyecek halleri yok.
Neyse üzmeyin kendinizi, demek ki hayırlısı böyleymiş, umarım kısa sürede toparlanırsınız.
Böyle hasta ruhlu adamların savunma mekanizması o. Herkesi kendi gibi bildiği için herkesin gözünü karıda kızda zannediyor. Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için sevinin. İnşallah ileride bunları unutmuş olarak güzel bir hayatın içinde olursunuz. Allah yardımcınız olsun.Bende inanmadim tabi ki bana yasattilarindan sonra kimbilir neler yasamis o kadin bebegini emzirirken birakmis gitmis kadin ben kayinpederime dedim ben inanmiyorum dedim ilk esinin aldattigina banada ayni sini yyapıyordu dugune gitsek adam sana bakti markete gitsek adamm sana bakti nedense milletin isi yok bana bakacaklar hani diyorumki güzelde degilim ama hasta iste
Ilk esim sorumsuzdu icki iciyordu calismiyordu hep ailem bakiyordu bana nereye kadar dedim ailem ayril dedi ayrildim 6 yil sonra ikinciyi yaptim çalışıyordum evlenmeden once hersyimi aldi elimden adiİlk eşinizden neden ayrldnz sorun neydi
Ins.cok bunaldim ben yaklastikca sitres sıkınti her yerimde sivilceler cikti kafamda bile yaralar oldu bi bitseSu ayerimma psikolojisini yasiyorsunuz.. bu duygulari bende yasadim.. ama inan insan atlatiyor herseyi.. bosanma netlestikten sonra hersey daha guzel olacak derlerdi bana, inanmazdim, ama gercektende oyleymis.. hayatimda huzura kavustum..
Aynen Daha kotusu geldi bana ilk esim en azindan hakaret etmiyordu iftira atmiyordu guveni vardi bunda ne guven vardi nede saygi hayatimi mahvettiBi kötü gidince bi iyi gelmiyor maaleseff
Kesinlikle.insanin yinede ilk kocasına nazı geciyor.o yuzden boşanmadan once cok iyi düşünmek lazımAynen Daha kotusu geldi bana ilk esim en azindan hakaret etmiyordu iftira atmiyordu guveni vardi bunda ne guven vardi nede saygi hayatimi mahvetti
İlk eşinden neden bosanmistinAynen Daha kotusu geldi bana ilk esim en azindan hakaret etmiyordu iftira atmiyordu guveni vardi bunda ne guven vardi nede saygi hayatimi mahvetti
nafaka için haciz davası açabilirsinizDaha onceden cok konular acmistim ikinci mahkemem yaklastikca cok kotu oluyorum neler olacak bilmiyorum tedbir nafakasi baglanmisti onu bile vermiyor psikolojimi bozmustu sinirlerim cok bozuk ben bunlari haketmedim hicbir kadin haketmiyor kimse ayrılmak icin evlenmiyor bizemi delileri rastgeliyor hasta manyak hayatimin icine etti allahima havale ediyorum
ACtim ama malesef vermiyor yinede calisiyorvama sigortadan cikarmis kendini calistigi yeri sikayet ettimnafaka için haciz davası açabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?