Mahvedecek bu sinir beni...

ahh bi tr ye temelli gelirsem ilk işim o kıbrıstayım şimdi imkanlar kısıtlı . evde kendi başıma yapayım kontrol edeyim desem olmuyo çünkü kendi kendimi gaza getiriyorum fena halde hemde. yatağa yatınca tek kalınca hep olan kötü şeyler gelir aklıma moralim bozulur ve onları tekrar tekrar yaşarım anlatabldim mi bilmem ...

Tabi ki anlatabiliyorsun canım.Ben bu durumları bizzat yaşadım.Kendi kendine geçecek bir durum değil malesef.
İlk uygun fırsatında bir psikoloğa danışmalısın.

o da ancak yaklaşık 1 sene sonra o zamana kadar ne olur bilinmez :(((

Canım o zaman internetten yardım al biraz.Oku bolca öfke kontrolü ile ilgili şeyleri kendini sakinleştirmenin yollarını.
Doktro kadar olmasa da bu zamanı idare edebilirsin en azından.

aslında bende şöle bişi var (bu durmu yaşayanlarda var mı bilmiyom da); herşeyin farkındayım ne hareketin ne sonuç yaratacağını biliyorum ama tutamıyorum kendimi, olmuyor . mesela bişi oluyo tartışıyoruz hadi bişi demeyeyim diyorum susuyorum ama bi yerden sonra onu tekrar kusuyorum , patlıyorum yanii ...

durumum çok mu vahim :((((

Canım o zaman internetten yardım al biraz.Oku bolca öfke kontrolü ile ilgili şeyleri kendini sakinleştirmenin yollarını.
Doktro kadar olmasa da bu zamanı idare edebilirsin en azından.

diyorum ya kendimi sinirlendirmeyi çok ii becerebiliyorum eşimle tartışmasak bile ben bişiler bulurum tartışırım ve olanlar olur bende sıkıntı var ama işte çözmek lazım

diyorum ya kendimi sinirlendirmeyi çok ii becerebiliyorum eşimle tartışmasak bile ben bişiler bulurum tartışırım ve olanlar olur bende sıkıntı var ama işte çözmek lazım

Aynı aynııı bende öyleyim işte eşimde çok sakindir benim bağırmaz sinirlenmez hep alttan alır sakinleştirmeye çalışır.
Adamda peygamber sabrı var mübarekk.
Ama işte sabırda bir yere kadardır o sabrı doldurmadan bir çare lazım mesela eve bir kum torbası alsak hıncımızı ondanmı çıkarsak tatlım ne dersin :23:

Aynı aynııı bende öyleyim işte eşimde çok sakindir benim bağırmaz sinirlenmez hep alttan alır sakinleştirmeye çalışır.
Adamda peygamber sabrı var mübarekk.
Ama işte sabırda bir yere kadardır o sabrı doldurmadan bir çare lazım mesela eve bir kum torbası alsak hıncımızı ondanmı çıkarsak tatlım ne dersin :23:

süper olur ;)

benimkinin sabrı taştı bile eskisi gibi alttan almıyor rest çekiyor artık. küsüp giderdim önceden gelir öper kaldırır gönlümü alırdı

şimdi kapıdan çağırıyo kalk diye o kadar

bence tedavi olmanız gerek ilk öncelikle o küçük yavrunuz için zamanla o siniriniz şiddete dönüşebilir bebeğinizede vurabilirsiniz yazık yavrum ya siz bağırınca o kimbilir nasıl korkuyodur..

bence tedavi olmanız gerek ilk öncelikle o küçük yavrunuz için zamanla o siniriniz şiddete dönüşebilir bebeğinizede vurabilirsiniz yazık yavrum ya siz bağırınca o kimbilir nasıl korkuyodur..

bağırarak konuşunca karşımıza geçip o da bağırıyor ta ki ona dönüp bakana kadar bakınca gülüyoruz o da gülüyo şakalaşmış gibi yapıyoruz anlıyo mu bilmem :((

süper olur ;)

benimkinin sabrı taştı bile eskisi gibi alttan almıyor rest çekiyor artık. küsüp giderdim önceden gelir öper kaldırır gönlümü alırdı

şimdi kapıdan çağırıyo kalk diye o kadar

Çözüm şart canım arkadaşın da dediği gibi ileride bebeğine de zarar verebilirsin vermesen bile bu yüksek ses onu kötü etkiler çok küçük daha.

evet sinirim acaip kötü çocuk gün boyu bişi yapmasa bi defa yaramazlık yapsa bütün gün öyle yapmış gibi çıldırıyorum kendimi çok zor tutuyorum dişlerimi sıkıyorum bazen bağırıyorum :((

ama artık o da bana karşılık veriyor o da bağırıyor bişi yapmasına izin vermediğim de o da bağırıyor ve sinirleniyor durun bakalım yarın kızımı çocuk gelişim uzmanına götüreceğim onunla konuşurum bu konularda bakalım o ne diyecek kesin tedavi ol der bana çocuğu kötü etkiliyorum çünkü

neyse gelişmleri yazarım yarın

yorumlarınız için tşekkürler ii geceler

evet sinirim acaip kötü çocuk gün boyu bişi yapmasa bi defa yaramazlık yapsa bütün gün öyle yapmış gibi çıldırıyorum kendimi çok zor tutuyorum dişlerimi sıkıyorum bazen bağırıyorum :((

ama artık o da bana karşılık veriyor o da bağırıyor bişi yapmasına izin vermediğim de o da bağırıyor ve sinirleniyor durun bakalım yarın kızımı çocuk gelişim uzmanına götüreceğim onunla konuşurum bu konularda bakalım o ne diyecek kesin tedavi ol der bana çocuğu kötü etkiliyorum çünkü

neyse gelişmleri yazarım yarın

yorumlarınız için tşekkürler ii geceler

İyi geceler canım umarım iyi olur herşey.

bağırarak konuşunca karşımıza geçip o da bağırıyor ta ki ona dönüp bakana kadar bakınca gülüyoruz o da gülüyo şakalaşmış gibi yapıyoruz anlıyo mu bilmem :((

anlıyolar emin olun. onların taklit yetenekleri çok yüksek sizden neye görüyosalar onu yapıyorlar. bebeğiniz için kendinize çeki düzen verin. sinirinizi kontrol altına almaya çalışın. bebekler annelerine kıyamazlar sizde yavrunuza kıymayın. ilerde sizden öğrendikleri ve gördükleriyle sorunlu bir karakter olmasına izin vermeyin onlar bizim geleceğimiz unutmayın.. sinirle değil sevgiyle kalınnnn..:50:

her hangi bir değerinde bir eksiklik olabilir mi acaba?
bir test yaptırmak, bir uzmandan yardım almak daha iyi gibi.

Back
X