• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvolan eşyalar

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar babamın hastalığından dolayı başka bir eve taşındık, evden eve vermiştik,eşyalar hep yeniydi ama suan mahvolmuş durumda dolaplar koltuklar çizik bi çok delik izi var , koltukların derileri kopmuş, televizyon çizilmiş, bazanın altı kırılmış bazayı cizdirmişler kir pas içinde, bazanın döşeğini her yerden yırtmışlar daha neler neler, bunlarda yetmiyormuş gibi gelmeyen eşyalar var, aradık adamları böyle böyle diye kızdık başlarından savuyorlar kaybolan eşyalar nerde diyoruz bilmiyoruz diyorlar, günahlarını almak istemiyorum ama resmen hırsızlık yapmışlar gibi ya,

Adamlar laftan anlamıyor annem de sürekli ağlıyor ilk kez yeni eşyaları olmuştu 25 yıl sonra ,bir çok esyamızda yok bunları nerelere şikayet edebilirm bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Şirket ismini vererek Şikayetvar'a yazın. Başka da yolu var mı bilmiyorum. Sözleşme yapıldı mı yoksa öyle anlaştık al parayı taşı eşyaları mı oldu ?

Arkadaşlar babamın hastalığından dolayı başka bir eve taşındık, evden eve vermiştik,eşyalar hep yeniydi ama suan mahvolmuş durumda dolaplar koltuklar çizik bi çok delik izi var , koltukların derileri kopmuş, televizyon çizilmiş, bazanın altı kırılmış bazayı cizdirmişler kir pas içinde, bazanın döşeğini her yerden yırtmışlar daha neler neler, bunlarda yetmiyormuş gibi gelmeyen eşyalar var, aradık adamları böyle böyle diye kızdık başlarından savuyorlar kaybolan eşyalar nerde diyoruz bilmiyoruz diyorlar, günahlarını almak istemiyorum ama resmen hırsızlık yapmışlar gibi ya,

Adamlar laftan anlamıyor annem de sürekli ağlıyor ilk kez yeni eşyaları olmuştu 25 yıl sonra ,bir çok esyamızda yok bunları nerelere şikayet edebilirm bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Evden eveciler sigortalı çalışır, eşyaları paketleme, kolileme sizin sorumluluğunuzdur. Sigortasız mı taşıma yaptırdınız?

Evden eveciler sigortalı çalışır, eşyaları paketleme, kolileme sizin sorumluluğunuzdur. Sigortasız mı taşıma yaptırdınız?

Sarma kolileme taşımacının işi değil mi?
Bizde evden Eve taşıttık, ama her şeyi onlar sardı bantladı. Biz sadece iş uzamasın diye tabak çanağındaki daha önceden kutuladık..

Sarma kolileme taşımacının işi değil mi?
Bizde evden Eve taşıttık, ama her şeyi onlar sardı bantladı. Biz sadece iş uzamasın diye tabak çanağındaki daha önceden kutuladık..
Tabak çanak bütün her şeyi koliledik biz bir tane iğne bırakmadık koltuk , baza, beyaz eşyalar gardırop bunlar mahvolmuş birde gelmeyen eşyalar var.

Hay Allah çok üzüldüm. Tüketici hakem heyeti o işlere bakar mı bilmiyorum. Onun haricinde evet internetten şikayet edin ama kurumsal bir firma falan değildir ki. Olsun siz şansınızı deneyin. Ancak en doğrusu, bi savcılığa suç duyurunda bulunun derim. En azından bi yol söylerler. çünkü eşyalarımız çalındı diyorsunuz. Çalınma açısından diyorum yani. Anneniz ağlaya ağlaya anlatsın durumu. Başka bir şey gelmiyor aklıma

Şirket ismini vererek Şikayetvar'a yazın. Başka da yolu var mı bilmiyorum. Sözleşme yapıldı mı yoksa öyle anlaştık al parayı taşı eşyaları mı oldu ?
Sözleşmeden bahsetmediler bilseydik kesin yapardık zaten.bütün kolilemeyi biz yaptık onlar sadece taşınmaz eşyaları sardılar biraz öyle oldu eşyayı taşıdılar biz verdik parasını ama mahvolmuş durumdaydı eşyalar

Geçen yıl biz de şehirler Arası taşıdık.Güya sigortalıydı televizyonumuzu n ekranı kırılmıştı.Çalışmıyordu.Aradık çok kez,gelicez tv alıcaz falan dediler.Sonraları da açmadılar.
Ben de sinirle şikayetvara firma ismiyle yazdım.İlan yayına girer girmez adam eşimi aramış.Sen ne yaptın onu kaldırmak için 400 tl verdim ben falan diye yakınmış.Şaşırdığım şey ilan hala duruyor.

Eğer sağlam Bi firmayla taşımadıysanız işiniz zor.

IMG_20170816_110837.webp
bütün eşyalar böyle

Sözleşmeden bahsetmediler bilseydik kesin yapardık zaten.bütün kolilemeyi biz yaptık onlar sadece taşınmaz eşyaları sardılar biraz öyle oldu eşyayı taşıdılar biz verdik parasını ama mahvolmuş durumdaydı eşyalar
İşiniz zor o zaman ama siz yine de şikayetvar'a yazın

irsaliye?fatura?sigorta poliçesi?
eşyaların zarar gördüğüne dair firma yetkilisiyle tutanak imzaladınız mı?
ne zaman fark ettiniz?

Yazık olmuş taşırken sarmadılar mı streç film ve battaniyelerle? Normalde sigorta yapmaları ve zararı karşılamaları gerekiyordu ama anladığım kadarıyla işi kitabına göre yapmıyorlar. Yine de bence şikayetçi olabilirsiniz. Çünkü ben de eşya taşıttım ve çamaşır makinemde önceden çatlak vardı sararken beni çağırıp bakın makineniz çatlak taşımadan önce göstermek istedik dediler üstlerine kalmasın diye.

Hizmet satın aldığınız için tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Tüketicinin korunması hakkında kanunu bir gözden geçirin ve orda yer alan haklarınız doğrultusunda bir dilekçe ve deliller oluşturun. Taşıma bedeli 3610 tl nin üzerindeyse tüketici mahkemesine gitmeniz lazım.

Back
X