- Konu Sahibi 1tanelerimozi
-
Evet yapacak birşey yok.
halı çamaşır suyuyla silinirmi cidden, nasıl böyle bir hataya düştün. Halının bütünündemi var solma yoksa bazı bölgelerindemi . Solan kısımlara mobilya sehpa filan denk getirsen de görünmeseCADIARZU
canım kocacım hariç hiiiç kimse de olsun olan halıya olsun senin canım sağolsun demedi yav...
neyse hakkaten canım sağolsun ne yapalım olan oldu..
Yapılabilecek pek birşey görünmüyor.
Normal şartlarda halınızı kalite kontrole gönderebilirsiniz firmaya.
Ama sizin çamaşır suyu kullanmanız, tüketici kaynaklı bir hata.
Firmada bu hatayı kabul etmeyecektir.
Canınız sağolsun.
bilmiyorumkismile
Çok üzülmüşsün mademki ben söyleyim bari zemuszemus
CANIN SAĞOLSUN arkadaşım, giden halı olsun,
Yenisine sağlık kaydirigubbakcemile2
Öbür yerlerini de çamaşırsuyuyla silsen, belki eşitlik olur
Şaka bir tarafa yapacak bi şey yok sanırım.
Tek derdiniz bu olsun.
Ne renk solan yer biraz boyasan mı kiboşver canım ya seninle yaşayacak değildi ya
o bölgeye taş yapıştır yada boya ...
madem ucunda ters yüz et. üstüne birşey yerleştir. bu şekilde kapanır.
ama dert etme yenisine sağlık.
mala gelsin cana gelmesin üzülme geçen sene kaynım şekerli çayı dökmüştü gözüm gibi baktığım açıkrenk halıma bide temizleyim derken çaydanlıktaki kaynar suyu döktü oda pişirdimi halıyı (kaş yapayım derken göz çıkardı yani) halı yıkamaya vardim leke çıktı kaynar su dökülen yer kaldı çok kötü duruyor. bende o tarafı koltuğun altına soktum öyle bişey yapabilirsin
bir halı yıkama firma sahibi olarak diyebilirim ki nepal gibi değerli halılar özenli bi yıkama ister.bırak çamaşır suyunu biz bu halıları kireci ve demiri alınmış sularla özel leke çıkarıcı bitkisel şampuanlarla yıkıyoruz.nepaller renk alan ve renk veren halılardır.yıkamak için kesinlikle uzmanlarla çalışın.fabrikamıza gelen çamaşırsuyu ile silinme problemi olan birkaç nepalde yaşadığımız tecrübelere dayanarak söyleyebilirim ki geri dönüşü maalesef yok.diğer halıları da çamaşır suyuyla sildim tertemiz oldular ama salonda ki temizlik gazisi oldu...
tam ucunda lekesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?