mahvolan nepal halım..

1tanelerimozi

ömrümün manası..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
1.193
0
0
Bursa
arkadaşlar ne olur fikir verin.. önce halılarımı halı yıkama makinesiyle yıkadım sonra kalan bazı lekeleri çamaşır suyuyla sildim diğer halılarda birşey yok fakat.. offf salondaki nepal halımda renk açılması oldu..
halı çamaşır suyuyla silinir mi demeyin ne olur bi anda rengi gitti saniyelik bir olay üzerine suyu boca ettim ama nafile.

çaresiz kaldım halılarım daha çok yeni ne yapabilirim..
kestireyim desem halı küçücük kalacak..

konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın..

ama derdime bi öneride bulunun lütfen..

Evet yapacak birşey yok.
halı çamaşır suyuyla silinirmi cidden, nasıl böyle bir hataya düştün. Halının bütünündemi var solma yoksa bazı bölgelerindemi . Solan kısımlara mobilya sehpa filan denk getirsen de görünmeseCADIARZU

diğer halıları da çamaşır suyuyla sildim tertemiz oldular ama salonda ki temizlik gazisi oldu...
tam ucunda lekesi

Nasıl kıydın çamaşır suyu dökmeye,temizlik bile olsa ben yapamazdım.Gerçi ben daha beterini yaptım gittim geçen sene yıkamaya verdim:mymeka:
Yapacak bişe yok gibi görünüyor!

canım kocacım hariç hiiiç kimse de olsun olan halıya olsun senin canım sağolsun demedi yav...

neyse hakkaten canım sağolsun ne yapalım olan oldu..

Yapılabilecek pek birşey görünmüyor.
Normal şartlarda halınızı kalite kontrole gönderebilirsiniz firmaya.
Ama sizin çamaşır suyu kullanmanız, tüketici kaynaklı bir hata.
Firmada bu hatayı kabul etmeyecektir.
Canınız sağolsun.

canım kocacım hariç hiiiç kimse de olsun olan halıya olsun senin canım sağolsun demedi yav...

neyse hakkaten canım sağolsun ne yapalım olan oldu..

bilmiyorumkismile
Çok üzülmüşsün mademki ben söyleyim bari zemuszemus
CANIN SAĞOLSUN arkadaşım, giden halı olsun,
Yenisine sağlık kaydirigubbakcemile2

sapol canım onu ben de düşündüm ama kullancı hatası..
evet ben kullanıcıyım ben hatalıyım.. )

Öbür yerlerini de çamaşırsuyuyla silsen, belki eşitlik olur
Şaka bir tarafa yapacak bi şey yok sanırım.
Tek derdiniz bu olsun.

o bölgeye taş yapıştır yada boya ...

madem ucunda ters yüz et. üstüne birşey yerleştir. bu şekilde kapanır.

ama dert etme yenisine sağlık.

mala gelsin cana gelmesin üzülme geçen sene kaynım şekerli çayı dökmüştü gözüm gibi baktığım açıkrenk halıma bide temizleyim derken çaydanlıktaki kaynar suyu döktü oda pişirdimi halıyı (kaş yapayım derken göz çıkardı yani) halı yıkamaya vardim leke çıktı kaynar su dökülen yer kaldı çok kötü duruyor. bende o tarafı koltuğun altına soktum öyle bişey yapabilirsin

Ne renk solan yer biraz boyasan mı ki boşver canım ya seninle yaşayacak değildi ya

canım benim saol..

o bölgeye taş yapıştır yada boya ...

madem ucunda ters yüz et. üstüne birşey yerleştir. bu şekilde kapanır.

ama dert etme yenisine sağlık.

taş olabilir aslında doğru.. güzel fikir..

canım yaa sana da bana da geçmiş olsun..
ama dediğin gibi cana gelmesin..

diğer halıları da çamaşır suyuyla sildim tertemiz oldular ama salonda ki temizlik gazisi oldu...
tam ucunda lekesi
bir halı yıkama firma sahibi olarak diyebilirim ki nepal gibi değerli halılar özenli bi yıkama ister.bırak çamaşır suyunu biz bu halıları kireci ve demiri alınmış sularla özel leke çıkarıcı bitkisel şampuanlarla yıkıyoruz.nepaller renk alan ve renk veren halılardır.yıkamak için kesinlikle uzmanlarla çalışın.fabrikamıza gelen çamaşırsuyu ile silinme problemi olan birkaç nepalde yaşadığımız tecrübelere dayanarak söyleyebilirim ki geri dönüşü maalesef yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…