• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvolan psikolojim, ameliyat sürecim

Burnun benim ki gibi yamuk olsaydı o zaman ne yapardın çok merak ediyorm :) benim düzgün burnum yamuk şuanda, seneye yeniden ameliyat olacağım. ben bile hiç kafama takmıyorum bunu. sen cidden boşa dert ediyosun kendine.
kavisi yok etmek istiyorsan git dolgu yaptır orana kavis yok olsun işte ne var ki bunda bu kadar dert edecek.
Benim derdim o değil ki. Derdim ben değişiklik istemediğim halde doktorun değişiklik yapması. Dolgu da düşünüyorum ama daha kötü olmasından korkuyorum

Benim derdim o değil ki. Derdim ben değişiklik istemediğim halde doktorun değişiklik yapması. Dolgu da düşünüyorum ama daha kötü olmasından korkuyorum
Canım kusura bakma ama değişiklik yapmak istemeyip estetik olmak çok zıt birbirine. problem başta bundan kaynaklanıyor.. ve doktorun asla kavis yapmamış bence dümdüz bir burun olmuş. yani bazen istediğimden farklı yaptı diyorsun ya hiç de farklı değil minimum bu kadar olurmuş zaten. eski burnun çok kemerli olduğu için sana şuan kavisli geliyor olabilir belki.. kendi düşüncemi söyleyecek olursam eğer, hiç özlenecek bir burun değilmiş bence o_O

Canım kusura bakma ama değişiklik yapmak istemeyip estetik olmak çok zıt birbirine. problem başta bundan kaynaklanıyor.. ve doktorun asla kavis yapmamış bence dümdüz bir burun olmuş. yani bazen istediğimden farklı yaptı diyorsun ya hiç de farklı değil minimum bu kadar olurmuş zaten. eski burnun çok kemerli olduğu için sana şuan kavisli geliyor olabilir belki.. kendi düşüncemi söyleyecek olursam eğer, hiç özlenecek bir burun değilmiş bence o_O
Aslında küçük bir kemerim vardı büyük değildi. Dr bile bu şekilde söyledi görenlerde öyle. Ben nefes için ameliyat olacaktım hafif törpü istedim ve dr a nasıl istediğimin resmini gösterdim. Tamam dedi. Bunun üzerine böyle olması beni çok yıprattı burun ucuma dokunmayacaktı. Dokunmadığını söylüyor ama şekli eskisinden daha kötü

İlk yaptırmsk istiyorum diye açtığın mesajlara sorun çok değilse yaptırma diye en az 30 üye yazdık. Madem bir karar verdin yaptırdın neden zulüm yapıyorsun kendine. Her kararın sonrası bunu yaşıyorsan destek almalısın böyle hayat zor geçer. Kendini ve en yakınındakileri yorar ve bayarsn

Gerçekten cok çok üzüyorsa sizi revizyon olun ve gerekirse hafif bir kemer eklettirin. Hani başka ne denir ki... eğer burnunuzu seviyordunuz madem neden düzelttirme gereği duydunuz? Doktor istediğiniz gibi yapmamıs olabilir ama bu risk vardı sonuçta. Şimdi kendinizi helak etmenin size bir faydası yok ben resimleri görmedim ama bu kadar kişi güzel dediğine göre güzeldir eminim. Ya burnunuzla barışmalısınız ya da revizyon olmalısınız. Ama mutlaka psikolojik destek almalısınız. Gerçekten çok ilginç çünkü

Gerçekten cok çok üzüyorsa sizi revizyon olun ve gerekirse hafif bir kemer eklettirin. Hani başka ne denir ki... eğer burnunuzu seviyordunuz madem neden düzelttirme gereği duydunuz? Doktor istediğiniz gibi yapmamıs olabilir ama bu risk vardı sonuçta. Şimdi kendinizi helak etmenin size bir faydası yok ben resimleri görmedim ama bu kadar kişi güzel dediğine göre güzeldir eminim. Ya burnunuzla barışmalısınız ya da revizyon olmalısınız. Ama mutlaka psikolojik destek almalısınız. Gerçekten çok ilginç çünkü
Revizyon çözüm olacak mı? O riski göze almak da ayrı bir sıkıntı. Gerçekten insan hafif törpü diye ameliyata girip fazlasıyla karşılaşınca psikolojik olarak yıpranıyor. Eskiye dönüş kolay mı. Bu ameliyat bir hata cidden insan bir gözünü karartıp giriyor ama sonrası hüsran oluyor. Kendi burnun gibi olmuyor. Doğallık bozulmamalı

Çok çok küçük değişiklik amacıyla girebiliyor insan. Ben çok iyi anlıyorum. Kimse olmamalı aşırı kötü olmadığı sürece insana yakışan doğal burnu bence. İfade değişmemeli, kendi burnun gibi olmuyor. Karakteristik özellik bunların hepsi. Üzülüyor insan

Ben de aynı düşüncedeyim, insan küçük değişiklik olacak diye ameliyat olmamalıymış. İstemediği bir burunla karşılaşınca geri dönüşü olmuyor. İçinde hep büyük bir pişmanlık ile yaşamak zorunda kalınıyor. Birçok insana göre evet yeni burun daha güzel ama o kişinin yüzüne yakışan belki odur. Ya da belki o insan eskiden olan burnuyla daha özgüvenlidir. Kişi ne yazık ki nefes için olmuşken dr un da yönlendirmesiyle kemer de düzelsin diyivermiş ama sonucunun pişmanlık olması çok normal ve çok zor bir durum. Bu kişi için büyük bir tramva. Kimse olmamalı bu ameliyatı fiziksel olarak kolay ama psikolojik olarak çok yıpratıcı. Değişime kapalı ve doğallıktan yana olan insanlar yaklaşmamalı. Doğal olan keyiflidir. Bu bir gerçek. Olup mutlu olan vardır tabi ama ben onlardam değilim.

Allah'ımız bütün dertleri çözer sadece biraz vakte ihtiyacın var

Kalın derili buruna sahip olanları düşünün bi de 2 aydır beton gibi tostoparlak burunla dolaşıyorum😂 üst dudağım ayrı bi tip oldu zaten. 7/24 burun deliklerime aparat takıyorum. 6 ayda böyle gidecek gibi. Psikolojik yanını küçümsemiyorum olayın ama demek ki başka sıkıntılar baş gösteriyo, bir uzmana başvurmak lazım bu konuda...

Açıkçası çok güzel olmuş. Burnunuz hiç değişmesin istiyormuşsunuz anlaşılan. Keşke benim doktoruma ameliyat olsaydınız. Sadece kemeri törpüleyip ameliyattan çıkarıyor. Büyük burun büyük, yamuk burun yamuk kalıyor. 😀
Bu hangi doktor acaba

Back
X