- Konu Sahibi Mavis Deniz
Ay bana okumak zor geldi bacım fotolara baktım yeni hali daha güzel
güle güle kullan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun ama benim istemediğim bir sonuç olduvallaa ben begendim, baya başarılı duruyor
Ay bana okumak zor geldi bacım fotolara baktım yeni hali daha güzelgüle güle kullan
![]()
Kız nesini özlüyorsun ne güzel olmuş işteTeşekkür ediyorum ama ben eskiyi özlüyorum. Dr istemediğim bir değişiklik yapmış hafif törpü yapıp bırakacaktı maalesef fazlasını yapmış isteğim dışında
Çok geçmiş olsun. Burun olarak bakıldığında bu daha güzel ama yüzüme genel olarak bakıldığında bence eskisi bana yakışandı. Bir de doğallığımı bozduğum için kızıyorum kendimeKız nesini özlüyorsun ne güzel olmuş işteşuan sana farklı geliyordur bende dişlerime tel taktırdığımda sonucu görünce ohaaa dişlek gibi olduuum diye biraz üzülmüştüm ama aslında eskiden dişlerimin ileri geri oluşundandır bu şaşırmam. şuan çok memnunum
![]()
İşte ben bayağı güzel bir burun istemedim be yazık kiBurnunuz yandan bakılınca tornadan çıkmış gibi ( bayağı güzel ) önden anlaşılmıyor. Psikolojiniz hakkında yorum yapamayacağım fakat fiziksel olarak daha hassas bir burna sahip olacaksınız gibi duruyor
Tam tersi zaten henüz kimseyle görüşemedim ama ailem ve birkaç akrabam çok güzel olduğunu hatta değişim olmadığını resimlerle karşılaştırmadığın sürece asla anlaşılmayacağını söylüyorlar. Ben kendim kuruntu yapıyorum. Ben doktorumdan çok emindim bunu yapacağını düşünüyordum ayrıca kendisi de asla belli bir değişim yapmadığını burun ucuna dokunmadığını ve sadece kemeri düzelttiğini söylüyor. Hata ben de sanırım değişime bu kadar kapalıyken böyle bir ameliyat olmam. Sizin doktor tam bana göreymiş ama yaptığı diğer burunlarda bariz bir değişim olmuş. Size mi öyle denk geldi acaba? Memnuniyetsizlik çok fazla ama değişmiş farklı sıkıntılar çıkmış sizin yine iyi değişmemiş en azındanBen de burnumda güzel bir değişiklik istedim, kaç kere söyledim ama yapmadı. Bence burada tüm ameliyat olup memnun olmayanların sorunu yanlış doktor seçmeleri. Her hastanın beklentisi farklı ve bu beklentiyi karşılayacak doktoru bulmak önemli. Bu arada tekrar söylüyorum burnunuz çok güzel olmuş. Muhtemelen fikrini çok önemsediğiniz biri size aksini söyledi ve etkilendiniz. Bence kabullenin bir an önce. Gerçekten burun ameliyatı başarısız olan üyelere ayıp oluyor. :)
Burnunuzun resmi var mı acaba merak ettimArkadaşlar 1.5 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnumdan çok rahatsız değildim hatta seviyordum. Ama nefes sıkıntımdan dolayı ameliyat olacaktım. Önden özellikle çok mutluydum. Kendimi beğenirdim. Nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyor. Neyse ameliyat olmuşken kemerim düzelsin dedim. Doktora defalarca kemer dışında en ufak bir müdahale istemediğimi hiç ama hiç kavis istemediğimi önden aynı kalmasını ya dan sadece kemerin düzelmesini, burun ucuma asla dokunmamasını söyledim. Ne yazık ki istediğim gibi olmadı. Burun sırtımı istediğimin dışında fazla alçaltmış. Şuan iki ay öncesine dönüp bu ameliyatı olmamak için neler vermezdim. Kemer de yüzüme yakışıyormuş ama geç anladım. O kadar indirmiş ki burun sırtımı yanaşıma çok yakın artık. Ne aynaya bakıyorum artık ne resim çekilmek istiyorum hiç evden çıkmadım. Kimseyle karşılaşmak istemiyorum. Doğal olan bozulmamalıymış. Eski halime dönmeyi öyle çok istiyorum ki. Bir de Allah’ın verdiğini değiştirmek ne kadar doğru oda kafamı kurcalıyor. Belki sadece burun olarak bakıldığında bu daha güzeldir (yandan) ama bana yakışan eskisiymiş. Sürekli ağlıyorum, ne yediğimi biliyorum, ne uyuduğumu. Çözüm yolları arıyorum. Estetikli olma düşüncesi de beni rahatsız ediyor, psikolojimi bozuyor. Normal de zaten 48 kiloydum şuan 44 kiloyum. Mahvoldum bir aydır. Ruh gibiyim kimseye faydam kalmadı. Alışmayla alakalı diyecek birçok kişi ama öyle değil beklediğimden farklı bir sonuçla karşılaştığım için oldu. Narkoz verilirken bile şeklini bozma demişim doktora ama yapmış maalesef. Kimse anlamasın ben bile anlamayayım doğru düzgün dedim benim amacım nefes dedim. Anlatamadım! Çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. İçim de hep kötü bir his var. Sanki bu kabustan uyanıp eski halime dönecekmişim gibi.yandan deliğim bile çirkin görünüyor.
Burnunuzun resmi var mı acaba merak ettim![]()
AttımFotoğraf atabilir misin
Kesinlikle öyle beklentimin dışında bir burun olması beni çok çok üzüyor. Artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Kötü değil evet ama istediğim değil. Ben bu kadar güzel olmasını istemedim. Eskiden kendimi daha çok severdim. Derdim ve tasam yoktu ama şuan derdim öyle büyük ki geri dönüşü yok. Bilmiyorum ben değişime çok kapalıyım. Çok minimal bir değişim istemiştim böyle olması beni çok üzdü.Hiç kötü bir burnun olmadı ama işin psikoloji kısmı sonuçtan daha önemli sanırım, bunu senin sürecinde bu kadar net anladım![]()
Keşke benim de sizin gibi üstünde hafif çıkıntı kalmış olsaydı inanın mutlu olurdum.Keşke benim de böyle dertlerim olsa...burnum güzel oldu diye dertlensem... eksik törpülenmiş, boyut olarak neredeyse aynı bırakılmış, asimetrik bir burunla kalmış biri olarak söylüyorum bunu...
İfadenin değiştiğini düşünüyor musun peki? Ben; gözlerim/ bakışım değişti, gülmem değişti diyen çok mesaj okudum burda, burundan ziyade bundan korkuyorum.Kesinlikle öyle beklentimin dışında bir burun olması beni çok çok üzüyor. Artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Kötü değil evet ama istediğim değil. Ben bu kadar güzel olmasını istemedim. Eskiden kendimi daha çok severdim. Derdim ve tasam yoktu ama şuan derdim öyle büyük ki geri dönüşü yok. Bilmiyorum ben değişime çok kapalıyım. Çok minimal bir değişim istemiştim böyle olması beni çok üzdü.
Hayır ifadem hiç değişmedi. Gülüşüm bakışım her şey aynı önden belirgin bir değişim yok böyle hafif kavisli olması burun sırtının daha yüksek olmaması beni üzenİfadenin değiştiğini düşünüyor musun peki? Ben; gözlerim/ bakışım değişti, gülmem değişti diyen çok mesaj okudum burda, burundan ziyade bundan korkuyorum.![]()
Evet biliyorum yaşayan çok daha iyi anlıyor. Size de çok çok teşekkür ediyorum aşırı değişiklik yok ama beklediğimden fazla değişiklik oldu maalesef sanırım beni üzen durum bu. İnsanın kendi burnu gibi olmuyormuş. Doğallık kusurlar güzel şeylermiş.Sizinle konuşmuştuk o zaman da demiştim şimdi de diyorum burnunuz gayet güzel ve yüzünüze çok yakışmış. Hiç doğallığımı bozdum gibi düşünmeyin çünkü radikal bi değişiklik bile yok burnunuzda. Ben de kötü bir süreçten geçiyorum sizi anlayabiliyorum ama kesinlikle kendinizi üzebileceğiniz bir burun değil bu![]()