• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

Selamunaleykum!!! kusura bakmayin daha uzun yazip anlatacaktim acemi oldugum icin burda bir cumle yazip yalnislikla gondermisim :-)
Istanbula Universiteye okumaya geldim bir kac yil once universite son sinifta bir cocukla tanistim ciktik toplam 4 sene. 3 sene once nisanlandik ve ve 2 sene once dugunden once beni birakti
O benim ilk askim ilk sevgilimdi. daha once kimseyle cikmadim erkeklerin gozuno yuzune bile bakamiyordum ondan once.
Bu cocuguda ilk basta istemedim ama hic pesimi birakmadi hergun.araya araya mesaj yaza yaza kndine alistirdi sevdirdi. Cok asik oldum sonra. oyle saf bir kizdim ki o zamanlar. Bu adamla ciktigimdan beri yuzum gulmedi hergun aglatti beni. Bir gun cinsel iliskiye girdik ve bakireligimi kaybettim :-(... Nasil o kadar sey yapabildim bilmiyorum pisman oldum kahroldum... Birden yuzum soldu o kadar zayifladim ki XS-S beden giyisilr bana buyuk oluyordu birtek et ve kemik kaldi bendem bu olaydan sonra. Bu ise bana bak erkek sozu veriyorum. Evlncem sana bu yaz dedi...yaz geldi diyor para yok o yok bu yok nisan yapalim sadece seneye evleniriz tamam dedim. Bu bakireligi kaybetmemden sonra bu adamla birgum cok kavga ettik ben yurda gitmek istiyorum diyip tam kalkip giderken otur diye beni itti ve yuzume 3 kere tokat atti :-( ne yapicagimi ne edecegimi sasirdim. Ayrilmak istedim bakirelik yuzunden ayrilamadim. Dogru duzgun ozur bile dilemedi bu adam. Neyse nisanlandik ve adam cok rahat hic evlilik icin para toplamiyor hicbirsey yaptigi yok. Gene kavgallar ettik aylarca konusmadik. herseferinde ben dondum ona sirf bakirelik icin...
Dugun vakti geldi ben memlekete gittim herseyimi hazirladim gelinligimi bile kendi paramla aldim herseyi kendim karsilayacaktim tum masraflari. 2 iste calistim essek gibi ailme yuk olmiyayim diye zaten birtek annem var babam yok. Bu adam arkamdan gelecek biz evlenecektik. Ben memlekete gidince bu adam bnm isimle ilgili sorunlar var benim param yok benim su sorunum var diye birsuru sey soyledi durdu. anladimki bu adam evlnmek istemiyor bnmle birlikte ailem de yikildi. Neyse biz ayrildik ben Istanbula donmedim kaldim Memlekette. Bu adam baktim facete cok mutlu birsuru foto yuklrmis bir suru kiz eklemis Guzel ise girmis Avrupada orda burda is gezisine gidiyor geziyor. Olan hersey bana oldu... ben issiz gucsuz parasiz kaldim ustunede namusum elden gitmis birsekilde. Birsene gecti aradan bu adam buraya gelicek evlenicek diye duydum. Annesini aradim oglunuz bnimle evlnmk zorunda bnm bakireligimi almisti dedim. Kadin sok oldu. Ogluna da soledim annene soyledim herseyi artik ailen de biliyor diye offf neyse o kadar cok sey olduki o zamanda anlatsam sinirim yetmez. Oglunu ariyor acmuyor annesine. Annesine yalvariyorum lutfen bna yardim edin diye bn agliyorun annesi agliyor telefondon. Neyse bu adamin gelecegi tarihi ogrendim birsekilde ve bu geldi buraya o geldikten sonra annesi de telefinlarima cevap vermedi. ve agustosta evlendi bur kizla giti Istanbula karisiyla mutlu mesut. Bir ise girmistim bu stresten dolayi calisamadim ve ordan cikardilar bni o zaman. Suan evdeyim bir kurus param yok isim yok.
4 sene ciktigimiz surecte onun her problemini cozmustum maddi manevi. Ailesinin bile paraya ihtiyaci varken ben al bnde var ailene yolla derdim. Her derdine dermandim hicbir zamn aldatmafim yalan soylemedim. Cok sadiktim. o ise hep internetten eski kiz arkadaslariyla konusur ona buna kamera acar, telefonda arar sms yollar siir soyler el aleme bana gilincede isteyim okuldayim bos degilim cok kaprislisindi hep ama yardima ihtiyaci olunca bana gelirdi. Neden ahim tutmadi? Neden bn aci celiyorum sadece? Neden benim hayatim alt ust olurken zalimin hayati guzel??? nerde adalet. Bazen uyumadan once sabah uyanmadm uyurken olsem diyorum.

Çok sevmissin belli ama karşındaki değerini bilememis. Bence artık kendine bi çeki düzen vermenin zamani gelmiş. Ilk önce işe gir mesela parani kazanmaya basladikca özgüvenin artmaya başlayacaktır. Ve asla neden ahim tutmadi diye sorgulama evlenmis olmasi faceye mutlu mesut resimler koymasi gerçekten mutlu olduğu anlamına gelmezki benimde faceme baksalar nişanlımla çok mutlu olduğumu sanirlar ama alakasi yok hergün kavga hergün huzursuzluk düğüne 3 ay kaldi evdeki igeneye varana kadar herşey alındı hazırlandı ama her tartismada nişan atmaya kadar büyüyor olay :( o yüzden sen sanma ki çok mutlu Rabbim işini bilir eminim hiç olmayacak yerden çıkar acısi
.. unutmaya çalış kendi hayatını kur geriye bakmamaya çalış..kendin için yapmalisin bunu

artik kiz zarina takilmiyorum.alistim galiba boyle olmasina
beni uzen sey onun insanim diye bu dunya uzerinde yurumesi herseyinin iyi olmasi. Bn ne etsem ne yapsam olmadi hic. Cabalamaktan da biktum.artik bosverdim herseyi.
Yaptigim onca guzeligin karsisi bu mu? Bunu mu hak ediyordum ben?

Canim yaa çok üzüldüm inan keşke elimizden başka birşey gelse yaşadıkların çok ağır az çok tahmin edebiliyorum bende aileme karşı çıkarak nişanlandim hatta öyle ki Annem nisanima bile gelmedi bu kadar zorluklarla mücadele ettim paşam ne derse o olacak onun istediği olmazyinca tartışma çıkarıyor nisani atmakla gözümü korkutmaya kalkıyor ilk başlarda evet korktum sustum sabrettim ama artik susmuyorum hatta ağzından o lafin çıkmasını bekliyorum ben ne ona ne de aileme muhtacim zaten yıllardır kendi parami kazanıyorum çeker giderim elimde mesleğim var 17 yasindan beri yalnizim zaten ama emeklerime çok Üzülürüm onun için o kadar mücadele edisime üzülürüm degmecek insan olusuna üzülürüm seni çok iyi anlıyorum inan

aynı benim gibi ruhum yaşlanmıs bende kendimi 70 gibi hissediorum inan.ama şunu bilirimki öldürmeyen acı güçlendirirmiş.işe girsen rahatlarsın kafan dağılır.umarım sana herşeyi tüm acılarını unutturabilcek biri çıkar karsına inan bunu tüm gönlüümle istiyorum

Ay bende öyleyim yaa ruhum yaşlanmis çökmüş hatta sanki hayatimin fişi cekilmiste ben manuelde yaşamaya zorluyormusum gibi geliyor gerçekten yaşamak için gülmek için zorluyorum kendimi :((

Ay bende öyleyim yaa ruhum yaşlanmis çökmüş hatta sanki hayatimin fişi cekilmiste ben manuelde yaşamaya zorluyormusum gibi geliyor gerçekten yaşamak için gülmek için zorluyorum kendimi :((

ya sanırım düğününüze az bi süre kalmıs neden mutsuzsunuz?insan sevdiğiyle evlenince dünyanın en mutlu insanı olur.ben daha 19uma girmedim bile ama cidden 70 80 gibi hissediorum.insanın bi umudu olmalı yasamak için benim o bile yok.yarına uyanmak için bi umudum yok .dediğin gibi hayatımın fişi çekilmiş gercekden:((

ya sanırım düğününüze az bi süre kalmıs neden mutsuzsunuz?insan sevdiğiyle evlenince dünyanın en mutlu insanı olur.ben daha 19uma girmedim bile ama cidden 70 80 gibi hissediorum.insanın bi umudu olmalı yasamak için benim o bile yok.yarına uyanmak için bi umudum yok .dediğin gibi hayatımın fişi çekilmiş gercekden:((

Bende önceden nişanlı kızların mutlu insanlar olduklarini düşünürdüm ama hiç de öyle değilmiş. Olabildiğince mutsuzum valla :((

bakireligini verdin diye onunla evlenmek zorunda degilsin üstelik arayıp ailesine söylemende yanlış bidavranış.yanlış bi adamla birlikte olmuşsun yapman gereken tek şey ders çıkartman kendine herşey o ufak zar degil her hata bakiredir tekrarı zevke girer ;))

canım benim inan insan yaşamayınca acıyı bu kadar içten hissedemiyor :2:
okuyunca kendim aklıma geldin..
5 senedir bereber olduğum bir erkek arkadaşım vardı evlenecektik, dile kolay 5 sene evli insanlar bile boşanıyor bu süre zarfında :14: ben kör kütük aşıktım ona; her değidiği yaptım bir dediğini iki etmedim
insan sırılsıklam aşık olunca mantık malesef devre dışı kalıyor :26:
ama çok sevdim tabi çok güzel vakitlerde geçirdim, çok eğlendim ve beraber olduk tabi bende istedim, o an karşı koyamadık

evleneceğim diyordu ama sonra vazgeçti farklı şehirde alışmaya gitti ve ayrıldık çok ağladım sızladım aradım yalvardım
insan öyle bir durumda çok sağlıklı düşünemiyor bende senin gibi sevdiğim adama başkasıyla evlenemem sevmiyosanda evlenelim sonra ayrılalım yeterki bu durumda bırakma dedim....
75 kilodan 55 kiloya düştüm ayrılınca 3 ay ağladım işten izne ayırdılar 1 ay :) artık onlarıda nasıl bıktırdıysam.:27:
kendimi öldürmeyi bile düşündüm...
ama baktımki yapacak bir şey yok sonra çok dua ettim allahıma bana yardım et günahımı bağışla diye mutlu olayım diye

2 yıl sonra kocamla evlendim şuanda 6 aylık hamileyim bazen ah çekerim aklıma gelince ama kaderden ötesi yok...şunu unutma kişi en çok neyi isterse onunla imtihan edilir..bende ilk başta isyan ettim neden dedim çok sevdim dedim 1 hafta hiç uyumadım işte evde otobüste gelip giderken bile ağlıyordum...ama dua et allahtan yardım iste ve gidebiliyorsan bir pisikoloğa git lütfen
gez dolaş mümkünse başka şehirde arkadaşın varsa bir kaç haftalığına git inan bana çok iyi geliyor...:4: dilerim çabucak atlatırsın gez dolaş ve hemen bir iş bul yoksa evde kendi kendini yer bitirirsin

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim!!! Esinize nasil anlattiniz bakire olmadiginizi? Netur davranista bulundu ogrenince.

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

nerde adalet diye sormuşsun ama henuz hicbir sey bitmis sayilmaz ve kimin ne olacagi da belli olmaz.

su an sadece bekaretini kaybettigin icin bu kadar uzuluyorsun ama hayat bi zar parçasindan ibaret degil. buadam belki seninle evlenecekti ama sirf o zar paracasi yuzunden yapicakti bunu. daha sevgiliyjen sana siddet uygulayan bi adamdan bahsediyoruz dusun seno nasil bir hayat bekliyordu, her gün disarda onunla buninla gezip seni aldatan, eve geldiginde sana siddet uygulayan bir adama kucaginda bebelerle katlanmak zorunda kalacakti omur boyu. bu ornekle elegune karsi namusun kurtuldu mu? kurtuldu ama hayatin mahvolucakti.

nerde adalet demissin ya İste belki de tam olarak burda bakmasini bilene. Allah seni boyle bir adamdan kurtarmis bence sukretmelisin. bekaretini de zorla kaybetmedin neticede karsilikli istediniz artik geriye donemezsin, sen nasil cahillikten yaptıysan o da cahildi. bundan sonra daha dikkatli olursun. eminim seni sen oldugun icin seven, bekaretini onemsemeyecek bir adam cikacaktir karsina. bosyere kendini kahretme.

nerde adalet diye sormuşsun ama henuz hicbir sey bitmis sayilmaz ve kimin ne olacagi da belli olmaz.

su an sadece bekaretini kaybettigin icin bu kadar uzuluyorsun ama hayat bi zar parçasindan ibaret degil. buadam belki seninle evlenecekti ama sirf o zar paracasi yuzunden yapicakti bunu. daha sevgiliyjen sana siddet uygulayan bi adamdan bahsediyoruz dusun seno nasil bir hayat bekliyordu, her gün disarda onunla buninla gezip seni aldatan, eve geldiginde sana siddet uygulayan bir adama kucaginda bebelerle katlanmak zorunda kalacakti omur boyu. bu ornekle elegune karsi namusun kurtuldu mu? kurtuldu ama hayatin mahvolucakti.

nerde adalet demissin ya İste belki de tam olarak burda bakmasini bilene. Allah seni boyle bir adamdan kurtarmis bence sukretmelisin. bekaretini de zorla kaybetmedin neticede karsilikli istediniz artik geriye donemezsin, sen nasil cahillikten yaptıysan o da cahildi. bundan sonra daha dikkatli olursun. eminim seni sen oldugun icin seven, bekaretini onemsemeyecek bir adam cikacaktir karsina. bosyere kendini kahretme.

Sagolun guzel yorumlariniz tavsiyeleriniz icin. Evet onunla bir omur gecmezdi.

Basimdan gecenleri bir dusundum de diyorum kimseye kndini asagilatmiyacaksin taviz vermiyeceksin bundan sonra.

Ben bu hatalari karsimdaki insani kendim gb sandigimdan bu kadar sacmalamisim. Intihari bile dusundum zamaninda ama tabi cok sukur ole seyler yapmadim. Suanda guzel bir is bulup insanlara topluma hayata tum gucumle karismayi dusunuyorum.
o kadar cok guzel Hayallerim ve planlarim varki onlari gerceklestircem inshAllah!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok zor günler geçiriyorsunuz rabbim yardımcınız olsun
Bakireliğiniz gitti diye kendinizi asla ona muhtaç hissetmeyin.herşeyde bir hayır vardır unutmayın.
Rabbimin sevdiği kuluymuşsunuz ki evlenmeden ayrılmışınız.yoksa dahada kötü zamanlar geçirebilirdin.

Kafanı dağıtman gerekiyor.birşeylerle meşgul olmayı dene,çık gez arkadaşlarınla buluş ama evde yalnız kalma

çok zor günler geçiriyorsunuz rabbim yardımcınız olsun
Bakireliğiniz gitti diye kendinizi asla ona muhtaç hissetmeyin.herşeyde bir hayır vardır unutmayın.
Rabbimin sevdiği kuluymuşsunuz ki evlenmeden ayrılmışınız.yoksa dahada kötü zamanlar geçirebilirdin.

Kafanı dağıtman gerekiyor.birşeylerle meşgul olmayı dene,çık gez arkadaşlarınla buluş ama evde yalnız kalma

Sagolun Allah razi olsun!!!
Bu foruma uye olmakla iyi etmisim o kadar yabanci insanlardan boyle kalp isitici seyler duymak iyi geldi bana.

Kendi hatalarimi da farkettim
InshAllah duzelmeye dogru yol aliyorum

Sagolun guzel yorumlariniz tavsiyeleriniz icin. Evet onunla bir omur gecmezdi.

Basimdan gecenleri bir dusundum de diyorum kimseye kndini asagilatmiyacaksin taviz vermiyeceksin bundan sonra.

Ben bu hatalari karsimdaki insani kendim gb sandigimdan bu kadar sacmalamisim. Intihari bile dusundum zamaninda ama tabi cok sukur ole seyler yapmadim. Suanda guzel bir is bulup insanlara topluma hayata tum gucumle karismayi dusunuyorum.
o kadar cok guzel Hayallerim ve planlarim varki onlari gerceklestircem inshAllah!!!

cok sevindim senin adina, ilk mesajlarindaki karamsarliktan sonra bu umut dolu mesajin benim bile yuzumu gulumsetti:16:bu adamla belki 5-6 sene geçirdin belki daha da fazlasi ama önünde cok daha uzun bir hayat var oylr guzel anilar, oyle güzel insanlar sigdiricaksin ki o hayata bu adamla gecen günler aklina bile gelmeyecek. ona harcadigin vakit, emek ilerdeki guze gunlerin icin basinin gozunun sadakasi olsun:34:

asktan filan da korkma sakin asik ol, civi civiyi sokuyor emin ol:16:

Sagolun Allah razi olsun!!!
Bu foruma uye olmakla iyi etmisim o kadar yabanci insanlardan boyle kalp isitici seyler duymak iyi geldi bana.

Kendi hatalarimi da farkettim
InshAllah duzelmeye dogru yol aliyorum

Ilk mesajlarinizi okudum, o kadar kizdim ki...
Bir hisimla son sayfalara goz attim, dumduz yazacaktim:9:
Fakat bu silkelenmis halinizi gorunce cok mutlu oldum...
Hicbir sey sizden onemli degil, daraldiginizda burada ki mesajlara geri donun:34:
Guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Ilk mesajlarinizi okudum, o kadar kizdim ki...
Bir hisimla son sayfalara goz attim, dumduz yazacaktim:9:
Fakat bu silkelenmis halinizi gorunce cok mutlu oldum...
Hicbir sey sizden onemli degil, daraldiginizda burada ki mesajlara geri donun:34:
Guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Sagolun!!! Suanda kendimi cok iyi hissediyorum. Yeniden dogmus gibi... Herseyi geride biraktim ve onume bakiyorum artik. Suanda is arayisindayim. Haril haril is bakiyorum kendime. Yarin iki yere gorusmeye gidecegim inshAllah. Burdaki abla ve kardeslerimin guzel tafsiyeleri cok yardimci oldu silkelenmeme dersem hic yanilmam!!! Beni uzenler hayatina devam ederken ben niye kahroluyum ki. Tersine bundan sonra cok daha basarili cok daha mutlu olicam Allah izin verirse. O eski nisanlimi hic dusunmuyorum bile artik. Allahindan bulsun beddua bile edesim yok o kadar bosverdimki onu vd gecmisi. Gittikce cok daha kendimi guclu hissetmeye basladim. Dua ederseniz benim icin hayirli ve guzel is bulayim diye sonsuza dek minnetar olurum.

Back
X