isteyen kızsın isteyen laf söylesin umrumda bile olmaz ne yaşadığın beni asla ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır ama inan şuan bu yazıyı yazarken elim ayağım titriyor bu msj 29 gün önce çocuğunu kaybetmiş biri olarak yazıyorum madem imam nikahlıydın ne diye çocuk yaptın niye önlemini almadın sen çocuk nedir biliyor musun evlat nedir biliyor musun peki o evladı kaybetmek nedir biliyor musun ne kadar basit bir düşünce aldırmak benim gibi çocuğunu kaybetmiş bi sürü insan var bu dünyada ve emin ol acıların en büyüğünü yaşıyorlar ben çocuğum için canımı verirdim bee sizler çocuğunuz için yaşamayı göze alamazken ben canımı verirdim hiç günahı olmayan bi çocuğa dünyaya gelmek isteyen bi varlığa (ki senin yaptıklarınla dünyaya geldi) bunu nasıl yapabilrsin rabbim'in yolladığı canı sen nasıl geri çevirirsin insanlara kızmışsın kınamayın başınıza gelir diye bunu diyecek kadar geniş yüreklisin bi yavruyu barındıramayacak kadar canisin evet benim için canisin sende kimsin be diyebilirsin kimse değilim ben ((( ha bu arada sırf babandan gelen maaşı almak için imam nikahla duruyormuşsun yaaa o para da da binlerce yetimin öküsüzün hakkı var) bunu zaten biliyorsundur da ben yine de söylemek istedim işine gelirse....