mahvoldummmm bennnn :(:(:(

kızmayın hata yapmış arkadaş diyen arkadaşlara yazıyorum
kimse onun hata yapmasına kızmıyo bizi de ilgilendirmiyo haddimize de değil
ama fikir istemiş fikir beyan eden arkadaşlara beddua etmesine kızıyoruz biz

canım sendemi hamilesin

Sevgili konu sahibi bu kadar derdinin içinde moda bölümüne gidip diz üstü çizmelere bakıp geldin.Biz burda çene patlatıp duralım.Sen her durumda kendini savunacaksın.Madem eşim diyorsun bu adam için niye eski nişanlından bahsediyorsun.Her evli kadın eşi ile promlem yaşadığında eskileri düşünmüyordur emin olabilirsin.

Arkadaşlar insanın yetiştirme yurdunda büyümesiyle resmi nikah arasında nasıl bir bağlantı var.
Evet konu sahibi sıkıntılı bir çocukluk,gençlik geçirmiş olabilir.
Evlilik denen işin resmi nikah olduğunu bilmeden mi aynı çatı altına girmişler yani?
Biz evlenmeye kalkarken ailemiz bize aman resmi nikah kıyın mı dedi? Olması gerekeni illa birilerinin mi söylemesi şart?
Peki imam nikahıyla yaşarsa maaşının kesilmeyeceğine nasıl akıl etti acaba?
Bizlere beddua edip duruyor neden kendi günahını kapatmak için!

:((( dostlar sağolsun rabbim kime ne vereceğini kimden ne alacağını çok iyi biliyor bizler sadece kuluz ve onun gönderdiğini geri çeviremeyiz buna hakkımız yok çoğunluk bu arkadaşa kızıyor bende kızıyorum belki de bebeğimi kaybettiğim için biraz fazla duygusalım ama inanın evlat acısı çok kötü bişi ve sen topik sahibi arkadaşım yanlış düşünüyorsun o bebeği aldırmayı düşünmen bile yanlış kendi başına ayakta durabilirsin nasıl durayım deme duran nasıl duruyor...

taz zamanda allah bebek nasip etsin sana canım

eşi konu sahibini görünce eski eşiyle ayrılmaya karar vermiş.
kendinin bu nedenle ayrıldığından haberi yok.
tanıştığında seni seviyorum bu nedenle eşimi bıraktım demiş.
benim haberim yok benim için ayrıldığını söyledi diyor.
yorum yazarken karşımızdaki insanı kırmadan yazalım.
arkadaşın zaten kafası karışmış, çocuğumu aldırayım mı fikir verin demiş.
bizde zaman zaman yaşarız mantıksız düşünürüz arkadaşlarımızdan fikir alırız.
sonrada ne kadar saçma düşünmüşüm deriz.
yaptığı yanlışları kırmadan söylersek yardımcı olabiliriz.

kızlar slm herkese ancak sızlerle konusabılırm yardımınıza ıhtıyacım var esımın eskıden evlı oldgunu bılıyodum ama cocularından haberım yoktu 1 yıldır beraberız ve ben hamıle kadgımı ogrendim 2 gun once ne onun aılesılye ne de bnm aılemle gorusmuyoruz.ama onun cocukları oldugunu da hamıle kalınca ogrendım onlara hıc bakmıyomus.kadın tek basına mucadele edıyomus bu arada eskı nısanlım sureklı bna haber gonderıyo elenelım yenıden dıye.onların aılesıyle yasayıcagımı cok mutlu bı yuvamız olacagını soleyııp duruyo
sımdı soleyın ben bu sartlar altında nasıl dogurcam bu bebegı.ya benıde bırakıp gıderse.okadar cok ısterken bebegımı artrık aldırmayı dusunuyorum akıl verın nolur :((((((((

eski nişanlınız sizin evli olduğunuzu ve hamile olduğunuzu bilmiyor mu? eğer biliyor ve bu şekilde kabul ediyorsa sizi gerçekten seviyordur.ki sizde onunla mutlu olacağınıza inanıyorsanız size şimdiki eşinizin hiiç bir faydası yoktur bence

kızmayın hata yapmış arkadaş diyen arkadaşlara yazıyorum
kimse onun hata yapmasına kızmıyo bizi de ilgilendirmiyo haddimize de değil
ama fikir istemiş fikir beyan eden arkadaşlara beddua etmesine kızıyoruz biz

evet yaptıkları yanlış,beddua etmesi yanlış ama karşımda çoçukluğunu ,ergenliğini,genç kızlığını yaşayamamış hayatta tek başına mücadele etmek zorunda kalmış çaresiz bir kadın görüyorum ben bu yüzden kızamıyorum.hesap soramıyor,yargılayamıyorum.sadece söyleyecğim şey burada yazdıkların senin derdine çare olmaz arkadaşım git bir uzamandan yardım al sana yol göstermesini iste.

bebeğinin babasına güvenemiyor arkadaş, yaşadığı büyük bir tranva aslında.hamileyken bu gerçeklerle karşılaşması falan.
eski nişanlısı durumu, bence kimsesi olmadığı için güvenebileceği sığanabileceği bir yer arıyor kendine. arkadaşım yalnızlık zor evet ama hayatın da hiç bir zaman acele kararlar verme.kendi ayakların üzerinde durabilir kendine ve evladına yetebilirsin bunun için illa bir erkeğe ihtiyacın yok. iyi düşün karar ver.

haklısın banada öyle geldi
kimsesiz yanlız büyümüş korkuyo eşim dediği insana sığınmış aile kurmak istemiş sonra gerçekleri öğrenince korkmuş eski nişanlısı arıyo filan tutunacak dal arıyoo

sevgili konu sahibi bu kadar derdinin içinde moda bölümüne gidip diz üstü çizmelere bakıp geldin.biz burda çene patlatıp duralım.sen her durumda kendini savunacaksın.madem eşim diyorsun bu adam için niye eski nişanlından bahsediyorsun.her evli kadın eşi ile promlem yaşadığında eskileri düşünmüyordur emin olabilirsin.

ya okadar sacmasınız kı anlamadın dınlemedın ayrıntılarla kendını ıspatlıyosun.arkadasım ısyerındeyım ve mudurm yanıma gelınce actıgım konuyu yazısmlaraımı gormesın dıye oraya gırdım abartma yın bu kadar yaa

evet yaptıkları yanlış,beddua etmesi yanlış ama karşımda çoçukluğunu ,ergenliğini,genç kızlığını yaşayamamış hayatta tek başına mücadele etmek zorunda kalmış çaresiz bir kadın görüyorum ben bu yüzden kızamıyorum.hesap soramıyor,yargılayamıyorum.sadece söyleyecğim şey burada yazdıkların senin derdine çare olmaz arkadaşım git bir uzamandan yardım al sana yol göstermesini iste.

tesekkur ederım

kendıne gel beddua edıp durdu dıyosun sen hakla bole konusrusn.beddua ıle dılemek farklıdır alahh belanı ... Flan gıbı cummleler beddua ır.ama benı okadar ssertt kınayıpta sende benım kadar uzul demenın nesı beddua solermısın.cahılce konusmalar yapma

İyi ki cahilim..
Şükürler olsun ki cahilim!

Sevgili konu sahibi bu kadar derdinin içinde moda bölümüne gidip diz üstü çizmelere bakıp geldin.Biz burda çene patlatıp duralım.Sen her durumda kendini savunacaksın.Madem eşim diyorsun bu adam için niye eski nişanlından bahsediyorsun.Her evli kadın eşi ile promlem yaşadığında eskileri düşünmüyordur emin olabilirsin.

ucuk mavi bence sen çok iyi niyetlisin
o çaresiz sandığın kadın biz burda kendimizi paralarken gitmiş çizme bakmış

eski nişanlınız sizin evli olduğunuzu ve hamile olduğunuzu bilmiyor mu? eğer biliyor ve bu şekilde kabul ediyorsa sizi gerçekten seviyordur.ki sizde onunla mutlu olacağınıza inanıyorsanız size şimdiki eşinizin hiiç bir faydası yoktur bence

yok dahaaa nelerrrr :53::53::53: Siz iyi misiniz? Yada bu tavsiyeyi verirken ciddi misiniz?:53: resmen o olmadı ama eski nişanlım olur daldan dala olayı :53: Vayyy bee yanii çok şaşırdım tavsiyenize :53:

çok karışık...ve saçma...

yanlış anlama ama maaş için resmi nikah kıymaman çok büyük ayıp...ve suç..
arkadaşlar doğru sölemiş yetimin öksüzün hakları var o paralarda...

sen bizim ödediğimiz vergilerden haksız yere alıyorsun...

çok bebek istiyorsan resmi nikah yapman gerekirdi bebek için onun geleceği için...

amin canım benim ahhh ben burda bebeğimin hasretiyle yanıp tutşurken insanlar bebeğini aldırmayı düşünüyorlar ya çok kızıyorum adeletin bu mu dünya demek istiyorum:(

seni çok iyi anlıyorum canımmm seni öbür tarafta bekleyen bir meleğin var inşallah kısa zamanda allah sana bir bebek daha nasip eder
ölüm bitiş değil başka bir hayatın başlangıcıdır bebeğin melek olmuş öbür tarafta bekliyor kavuşacaksın sadece sabırla beklemen gerekiyor yoksa kaybettim diye bişey yok kaybetmedin bekliyo o seni öbür tarafta anneliği yaşatacak sana ama allah kısa zamanda bir bebek daha verir
bende hamileyim ve bu sebepten aldır filan aslaa demiyorum diyemiyorumm böyle bir konuda yönlendirmek bile istemem

Back
X