Mahvolmuş hayatlar

usermyss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
15
1
1
18
Benim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi🥲.

Benim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi🥲.
İste o yuzden ne yapip ne edip okuman kendi ayaklarınin üstünde durman lazim. Hayallerin buyuk olsun. Guzel bir meslek basarili bir hayat iyi bir es secimi. Altinda araban. Cebinde paran. Anneni canin her istediginde alip gezmeye alisverislere goturmen. Her istediginde cebine para koyman. Bunlar cok guzel hayaller ve gerceklestirebilirsin. O karaktersiz baban o zaman sesini keser ancak. Guclu oldugunuzda. Ama baktin suan idare edilebilicek durumda degil annenin hayatindan endise ediyorsun mutlaka polise bildir. Kades uygulamasi mutlaka olsun.

Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.

Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Konu sahibi konuyu sesli yazdırmış olabilir. Konu sahibinden bağımsız olarak da üniversite mezunu olanların hepsi yazım kurallarını eksiksiz biliyor diyemeyiz.

Konu sahibi konuyu sesli yazdırmış olabilir. Konu sahibinden bağımsız olarak da üniversite mezunu olanların hepsi yazım kurallarını eksiksiz biliyor diyemeyiz.
Nokta kullanmak, cumlenin nerede başlayıp nerede bittiğini bilmek yazımın en temel kuralıdır. Noktalama işaretlerini eksiz bilmekle alakası yok. Azıcık mürekkep yalamış herkesin bileceği bir şey.

Düşme ve acil uyarı sistemli akıllı saatler var. Ortamda dinleniyor, GPS takibi, nabız 10 dk düşünce ambulansı arıyor, ani düşme ve çarpmada yine uyarı veriyor cevap gelmezse ambulansı çağırıyor, kalp krizinde bile inanılmaz yararlı gözün arkada kalmasın diye onların ucuzundan olanı veya dayınlara anne tarafına söyleyerek kaliteli olanından aldırabilirsin.

Annene saat takıp, derslerini odaklan. Ciddi durumda anneni mor çatı sığınma evine yerleştirme kararı vb. şeyler büyüklerle beraber hep aklının bir köşesinde olsun , baban satın aldı değil ya aldatıyorsa sığınma evine gitse dahi birşey yapmayabilir.

Keşke kurgu olsa🥲🙏🏻

O kadar iyi anliyorum ki hislerini senin önceliğin kendi hayatını kurtarmak kendini kurtarmaya annene destek olamazsın genelde babalar ekonomik özgürlüğünü eline alınca saygı göstermeyen başlar saygı değilse bile korku sizin annenize destek olacağınızı bildiğinden yinede az da olsa kendini sınırlar geleceğine odaklan gercekten yapabileceğiniz en iyisini yapmaya calis

Annen kendini düşünmemiş 7 tane doğurmuş sen de anneni düşünme hiç. Böyle adamı baba yapan annenden nefret et. Güzel bir bölüm oku çalış eve dönme çıktın çıktın artık

Annen kendini düşünmemiş 7 tane doğurmuş sen de anneni düşünme hiç. Böyle adamı baba yapan annenden nefret et. Güzel bir bölüm oku çalış eve dönme çıktın çıktın artık
Orası öyle de abla annedir o da çok çekmiş gençken

Sordum sormazmiyim klasik cevap çocuk rizkiyla gelir falan filan ve hemşirelik okuyacağım
Bu yaz çalışsaydın paranı kazan atanması var arkana bile bakma annen akıllı olsaymış 7 tane ne demek şok oldum

Back
X