ne güzel ben de dün bişey yapamadımBu gün 9500 adimi geçtim. Aksam nmtz yapmak istiyorum
saol canımcım iyiydim maşallah ama dün çok üzüldüğüm bişey oldu, akşam iş çıkışı eve giderken hiç anlayamadığım bi şekilde ayağım yani topuğum döndü sanırım ki kendimi yerde buldumMahzencim iyi olmana sevindim
süper olmuşsun canımgünaydın canım, dün 9500 küsür adım+jilli nmtz bitti
günaydın canım
ne güzel ben de dün bişey yapamadım
saol canımcım iyiydim maşallah ama dün çok üzüldüğüm bişey oldu, akşam iş çıkışı eve giderken hiç anlayamadığım bi şekilde ayağım yani topuğum döndü sanırım ki kendimi yerde buldumtoparlama fırsatım olmadı gerçekten çok kötü düştüm ama çok şükür iyiyim şimdi akşam düşmeye bağlı agrım çok olduğundan bişey yapamadım
süper olmuşsun canımtebrikler
teşekkür ederim canım,epeydir olmuyordu, daha önce acele ettiğimde, boş bulunduğumda falan düştüğüm yada tökezlediğim olmuştu ama nedense bu çok ani oldu. normal yürüyüp dururken, yanımdan geçen bayan koştu geldi yardım etti başınız mı döndü iyi misiniz diye, ben de güç kaybımdan herhalde dedim ona. neyseki iyiyim şimdi çok şükür :)ay çok üzüldüm, aman dikkat et mahzenim,
teşekkür ederim canım,epeydir olmuyordu, daha önce acele ettiğimde, boş bulunduğumda falan düştüğüm yada tökezlediğim olmuştu ama nedense bu çok ani oldu. normal yürüyüp dururken, yanımdan geçen bayan koştu geldi yardım etti başınız mı döndü iyi misiniz diye, ben de güç kaybımdan herhalde dedim ona. neyseki iyiyim şimdi çok şükür :)
kilo bildirimi:
bugün 3 hafta sonra tekrar tartıldım bir daha ki sefere ay sonunda tartılmayı düşünüyorum
08/04/2015 tarihi kilom:81.4
29/04/2015:
giden 1.2 kg
çok muhteşem bir sonuç biliyorum ama diyet yapmadığımı dikkate alırsak da fena değil hani
aynen canım önemli olan sabır ve istikrargayet güzel mahzen, düşünsene her ay 1-2 kg gitse 1 sene sonunda fıstık gibi oluruz, az gitsin ama öz gitsin, önemli olan bu...
kesinlikle öyle tartıya ve yediklerimize çok takıldığımız anda motivasyon düşüyor. Mühim olan aynadaki görüntümüz ve çevremizdeki kişilerin bizi fark etmesibende bu saatten sonra kiloya pek takılmıycam, aynadaki görüntüm önemli olan :) bunun içinde bol spor şart tabiki :)
ay bilmiyorum ki canım, aman dikkat et, hareketler ne tam bilmiyorum ama beline yük bindirme, derim. Ağrı yoksa bişey yoktur bence ama yine de dikkat kendine..dün 8000 küsür adım ve jillian nmtz bitti, ama bazı hareketlerde belimden gırcc gırcc diye ses geliyor, korkmaya başladım, ne olabilir ki mahzencim
ay bilmiyorum ki canım, aman dikkat et, hareketler ne tam bilmiyorum ama beline yük bindirme, derim. Ağrı yoksa bişey yoktur bence ama yine de dikkat kendine..
bende de bazen eğilip doğrulurken falan belimden kıt diye ses geliyor, parmak kıtlatırız ona benzeyen bişey ama agrım olmadığından takmıyorumağrı yok ama ses var, biraz korktum
bende de bazen eğilip doğrulurken falan belimden kıt diye ses geliyor, parmak kıtlatırız ona benzeyen bişey ama agrım olmadığından takmıyorum
Hadi yaaaa, cok süpermis , o kadar güzel tarif içinde ilk dörde girmeyi beklemiyordum, oy verenler sağolsunbu gün 6000 küsür adım var nmtz bu gün ara verdim
ayrıca mahzenim yemek yarışmasında 4. olmuşsun tebrik ederim :)
Hadi yaaaa, cok süpermis , o kadar güzel tarif içinde ilk dörde girmeyi beklemiyordum, oy verenler sağolsun
tebrikler canım süpersin7124 adım attım,
mahzen neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?