Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

günaydın canım
Bu gün 9500 adimi geçtim. Aksam nmtz yapmak istiyorum
ne güzel ben de dün bişey yapamadım
Mahzencim iyi olmana sevindim
saol canımcım iyiydim maşallah ama dün çok üzüldüğüm bişey oldu, akşam iş çıkışı eve giderken hiç anlayamadığım bi şekilde ayağım yani topuğum döndü sanırım ki kendimi yerde buldum toparlama fırsatım olmadı gerçekten çok kötü düştüm ama çok şükür iyiyim şimdi akşam düşmeye bağlı agrım çok olduğundan bişey yapamadım
günaydın canım, dün 9500 küsür adım+jilli nmtz bitti
süper olmuşsun canım tebrikler

ay çok üzüldüm, aman dikkat et mahzenim,

ay çok üzüldüm, aman dikkat et mahzenim,
teşekkür ederim canım,epeydir olmuyordu, daha önce acele ettiğimde, boş bulunduğumda falan düştüğüm yada tökezlediğim olmuştu ama nedense bu çok ani oldu. normal yürüyüp dururken, yanımdan geçen bayan koştu geldi yardım etti başınız mı döndü iyi misiniz diye, ben de güç kaybımdan herhalde dedim ona. neyseki iyiyim şimdi çok şükür :)

kilo bildirimi:
bugün 3 hafta sonra tekrar tartıldım bir daha ki sefere ay sonunda tartılmayı düşünüyorum

08/04/2015 tarihi kilom:81.4
29/04/2015:
giden 1.2 kg
çok muhteşem bir sonuç biliyorum ama diyet yapmadığımı dikkate alırsak da fena değil hani

Eklentiler

• 29.04.2015.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 72

aman bir sakatlık olmasın da, ters düşmeler zor oluyor, tekrar geçmiş olsun

gayet güzel mahzen, düşünsene her ay 1-2 kg gitse 1 sene sonunda fıstık gibi oluruz, az gitsin ama öz gitsin, önemli olan bu...

bende bu saatten sonra kiloya pek takılmıycam, aynadaki görüntüm önemli olan :) bunun içinde bol spor şart tabiki :)

gayet güzel mahzen, düşünsene her ay 1-2 kg gitse 1 sene sonunda fıstık gibi oluruz, az gitsin ama öz gitsin, önemli olan bu...
aynen canım önemli olan sabır ve istikrar
bende bu saatten sonra kiloya pek takılmıycam, aynadaki görüntüm önemli olan :) bunun içinde bol spor şart tabiki :)
kesinlikle öyle tartıya ve yediklerimize çok takıldığımız anda motivasyon düşüyor. Mühim olan aynadaki görüntümüz ve çevremizdeki kişilerin bizi fark etmesi

dün 8000 küsür adım ve jillian nmtz bitti, ama bazı hareketlerde belimden gırcc gırcc diye ses geliyor, korkmaya başladım, ne olabilir ki mahzencim

dün 8000 küsür adım ve jillian nmtz bitti, ama bazı hareketlerde belimden gırcc gırcc diye ses geliyor, korkmaya başladım, ne olabilir ki mahzencim
ay bilmiyorum ki canım, aman dikkat et, hareketler ne tam bilmiyorum ama beline yük bindirme, derim. Ağrı yoksa bişey yoktur bence ama yine de dikkat kendine..

bu gün 6000 küsür adım var nmtz bu gün ara verdim

ayrıca mahzenim yemek yarışmasında 4. olmuşsun tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…