Mahzen yalnız değilsin :)
Başlayalım hemde hemen !
kilom 88 lerde ilk hedef 77
boy 167
nasıl yapacagız herkes kendımı yolunu çizecek ve paylaşacak
yoksa ortak bir paydadamı buluşacağız
beslenme Karatay mantıklı yaptım bıraktım 20 mayıstan berı devam ediyorum (sonuc iyi idi ama hızlı olmuyor kilo gidişi sanırım o moral bozdu)
hareket yürüyüş (günde 1 saat) sonrası tibetin 5 hareketi (buna yarın başlamayı düşünüyorum)
sizler ne düşünüyorsunuz...
mahzenim günlüğün hayırlı olsun, yeni gördüm, iyiki açtın. canım bende topiğine sık sık uğruycam ve belkide kendi sayfamdan çok bu sayfada daha aktif olacağım. beraberce bu kilolardan kurtulma vakti geldi.... canım ikimizde ne çektik bu kilolardan, kilo verdik aldık verdik aldık... napcazzz az yiyecezzzz. (bir espiri patlatayım dedim, komik miydi ?)
her neyse ciddileşiyorum... canım ben bu gün kuruyemişi ve meyveyi çok abarttım ama akşam 6.30 dan sonra birşey yemedim,
bu arada kilo bildirim günün olacak mı?
haydi yaz yaz....çok öpüyorum canım...
aklıma gelmişken; dün jillian yapamadım, bu günde üşeniyorum. galiba ben yürütemiycemhadi beni gaza getir.. hemen kalkıp jilian ablamı açayım ...
valla ben az önce tartılmamaya tartıyı kaldırmaya karar verdim ama 15 günde 1 yaparım belki bildirim bilemiyorum..
jillian çok etkili canım önce buna inan, tecrübe ile sabittir, bu saate bırakman sıkıntı tabi günün yorgunluğu üzerine de çekilmez ama napacan mecbuurrr :)) şaka bir yana sabaha almanı öneririm erken kalkıp yürüyüşe gidiyordun sanırım aynı şekilde jillian ablayı sabah yap attığın onca terden sonra tüm gün dinç oluyorsun.. bir de jillian yaparken sen de tartılma,kas kütlen arttığı için hafif çıkmıyorsun ama acayip inceliyosun, almadıysan eğer ölçülerini al değişime inanamayacaksın
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 canım bunu 10 gün Level 2 yi 10 gün Level 3 ü 10 gün yapıyoz di mi...toplam 30 gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?