Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

benim hiç olmuyor, zor buluyorum vakit, dün 12 ye kadar kızı uyutayım dedim, zaten saat 12 olunca bende yattım uyudum, spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum, hani yogo falan yaparlar ya, bana da spor öyle geliyor

allah yardımcın olsunnn
spor bana da iyi geliyor tatlıö bugunlerde hepten salmıştım ama şu 2 günüdür iyiyim

benim oğlan büyük en geç 22,00 uyar bende 23,00 de yatarım

selam kızlar, yoğundum uğrayamadım bugün
hiştttttttttttttt ne oluyor burda
ne olabilir ki yasmin

canım çok güzel özetlemişsin

bende aynı hayatta makyaj yapmam

ama hayata hep pozitif bakmayı severim

ama kilo bende zaman hep takıntı olmuşturrrrrr
canım sen pozitif olunca herşey daha güzel oluyor değil mi? Bunu tekrar tekrar farkediyorum :)
yasemin spora odaklanıyoruz ya ölçülerimizi alıp 1 ay sonra kontrol edeceğiz, sende ölçülerini alıp katıl bize, özelden yazacağız ki kimse bizim muhteşem ölçülerimizi görmesin
evet evet, görmesin kimse şimdilik, ama bir ay sonra görebilirler incelince
öğlen sporum-
6*500 adım=3000 adım
50 squat
50 sopa çevirme
o süpersin canım
leslienin bu programını görmemiştim.
6*500 adım derken, 6 kez mi yaptın bu programı canım? nasıl anlatır mısın?
tamam canım yarın bildiremezsem pazartesi bildiricemmmmmm

bende yürüş yapıyorum
o maşallah en güzeli seninkisi
ben bu günü hala pazartesi sanıyorum iyi mi
neyse ki güzel tarafı 2 gün tatil :)
aynen bugün bana da hep pazartesi gibi geldi. ama hem pazartesi hem cuma olması iyiydi.keşke her hafta böyle bişeyler olsa
kıss aslında akşam boş vaktim çok oluyorrr

ama spor yapmıyom

ya kitab okuyom ya tv izliyommmmm

en azında hafta 2 gün yapılacak sporrrr
evet canım aslında tv izleyerek öldürüyoruz vaktimizi, ben öyle hiç dizi izlemem ama survivor izliyorum bir de maçları izlerim genelde :)
benim hiç olmuyor, zor buluyorum vakit, dün 12 ye kadar kızı uyutayım dedim, zaten saat 12 olunca bende yattım uyudum, spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum, hani yogo falan yaparlar ya, bana da spor öyle geliyor
canımcım biz işte çalışıyoruz sen evde sen de işte bişeyler yapmaya çalış bari..
allah yardımcın olsunnn
spor bana da iyi geliyor tatlıö bugunlerde hepten salmıştım ama şu 2 günüdür iyiyim

benim oğlan büyük en geç 22,00 uyar bende 23,00 de yatarım
oğlan yatsa da yatmasa da rahat yaparız biz sporumuzu yasmin
22-23 arası sporunu yaparsın ne güzel :)
biz uyumasa da yaparız canım, seninkiler de inşallah üzmezler seni

Mahzen 500 adimi 6 defa yaptim ama terletti baya zaten hastayim inşallah daha cok hastalanmam. Bu gun yazdiklarimi is yerinde yaptim zaten

Sende maşallah yuruyus ve spor cok iyi gidiyorsun.

Mahzen 500 adimi 6 defa yaptim ama terletti baya zaten hastayim inşallah daha cok hastalanmam. Bu gun yazdiklarimi is yerinde yaptim zaten

Sende maşallah yuruyus ve spor cok iyi gidiyorsun.
dikkat et canım kendine, maşallah iyi yapmışsın iş yerinde
ben de bir kaç kez 1 mil yapmıştım iş yerinde

1. Sabah 1 saat yürüyüş yapıldı, adımsayar da 7 bin küsür adım Atıldı :)
    Yürüyüşten sonra pazara uğradım. Bildiğim bilmedigim bütün otlardan aldım :) adını unuttuğum otu az önce kavurdum bile.

bugün yürüyüş yapamadım, dün boğazımda birden bir ağrı belirdi, gece uyuyamadım, anlayamadığım bir iç huzursuzluğum vardı, sabah uyanamadım, yürüyüş yapasım gelmedi, enerjim düşük, kırgınım hiç bişey yapasım yok, ilaç içtim, adaçayı içtim. biraz uzanıcam

hay Allah dikkat et kendine.. havalar bir soguk bir sıcak belki de bogaz agrın ve halsizligin ondandır canım..umarım şimdi daha iyisindir...

hay Allah dikkat et kendine.. havalar bir soguk bir sıcak belki de bogaz agrın ve halsizligin ondandır canım..umarım şimdi daha iyisindir...
saol canım, ben de anlamadım dün akşam birdenbire başladı, normalde önceden belli eder sonra artar ya, dün zonk diye başladı, şaşırdım bende. adaçayı içiyorum şimdi ama onda bile zorlanıyorum yutmakta..
Geçmiş olsun mahzencim
teşekkür ederim canım, sen nasıl oldun?

hava nasıl canım, serin mi, burda iyiydi ama enerjim yok, halsızsen çok zorlama derim. Ben yutkunamıyorum ağrı kesici içtim inşallah geçer

dün boğaz ağrımdan, bugün yoğunluktan uğrayamadım. Bugün boğazım çok daha iyi çok şükür bin şükür..
Dün ağrım nedeniyle keyifsizdim spor namına bişey yapamadım. Lakin tv izlerken vicdanım rahat etmedi bel egersizlerime ilaveten bir kaç bacak egzersizi ile az da olsa mekik çektim. Hiç yoktan iyidir, Bugün slim in 6 yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…