benim hiç olmuyor, zor buluyorum vakit, dün 12 ye kadar kızı uyutayım dedim, zaten saat 12 olunca bende yattım uyudum, spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum, hani yogo falan yaparlar ya, bana da spor öyle geliyor
allah yardımcın olsunnn
spor bana da iyi geliyor tatlıö bugunlerde hepten salmıştım ama şu 2 günüdür iyiyim
benim oğlan büyük en geç 22,00 uyar bende 23,00 de yatarım
ne olabilir ki yasminhiştttttttttttttt ne oluyor burda
canım sen pozitif olunca herşey daha güzel oluyor değil mi? Bunu tekrar tekrar farkediyorum :)canım çok güzel özetlemişsin
bende aynı hayatta makyaj yapmam
ama hayata hep pozitif bakmayı severim
ama kilo bende zaman hep takıntı olmuşturrrrrr
evet evet, görmesin kimse şimdilik, ama bir ay sonra görebilirler incelinceyasemin spora odaklanıyoruz ya ölçülerimizi alıp 1 ay sonra kontrol edeceğiz, sende ölçülerini alıp katıl bize, özelden yazacağız ki kimse bizim muhteşem ölçülerimizi görmesin
o süpersin canımöğlen sporum-
6*500 adım=3000 adım
50 squat
50 sopa çevirme
o maşallah en güzeli seninkisitamam canım yarın bildiremezsem pazartesi bildiricemmmmmm
bende yürüş yapıyorum
aynen bugün bana da hep pazartesi gibi geldi. ama hem pazartesi hem cuma olması iyiydi.keşke her hafta böyle bişeyler olsaben bu günü hala pazartesi sanıyorum iyi mi
neyse ki güzel tarafı 2 gün tatil :)
evet canım aslında tv izleyerek öldürüyoruz vaktimizi, ben öyle hiç dizi izlemem ama survivor izliyorumkıss aslında akşam boş vaktim çok oluyorrr
ama spor yapmıyom
ya kitab okuyom ya tv izliyommmmm
en azında hafta 2 gün yapılacak sporrrr
canımcım biz işte çalışıyoruz sen evdebenim hiç olmuyor, zor buluyorum vakit, dün 12 ye kadar kızı uyutayım dedim, zaten saat 12 olunca bende yattım uyudum, spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum, hani yogo falan yaparlar ya, bana da spor öyle geliyor
oğlan yatsa da yatmasa da rahat yaparız biz sporumuzu yasminallah yardımcın olsunnn
spor bana da iyi geliyor tatlıö bugunlerde hepten salmıştım ama şu 2 günüdür iyiyim
benim oğlan büyük en geç 22,00 uyar bende 23,00 de yatarım
biz uyumasa da yaparız canım, seninkiler de inşallah üzmezler seni22-23 arası sporunu yaparsın ne güzel :)
dikkat et canım kendine, maşallah iyi yapmışsın iş yerindeMahzen 500 adimi 6 defa yaptim ama terletti baya zaten hastayim inşallah daha cok hastalanmam. Bu gun yazdiklarimi is yerinde yaptim zaten
Sende maşallah yuruyus ve spor cok iyi gidiyorsun.
Tebrikler canımjillian nmtz bitti
iyi geceler canım
hay Allah dikkat et kendine.. havalar bir soguk bir sıcak belki de bogaz agrın ve halsizligin ondandır canım..umarım şimdi daha iyisindir...bugün yürüyüş yapamadım, dün boğazımda birden bir ağrı belirdi, gece uyuyamadım, anlayamadığım bir iç huzursuzluğum vardı, sabah uyanamadım, yürüyüş yapasım gelmedi, enerjim düşük, kırgınım hiç bişey yapasım yok, ilaç içtim, adaçayı içtim. biraz uzanıcam
saol canım, ben de anlamadım dün akşam birdenbire başladı, normalde önceden belli eder sonra artar ya, dün zonk diye başladı, şaşırdım bende. adaçayı içiyorum şimdi ama onda bile zorlanıyorum yutmakta..hay Allah dikkat et kendine.. havalar bir soguk bir sıcak belki de bogaz agrın ve halsizligin ondandır canım..umarım şimdi daha iyisindir...
teşekkür ederim canım, sen nasıl oldun?Geçmiş olsun mahzencim
teşekkür ederim canım, sen nasıl oldun?
geçmiş olsun canım, bi gitse şu hastalık başımızdandün iyi değildim, uykusuzdum, kızım saat 5 gibi uyandı, akşam baş ağrısı vardı, çocuklar ile beraber yattım, spor vs. yapmadım,,,
geçmiş olsun canım, bi gitse şu hastalık başımızdan
hava nasıl canım, serin mi, burda iyiydi ama enerjim yok, halsızsen çok zorlama derim. Ben yutkunamıyorum ağrı kesici içtim inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?