mailimi açamıyorum

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
merhabalar,
3 gündür outlookdan mailimi açamıyorum.
acaba bu sorunu yaşayan var mı?
yoksa sadece ben mi açamıyorum?

başka nerden maillerimi okuyabilirim,
yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim.

​Bende bir sorun yok sorunsuz açılıyor mail adresim,sanırım birisi sizin mail adresinizi hacklemiş yada şifrenizi bilen birisi şifrenizi degiştirmiş.

aa sizinki açılıyor demek,
3 gündür deniyorum, olmuyor.

ozaman bir de eşimin adresini deneyeyim.

bende zorunlu skype geçtiğimden beri maillerimi okuyamıyorum çoğu kişide böyleymiş çevremde bunun bir yolu varmı acaba

teşekkürler hiç aklıma gelmemişti,

denedim ama, olmuyor.

Bende açılıyor hiçbir sorun yok mozilladan deneyin birde ayrıca mailleri okumak için hotmail.com dan giriş yapıyorsanız açılması gerek.

bende zorunlu skype geçtiğimden beri maillerimi okuyamıyorum çoğu kişide böyleymiş çevremde bunun bir yolu varmı acaba

Skypeden mail okunmaz zaten arkadaşım maillerini okumak için hotmail.com dan giriş yaparak çıkan yere e-posta adresini daha önceden kullandıgın adresini ve şifreni yazıp okuyabilirsin.

teşekkürler hiç aklıma gelmemişti,

denedim ama, olmuyor.

Peki neden açılmadığına dair bir bilgi ekranı geliyor mu? Ekranı print screen yapıp buraya koyabilir misiniz?

Sorun ya sizin bilgisayarınızda ya da internet ayarlarınızda olmalı.

Bende açılıyor hiçbir sorun yok mozilladan deneyin birde ayrıca mailleri okumak için hotmail.com dan giriş yapıyorsanız açılması gerek.

mozilladan şimdi deneyeceği, teşekkürler.

tabiki hotmail.comdan denedim.
denemediğim site kaldı mı bilmiyorum.

Peki neden açılmadığına dair bir bilgi ekranı geliyor mu? Ekranı print screen yapıp buraya koyabilir misiniz?

Sorun ya sizin bilgisayarınızda ya da internet ayarlarınızda olmalı.

adresimi ve şifremi giriyorum "sayfa görüntülenemiyor" diyor.
daha sonra hiç bir şekilde outlook ile ilgili hiç bir sayfa açılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…