Saç Rengi ve Saç Boyama majirel 6 yıkamada neden akar?

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
kızlar merhaba
23 haziranda saçımı loreal majirel 7.42 ile boyadım fakat bugün saçımdan tümüyle aktı bunun sebebi sizce ne olabilir? Saçımı açıcı ile açmadım fakat son zamanlar yaptığım sık boyadan dolayı oldukça yıpranmıştı acaba sebep bumu?Diğer aklıma gelen ise boya ile birlikte loreal proffessional siexpert serie cuti liss maske aldım ve hafta iki kez 1 er saat beklettim.Maskeden çok memnun kaldım saçımı iki kullanımda yeniden yapılandırdı ama boyayı maske mi akıttı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kimse mi saçını 7.42 ile boyamadı?Altı yıkamada boya saçımdan tamamen aktı neden böyle oldu acaba, renk olarak çok hoşuma gitmişti oysa.Ben pigmentasyon ile boyayı tekrar etmek istiyorum ama bakır olduğu için çabuk akıyorsa yapmayayım, ne dersiniz?

bende kuaföre boyattım o markayla boyadan eser kalmadı saçımda bende saçımda sorun var zannediyodum demekki boyayla alakalıymış

bende kuaföre boyattım o markayla boyadan eser kalmadı saçımda bende saçımda sorun var zannediyodum demekki boyayla alakalıymış

siz hangi no majirel ile boyaytınız saçınızı? Herkes majireli bir numara diyor en iyi boya anlamında, bu kadar çabuk akması benim için sürpriz oldu

Hadi ya , 6.64’ü almıştım ben de ağlayacağım şuan ya o kadar araştırdım hiç okumadım böyle bir şey ilk defa senden duydum

Artırmamış miydin?

Sanırım bakır olduğu için 10 gün içinde karamele dönüşmüştü rengi.

benim bakır ilk yıkamada akar o zaman profesyonel boya dedikleri bu mu şimdi ? Saçma değil mi gerçekten her yerde profesyonel yazmışlar Ne rezillik ya Ne diye boyuyoruz o zaman ya

benim bakır ilk yıkamada akar o zaman profesyonel boya dedikleri bu mu şimdi ? Saçma değil mi gerçekten her yerde profesyonel yazmışlar Ne rezillik ya Ne diye boyuyoruz o zaman ya[/QUOT

Ben 1-2 yıl öncesine kadar neredeyse her ay saçımı boyadım ve neredeyse tüm markaları denedim platinden koyu kahveye kadar tüm renkleri uyguladım.Bakır renk içeren hangi boyayı sürerseniz sürün maksimum 4 -5 yıkama sonrası akar ve bal köpüğü karamelimsi bir renk kalır.Genel olarak majirel çok iyi dediğim gibi bakır rengin kullanımı bakım istiyor.

Back
X