Tabiiki canım 8 yıldır dr a gidip geliyorum. Dr ilaçları bırakınca hastalığın tekrarlama olasılığının çok yüksek olduğunu söylüyor. İlaç kullanırken de gebelik tabiiki riskli. Zor durum yaniDrla görüştün mu ne diyor.Evlenip çocuk düşünsem bende de aynı düşünce olur.
Sağol canım. Riskli olduğunu söylüyor drlar haklısın tabii allahtan da umut kesilmez ama bile bile de sıkıntılı bir bebek dünyaya getirmek bebeğe de haksızlık olur. Dr um yavaş bir şekilde dozumu indirdi ama tabii hafif bir bunalma başımda uyuşma sıkıntı hissi var ama hafif günlük işlerimi bozmuyor. Bakalım belki alışırım bu doza.Riskli diyenlerde var kullanıp nurtopu gibi evlat sahibi olanlarda var açıkcası bekarım ama benimde deli sorular kafamda şahsen ilaçsız kötü olacağını düşünüyorsan ilküç ayı pasiflora gibi bitkisel ilaçla atlatsan diğer aylar düşük dozlu ve güvenli katagoride bir ilaçla geçirebilirsin canım.İki Doktorunda birlikte karar vericeklerdir.Canım benim umarım sağlıklı bir bebişin olur.Herşey gönlünce olur
Çok geçmiş olsun canım. İnan bende bebek düşünmezdem ilaca devam ederdim depresyon çok zor yaşamayan bilemez yeniden hastalanmak falan göze alamıyorum ilaç kullanırken gebelik de sıkıntı bile bile sıkıntılı çocuk yapmak o çocuga da haksızlık olur kafam karmakarısıkBen defalarca bırakıp defalarca başlamak zorunda kaldım 14 yılda bir kez tedaviyi 1 yıl bıraktım 1 yıl içinde hem fibromiyalji hemde hassas bağırsağa yakalandımBırakmayı düşünmüyorum 3 yıldır depresyona birde bu hastalıklar eklendi ne evlilige ne çocuğa cesarerim yok bende senin gibi çok düşünüp araştırıyorum pasiflora bitkisel olduğu için prof.re gittim pasiflora önerdi.Anneannem doğuştan engelli uzun süredir ben bakıyorum inan bende senin gibi çok takıyorum bu konuya umarım Allah zorunu kolaylaştırır
Tms tedavisi aldın mı cnmCanım merhaba iki gündür tms tedavisini araştırıyorum bulunduğum şehirde özel bir hastaneyle görüştüm başarı oranı yüksekmiş hamileykende yapılıyormuş bebeğe bir zararı yokmuş bi araştır istersen benim azda olsa yüzümü güldürdü :) Benim 14 yıl olunca vucudum ilaçları redediyor ilaçsız tedavi işe yararsa çok güzel olur ☺
Aman dikkat et benim de dr um ilaç dozumu azalttı ama nasıl etkilendim bilemezsin resmen zorluyorum kendimiHayır doktorla görüştüm alıcam ilaçları bırakmam gerekiyor vucudum tepki gösteriyor ilaçlara
Ayy canım bende yaptım o hatayı daha önce eskisinden beter oldum ve çok zor iyileştim bir daha dr kontrolunden ayrı bir iş yapmam zaten. Sende sakın kafana göre bırakıp başlamaKafama gore biraktim cok.pismanim once bi doktorunuza danisin
Slm dr takibindeyim henüz bir gelişme yokMerhaba ne yaptınız merak ettım? Bende sızınle benzer durumdayım.
Zorlanıyormusun peki?İlaç dozumu azlatıp daha hafif bir ilaca geçiriyor şuan
Çok zorlandım ilk hadta inanılmaz bir baş ağırısı bulantı sıkıntı hissi beynimin karıncalanması hibi pek çok hissettim. Bu hafta biraz daha iyiyim ama çok alıngan ve bezgin hissediyorumZorlanıyormusun peki?
Sakın dr kontrolu dışında hareket etmeyibMerhaba ne yaptınız merak ettım? Bende sızınle benzer durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?