- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.481
kizlar bendende bi fikra gelsin umarim guldurur sizi:87:
Adamın biri hayvanat bahçesine gitmiş.bakmış ki bütün
hayvanlar kahkahalarla gülüyor.. eşek yan gelmiş yatıyor. Adam bir anlam verememiş.. Merakından ertesi gün
tekrar gitmiş, bu seferde bütün hayvanlar
yatıyor eşek kahkahalarla gülüyor.. Hayvanat bahçesi müdürüne sormuş :
- Dün bütün hayvanlar gülerken eşek yatıyordu, bugün ise bütün hayvanlar yatarken eşek gülüyor bu ne biçim iştir ne oluyor... Müdür : - Sormayın beyefendi dün zürafa bir espri yaptı eşek ancak bugün anladı... :)
Maleseff
kizlar bendende bi fikra gelsin umarim guldurur sizi:87:
Adamın biri hayvanat bahçesine gitmiş.bakmış ki bütün
hayvanlar kahkahalarla gülüyor.. eşek yan gelmiş yatıyor. Adam bir anlam verememiş.. Merakından ertesi gün
tekrar gitmiş, bu seferde bütün hayvanlar
yatıyor eşek kahkahalarla gülüyor.. Hayvanat bahçesi müdürüne sormuş :
- Dün bütün hayvanlar gülerken eşek yatıyordu, bugün ise bütün hayvanlar yatarken eşek gülüyor bu ne biçim iştir ne oluyor... Müdür : - Sormayın beyefendi dün zürafa bir espri yaptı eşek ancak bugün anladı... :)
yaa hepinizin adina gercekten cok uzuldum. rabbim ins nasip eder ama umutsuzluga kapilmayin hayirlisiyla ins dileginiz olur
üzülme canım
daha çok yenisin
inşallah fazla aramak zorunda kalmazsın
eee benim eşimde çok sıcak bakmıyoooo daha adamakıllı konuşmadık bakalım m eşleri öyle yada böyle ikna edriz kızzzişte antalya zor benim için
inşallah senböyle dönersin
yaa hepinizin adina gercekten cok uzuldum. rabbim ins nasip eder ama umutsuzluga kapilmayin hayirlisiyla ins dileginiz olur
İki eski arkadaş seneler sonra yolda karşılaşırlar. Eski günleri andıktan sonra biri diğerine sorar.
- Yahu senin benimkiyle yaşıt bir kızın vardı, o ne yapıyor şimdi?
Adam da övgüyle kızını anlatmaya başlar:
- Sorma, bizimki liseyi zorla bitirdi sınavı kazanamadı ama özel bir şirkette sekreter olarak çalışmaya başladı. Kısa sürede patronun gözüne girdi, özel sekreter oldu. Patron nereye gitse onu da beraber götürüyor. Kürkler, pırlantalar hediye ediyor. Yurt dışına bile beraber gidiyorlar. Hatta yakında kızıma bir araba bile alacak. Eeee senin kız ne yapıyor?
Diğer baba biraz düşünmüş ve biraz mahcup cevaplamış:
- Sorma, benimki de ......... oldu ama ben senin gibi güzel anlatamıyorum.
İki eski arkadaş seneler sonra yolda karşılaşırlar. Eski günleri andıktan sonra biri diğerine sorar.
- Yahu senin benimkiyle yaşıt bir kızın vardı, o ne yapıyor şimdi?
Adam da övgüyle kızını anlatmaya başlar:
- Sorma, bizimki liseyi zorla bitirdi sınavı kazanamadı ama özel bir şirkette sekreter olarak çalışmaya başladı. Kısa sürede patronun gözüne girdi, özel sekreter oldu. Patron nereye gitse onu da beraber götürüyor. Kürkler, pırlantalar hediye ediyor. Yurt dışına bile beraber gidiyorlar. Hatta yakında kızıma bir araba bile alacak. Eeee senin kız ne yapıyor?
Diğer baba biraz düşünmüş ve biraz mahcup cevaplamış:
- Sorma, benimki de ......... oldu ama ben senin gibi güzel anlatamıyorum.
İnşallah canım inşallah
valla bebekle yatıp kalkıyorum bu aralar
hiç aklımdan çıkmıyo
off bugünüme şükür genede
zeynep hoş geldin niye sesin çıkmıyor
Merve Bu Ara Çok Takıyorsun Sen Ama..
Sana da Yazık Eşine de..
O da Seni Böyle Görünce Üzülüyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?