- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.501
Zeyneeppp...
Nerdesin Kaç Gündür..
NAsılsın, Halin Keyfin NAsıl..
canım inşş Rabbim özletmeden nasip etsin hayırlı ve sağlıklıca önce eşinle buluş kavuş yeni düzen felan kurun inşşşş ummadığın anda bebişin göbişinde müjdeni alırız inşşşyaa benimde bir hayalim hatta en kocamdan sonra en buyuk hayalim bebek. bazen korkuyorum icimden sanki bebegim olmicak gibi dusunuyorum ama tabi bunlari dusunmek icin cok erken benim icin.
benim suan bebek yapma gibi bi durumum olamaz. yazin kocamla berbar ins ev tutacaz ve o yanima gelecek. ve tabi is gelmeklede bitmiyo. kocam is bulacak iste duzenimizi kuracaz falandi filandi. yani bebe icin onumde malesef uzunn yilla var gibi
ama butun kadinlar gibi benimde dileyim anne olmak.
yaa benimde bir hayalim hatta en kocamdan sonra en buyuk hayalim bebek. bazen korkuyorum icimden sanki bebegim olmicak gibi dusunuyorum ama tabi bunlari dusunmek icin cok erken benim icin.
benim suan bebek yapma gibi bi durumum olamaz. yazin kocamla berbar ins ev tutacaz ve o yanima gelecek. ve tabi is gelmeklede bitmiyo. kocam is bulacak iste duzenimizi kuracaz falandi filandi. yani bebe icin onumde malesef uzunn yilla var gibi
Evrencik siz ne kadar süredir evlisiniz şekerim
OffffAy ne yapayım takılmayacak gibi değilki
Makaram bebeğim elimde değil inanki
Ayy sorma ya bakıyo halime ağlıyo oda
zavallım.sana kıyamam ben diyip şıp şıp dökülüyo gözyaşları
Seni Gördüm Daha İyi Oldumiyiym çok şükür cnm sen nasılsın bu ara fazla giremiyorum yada girip çıkıyorum cnm
Ay ne yapayım takılmayacak gibi değilki
Makaram bebeğim elimde değil inanki
Ayy sorma ya bakıyo halime ağlıyo oda
zavallım.sana kıyamam ben diyip şıp şıp dökülüyo gözyaşları
yaa benimde bir hayalim hatta en kocamdan sonra en buyuk hayalim bebek. bazen korkuyorum icimden sanki bebegim olmicak gibi dusunuyorum ama tabi bunlari dusunmek icin cok erken benim icin.
zeynep hg
abbowww
hoş gördüm canım...naparsın makaram bi yığın ütü biri büyük diğeri küçük iki çocuk anca sıra geldi kk yaa..Hoşgeldin Canım Benim..
Geç Kaldın Bugün..
hoş bulduuummmhosgeldin
makaraaa hahaha supersinn yaaa
mersii canım hoş bulduumm..slm canım hgavatarına bayıldımmmmm tabi rütbenede :13:
iyi diyek iyi olak sen nasılsın...Hoşgeldin bluecuk nasılsın kızz
paylaşmaktan rahatsız olmaz isen sorununuzu merak ettim
direk konuya dalayım ..bende 23 yaşımdayım ...marta 24 olcem kısmetse...ben 23 yasindayim iki ay sonra 24 olucam. esimde 25 yasinda.
sizler kac yasindasiniz
ben 23 yasindayim iki ay sonra 24 olucam. esimde 25 yasinda.
sizler kac yasindasiniz
bende 23 yaşımda evlendim şu an 29 um eşim 32ben 23 yasindayim iki ay sonra 24 olucam. esimde 25 yasinda.
sizler kac yasindasiniz
ben geldim ..anam bu ne güzel kalabalık
ben 23 yasindayim iki ay sonra 24 olucam. esimde 25 yasinda.
sizler kac yasindasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?