Makara Kukara Topiği

canım benim allah yardımcın olsun inşallah bu sefer hamilesindir ve sorunsuz sağlıklı bir bebek olur inşallah

biberdolma hg

Ay benim midem bulanıyo ya
bluecuk sana bir şey soracam kız sen hamileyken
yani ilk zamanlar idrar renginde koyulaşma
yada kokusunda değişiklik varmıydı

Ay ne yapayım takılmayacak gibi değilki
Makaram bebeğim elimde değil inanki
Ayy sorma ya bakıyo halime ağlıyo oda
zavallım.sana kıyamam ben diyip şıp şıp dökülüyo gözyaşları
kız cadı ben sana ne tembihledim...
artık kafandan at şu düşünceyi snada yazık eşinede canım yaa..bak o adamın mesleği moralle çok ilgili kendin için üzülmüyosan onun için kendine gel..ben inanıyorum bi gün yüzün gülecek ...sabret ..şu kafanı da boşalt bebek düşüncesinden..aaaaaaaaaaaa

canım benim sana özel dua edicem inşş hayırlı ve sağlıklı evladınızı sıkıntısızca kucağına alırsın

Makaramkukaram ben Yozgat lıyım eşim Kayseri li

Canım yinede bu kadar uzun vadeli plan yapma
çok bekletme derim ben
Bebişiniz küser mazallah gelmekte nazlanır Allah muhafaza valla
Tabi senin hayatın senin kararın ama
yıllar çok çabuk geçiyo
canim inan bana bebek cokk istiyorum ve cokda korkuyorum bebegim olmicak diye. esim yanima hayirlisiyla gelsin ve duzeni kurar kurmaz sanirim bende hemen denemeye baslarim. ama aslinda soyle biside var. mesela benim annem 38 yasinda ve tam 14 sene sonra hamile oldu. oda korundugu halde hamile kaldi. yani demek istedigim sey bebek kismettir ve bebegin nezaman dunyaya geleceginide rabbim coktan yazmis kaderimize. bize dusen sabir etmek, ins herkes ve tum isteyenler evlat sahibi olur..

canim sende moralini sakin bozma ve daima kendini iyi hisedmeye calis, cunku moral bozuklugu can sikintisida neden olabilir bebegin dusmesine. icini ferah tut ins bu sefer dilegin olur.

direk konuya dalayım ..bende 23 yaşımdayım ...marta 24 olcem kısmetse...

dal konuya canim benim

canım benim allah yardımcın olsun inşallah bu sefer hamilesindir ve sorunsuz sağlıklı bir bebek olur inşallah

İnşallah canım inşallah
sabah akşam dua ediyorum
ya ben fazlamı abartıyorum bu bebek olayını anlamadım
ama Allah öyle bir koymuşki o isteği içime anne olma isteğini
Dayanamadım o gün gittim
pembiş bir tulum aldım çok istiyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…