Makara Kukara Topiği

hmmm olabilirmi acaba:26: aslinda cocuk konusa uzagim burdaki cocuklu topikleri bile hic okumam ama tabi bazen hayal kurarim bebegim olsun falan..

yaa canim benim istedigin konuyu konusalim fark etmez benim icin. ben sanirim kimseyi tanimadigim icin biraz kendimi disda hiseddim

makaram canim zaten hepiniz cok sicak kanli gorunuyorsunuz, ve aranizda olmayida gercekten cok mutlu olurum
ben bugün uğradım bu topiğe ama makaramla tanışıyorduk zaten görüşüyorduk bende seni ve diğer arkadaşları çok sıcakkanlı buldum bende memnun olurum aranızda olmaktan

Çağla cığım iyiyim canım sağol sen nasılsın

makaram canim zaten hepiniz cok sicak kanli gorunuyorsunuz, ve aranizda olmayida gercekten cok mutlu olurum

körle yatan şaşı kalkarmış..demekki aslı varmışşşbu arada bende iyi deperim ama dekmük

Evet Çok Güzel ASLA İtirazım Yok..
Rahatsızlıkda Duymuyorum..
Aksine Her Şerde Bir Hayır Vardır Derler Ya..
Siz Böyle Bahsettikçe Sizin Sayenizde Hamile Kalacağım..
Önceden İstemezdim ..
Bu Ara Çocuk Düşmüyor Dilimden Farkında Değil misiniz?
Ne Olur Yanlış Anlama Olur mu Bebeğim..

ASLA İtirazım Yok..
Rahatsızlıkda Duymuyorum..
Aksine Her Şerde Bir Hayır Vardır Derler Ya..
Siz Böyle Bahsettikçe Sizin Sayenizde Hamile Kalacağım..
Önceden İstemezdim ..
Bu Ara Çocuk Düşmüyor Dilimden Farkında Değil misiniz?
Ne Olur Yanlış Anlama Olur mu Bebeğim..

seni anlıyorum canım paylaşmak resmen sıkıntımızın yarısını alıp götürüyo

ayy kizlar yaa walla rahat olun. ve bu arada ilgilendiginiz icinde cok tesekur ederim mahcup oldum haaa

yaaa olmuyoooo ben niye bu kadar iyi kiz oldum anlayamadim durun belki birazdan acilirim

Yok aslında bu topiklerde hergün bebek konusu konuşulmuyor ama
ne yapalım oda hayaın bir gerçeği
hep gırgırda yapmıyoruzki bazen canımız sıkkın oluyor
burda geliyoruz problemimizi paylaşıyoruz ne yapalım
gurbetteyiz çoğunluğumuz burda paylaşıyoruz ve çok iyi geliyo bana

konuşup anlaştık okeymi okey

merve yaa istedigin seyi konus walla dinlemekten zevk alirim ve hem insan derdini soylemezse icinde kalmasi dahami iyi. dedigin gibi annene mi anlatacan kadincaz uzulur. insanin annesinide uzmeye hakki yok demi ama

Belki de..Açılmadı Şiddetle Bekliyorum..
Özüne Dön Lütfen..
Sen Böyle Değildin..
Hadi Biraz da Bize Dansözlük Yap

seni anlıyorum canım paylaşmak resmen sıkıntımızın yarısını alıp götürüyo

Siz Paylaşınca Bende Ne Kadar Yanlış Düşündüğümü Anladım..
KK Bana O Kadar Çok ŞEy Öğretti ki..
Sizlerin Sayesinde Kendim İçin Yaşamamayı Öğrendim..

Yok kız ne yanlış anlayacağım sende ilahi yani
evet farkettim önceden olsa yok ben korkuyorum kapatalım derdin
bende önceden bu kadar bahsetmezdim çünkü korkuyodum cesaretim yoktu
insan zamanla aşıyor her şeyi canım

ayy kizlar yaa walla rahat olun. ve bu arada ilgilendiginiz icinde cok tesekur ederim mahcup oldum haaa

yaaa olmuyoooo ben niye bu kadar iyi kiz oldum anlayamadim durun belki birazdan acilirim
hepimiz birbirimize ayrı destek ayrı moral ayrı örnek oluyoruz mahçupluğu at artık arkana ince düşüncelisin maşallah bende çok dikkat ederim

hehe makaram walla guldurdun benii.. yaa keske yanyana olsaydik walla ne guzel olurdu. soyle canli canli sohpet

Evet..
Bu Yüzden Geyik Topiği Açtık..
Dert Topiğini Geyiğe Çevirince Banlanıyoruz
Beraber Gülüp..
Her Sıkıntımızı Paylaşıyoruz.. Ne Güzel..

konuşup anlaştık okeymi okey
Merve'm Çok Üzülüyor Bu Aralar..
Yanlış Anlamamıştır Beni Umarım

Kız yok anacım ne yanlış anlıyacam hemde senii

tatlım olurmu yanlış düşünmek demeyelimde ona sen bir zamanlar düşüncelerine sabit kalmayı şartlandırıyorken bizleri yorumlarımızı görmüşsün

körle yatan şaşı kalkar demişmiydim daha önce...sende açılırsın merak etme...hatta artık biri beni durdursun bile diyebilirsin...

aha aha az kaldı merviş bende başlicam bebek mevzumu açmaya ...gırtlağa dayandı..sana diyomda anacım benimde 1 yıla yakındır olmuyo yaa gıı bebek..benimde kabusum hortlamaya başlick...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…