Makara Kukara Topiği

Kafayı bi türlü bulamıyon mu o ne demek kız
saçmalama bebeğim o nasıl laf neden yabancı gibi hissediyonki
bizim topik çok doğal ya çok samimidir burdaki arkideşler

yaa sanirim ilk defa boyle topige yazdigim icin kendimi disda gibi hisediyorum ama gercektende cok sicaksiniz ve sevdim sizi
bu arada deminde dedigim gibi yanlis bisi soyleyipde beni kovmanizdan korkuyorum sanirim:26:

kızlar bu gece çok uykusuzum kaçıyorum kalın sağlıcakla....yarın gece görüşürüz illaki öpüyorum hepinizi iyi geceler

Kafayı bi türlü bulamıyon mu o ne demek kız
saçmalama bebeğim o nasıl laf neden yabancı gibi hissediyonki
bizim topik çok doğal ya çok samimidir burdaki arkideşler

bilmiyorum makara yaa. nedense sus bus oldum sankiii yanlis bisi yazipda aranizdan kovulmaktan korkuyorum sanirim
İstediğini Yaz..
Burda Seni Kimse Yargılamaz Ben Hepsine Kefilim..
Uzun Süredir Arkadaşız..
Rahat Ol Lütfen

Kız ciddimisin horon tepermisin
kocan mı öğretti yoksam
Ayy ne güzel

Evet Teperim..
Bütün Havaları Oynarım..
Kocam da Sadece Acayip Derecede Roman Havası Bilir..
Başka da Bilmez..

yaa sanirim ilk defa boyle topige yazdigim icin kendimi disda gibi hisediyorum ama gercektende cok sicaksiniz ve sevdim sizi
bu arada deminde dedigim gibi yanlis bisi soyleyipde beni kovmanizdan korkuyorum sanirim:26:

Ay canım kıyamam sana o nasıl laf öyle
ne kovması sende
adı üstünde geyik topiği işte
canımız sıkılıyo geliyoz buraya iki gırgır şamata yapıyoruz kafamız dağılıyor
kasma kendini canım

canım yaa sen zor bi dönem atlatıyorsun inşallah yaz çabucak geçecek bence rahat ol paylaşmak rahatlık verir çekinme bence

Ben Hissettiğimi Yazıyorum..
Doğru veya Yanlış De..
Kimse de Yanlış Anlamasın Beni..
Sen Çocuk Düşünmüyorsun Herkes Çocuktan Bahsetti Bende Dahil..
Sanırım Bu Konu Seni Sarmadı..
Çünkü Öyle Bir Düşüncen Yok..

Doğru mudur Canım ?

Güzel Horon Teperim de..
Hamsi Sevmem..
Balık Sevmem Daha Doğrusu..

Hatta Ben Kapı Gıcırtısına Bile Oynarım..
O Derece Yani

:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:
benim net bugünlerde acayip yavaş kaçırdığım oluyodur diye sayfaları geriye uğruyomm tabi arada biii senide geç görmüş oldum
olsun cnm nasılsın?
ama ben gördüm nasısın çağla..h.g.

hee verdim 6 kilo 5 ini geri aldım ama..

hb cnm ıyyım saolasın sen nasılsın?
Hadi inşallah canım

makaram canim zaten hepiniz cok sicak kanli gorunuyorsunuz, ve aranizda olmayida gercekten cok mutlu olurum

Güzel Horon Teperim de..
Hamsi Sevmem..
Balık Sevmem Daha Doğrusu..

Hatta Ben Kapı Gıcırtısına Bile Oynarım..
O Derece Yani

körle yatan şaşı kalkarmış..demekki aslı varmışşşbu arada bende iyi deperim ama dekmük

bugüne kadar pek kimseyi şutlamadık ama böyle giderse seni şutlayabülürük o yüzden bulduğun muhabbete kafana göre dal atla hopla ne yaparsan yap işte...

Ay en çokta ben bahsettim galiba
kusura bakmayın ama ne yapayımm
sizlerle paylaşıyorum burda annemle paylaşamam
üzülmesini istemiyorum bi eşim bide sizlersinzi valla
sanal ortam bile olsa paylaşmak o kadar güzelkii

aaa evet haklısın olabilir evrenciğim konuşmadan anlayamadık tabiiii hepimiz paylaşınca senin durumu öğrendik ama bugüne denk geldi eminim her gün beniş muhabbeti burda konuşulmaz ki bebişle ilgili bissürü topikler var hepimiz yeri geliyoo biyerlere dağılıyoruz istemeden seni üzemedik umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…