Makara Kukara Topiği

Ya kızım git ya gözün sevem moralimi bozma ne kilo olması:26:
güzel şeyler söyle ama
Yok şekerim kilom aynı valla

bende geldim bende bendeeeeeeeeeeee
hg canım

yok ben öyle istemiorum senin kendi pcnden yüklemeyse eğer büyük halini istiorum bana mesajla yollarsan sevinirim

ben yanlış anlamışım pardon canım haaa yok malesef kk dan avatarlar topiği varya kk ya uygun boyutlu olanlardan bu ordan çalmıştım ama nasıl büyütülür bilmiyorumm :26: yinede aklımda olsun öğrenirsem seni bulurum ben

Ay deme ya annen mi hii
nasıl duygulandım şimdiii
ahh ahh tabiki canım alnımızda y-ne yazılıysa o
ama tedbir bizden takdir Allahtan
kaderimizde ne varsa o canım.
tek çocukmusun sen bebeğim

hmmm ben tek cocuk degilim bi ablam var ve 3 kardesim daha var biz dort kardes ust uste dunyaya geldik ve en kucugumuz tam 14 sene sonra aramiza katildi

yeni gelenlerr hosgeldinizz

hoşbulduk bayanlarrrrrrrrrrrrrr

makaram icimden nedense boyle iyi olmak geliyooo yaaa kafayi bi turlu bulamiyorum, sanirim kendimi biraz yabanci hisediyorum aranizda

hmmm ben tek cocuk degilim bi ablam var ve 3 kardesim daha var biz dort kardes ust uste dunyaya geldik ve en kucugumuz tam 14 sene sonra aramiza katildi

Haaa valla mı
ne bileyim kızz bi an öyle sandım
Vay be dünyada rızkı varmış demekki

kızlar bu gece çok uykusuzum kaçıyorum kalın sağlıcakla....yarın gece görüşürüz illaki öpüyorum hepinizi iyi geceler

makaram icimden nedense boyle iyi olmak geliyooo yaaa kafayi bi turlu bulamiyorum, sanirim kendimi biraz yabanci hisediyorum aranizda

Kafayı bi türlü bulamıyon mu o ne demek kız
saçmalama bebeğim o nasıl laf neden yabancı gibi hissediyonki
bizim topik çok doğal ya çok samimidir burdaki arkideşler

bilmiyorum makara yaa. nedense sus bus oldum sankiii yanlis bisi yazipda aranizdan kovulmaktan korkuyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…