Makara Kukara Topiği

nasilsim ama kodeste yedigim hucre cezasinin bendeki sonuclari bu ahada gelinde normale dondurun beni.....

ay ne güldüm yaa...k
anımızda var bizim geyik gırgır ne desen boş fatom......kadınlar kulübünün imkb endeksi anacım nerdende bulursun bu lafları........

nasilsim ama kodeste yedigim hucre cezasinin bendeki sonuclari bu ahada gelinde normale dondurun beni.....
garuları topladınmı donları sallamaya başladınmı kendine gelmeye başlarsın sen canım yaaa..
bu kodes senin hayata ve geyiğe bakış açını değiştirmiş resmen...
nettiler gııı falakaya falan mı yatırdılar senin mapısta......

ay ne güldüm yaa...k
anımızda var bizim geyik gırgır ne desen boş fatom......kadınlar kulübünün imkb endeksi anacım nerdende bulursun bu lafları........

bakk bluecim...
simdi yakin gozluklerim olsa daha bi ciddilik kazanicem ancakk taktigim uzak gozlukleriminde bu konuda bana yardimci oliceni dusunuyorummmmm....
neyse olay su ki bir bilgisayar alip neti olup kk ya girip sadece k.i.b, yapan bir kadinlar grubu oldugunu dusunmekteyimmm
bu kisilerin hasedinden catlayarakkkk bu tarz egilim gosterdiklerini sosyolocik acidan incelicimmm ben...

yok lennn gurtlu karasimsek yemegi verdilerr...
ac kaldim ayrica uyurken yorgan vermedikleri icin g...m acikta kalmissss

simcik bide sabika kaydimda bozuk benim ne olcek...
kazen abiye dicim her kurumda bi sabikali calistirmak zorundalarya o kadroda ise alsin beni
ben kirli bardaklari yikarim yerleri silerim...
elimden geleni yaparim yani ekmek parasi icin...

incele bacım bende sana yardım edeyim hatta ...okuyamadığın yerlerde bana sor yardımcı olurum...hakkaten yaaa onu bende farkettim öyle hasetçi garular çok oluyo burda ..allahtan daha bana kib yapan olmadı .....ben o kodese girsem sonum ne olur acaba merak ettim şimdi...

simcik bide sabika kaydimda bozuk benim ne olcek...
kazen abiye dicim her kurumda bi sabikali calistirmak zorundalarya o kadroda ise alsin beni
ben kirli bardaklari yikarim yerleri silerim...
elimden geleni yaparim yani ekmek parasi icin...
oyy benim sabıkalım oyy benim kara bahtlı fatom kodese girdin aç kaldın yorgan vermediler...toton açuk kaldı rüyanda kimbilir neler gördün....
yetmezmiş gibi ekmek parası için topiklerde msj yazabilmek için ayak işleri yaparım diyon ...
oyyy
yapılırmı bu sana be fatom çoook efkarlandım ben yaaaaaa
genel af çıksa sabıka kaydını silseler keşkem...

yokk valla benim anladigim kodeste kalinca insanin ar damari catliyo anlicennn
bi daha olsa gene yaparim psikolocisine giriyon yaneeee ne diyomusuzz
allah kurtarsin diyomusuzzz bi daha yagmurluk kazen demiyomusuz...

yok len nerdeeeee 2 banim birde 10 puanlik uyarim var....
:2::2::2::2::2:
hiccc umudum kalmadi neysee...
simdi atlatirim ben bunlari....

Mrb fatmaaa

ben evrenn birazcik okudumda sanirim band yemissin cok buyuk gecmis olsun bacim

yokk valla benim anladigim kodeste kalinca insanin ar damari catliyo anlicennn
bi daha olsa gene yaparim psikolocisine giriyon yaneeee ne diyomusuzz
allah kurtarsin diyomusuzzz bi daha yagmurluk kazen demiyomusuz...
hımmm şimdi anladım ceyarda banın neden bu kadar bağımlılık yaptığını ve ar damarının neden çatladığını...
anam fatom sende onun gibin olmayasın bak bu geyik topiği bi ceyar fotokopisini daha kaldıramaz ona göre..bilmiş ol...:18::18:

yok len nerdeeeee 2 banim birde 10 puanlik uyarim var....
:2::2::2::2::2:
hiccc umudum kalmadi neysee...
simdi atlatirim ben bunlari....
he bacım fabrika ayarlarına gir ordan fabrika ayarlarına geri dön e bas sonra düzeliverirsin...

Mrb fatmaaa

he biraz öyle oldu fatom neredeyse miting yapacaktık fatomuzu geri verin diyede allahtan fazla tutmadan salıverildi şartlı tahliyeyle......bu arada gece uğradım gitmiştiniz...oğlum uyumadı bi türlü...

Blue canim yaa gece birden karnim acikti ve bisiler yemege ciktim sonra bisiler yiyincede ee agirlik yapti ve uyku bastirdi ama sabah zor uyandim oda saat 11de annem zorla uyandirdi... ve hala suan uykuluyum

ahh su bebeler ne anliyorlar gece uyanmaktan canim senin beben kac yasinda

bende sabah zor kalktım ama uykuyu çabuk attım üzerimden nalum bebek olunca öyle dilediğin kadar uyuyamıyosun ona endeksli oluyo uykum...
bu arada 3 yaşında oğlum teyzesi...

bende sabah zor kalktım ama uykuyu çabuk attım üzerimden nalum bebek olunca öyle dilediğin kadar uyuyamıyosun ona endeksli oluyo uykum...
bu arada 3 yaşında oğlum teyzesi...

allah bagislasin tatlim yaaa evet bilmezmiyim bebe olunca uyku unutuluyo.. benimde yigen 3 yasinda bugunde bizde yatti hatta benle yatti ama sukur gece uyanmadi gercii cokk gec uyudu

Mrb fatmaaa

yaww ben bi topik vardi bir derdim var topigiydi hakketten ben orda biraz geyik yaptim bani ordan yedim sandim cektim sineye cunku gercekten coook salakca bi hale donusmustu yok acik kadinlar onun kocasini ayartmaya calisiyomuss falan filann neyse
yagmurluktan ban nedenini iceren bi mesaj gelmisss
bi baktimki bi gece onceki pohunnn cakmak kelimesi ile ilgili geyigine yaptigim yorumdan dolayi yemsim bani
yani anlicann simdi cook ciddi takiliyorummm

simdide inceledigim konu ban yemenin insan uzerideki sosyolocikk etkileri...

allah bagislasin tatlim yaaa evet bilmezmiyim bebe olunca uyku unutuluyo.. benimde yigen 3 yasinda bugunde bizde yatti hatta benle yatti ama sukur gece uyanmadi gercii cokk gec uyudu
uyku konusunda bi problemimiz yok çok şükür ama bi huyumuz var uyandığında tekrar uyuması zaman alıyo...
erkek mi bari yiğenin erkekler pek büyüklerle yatmayı sevmiyo heleki bayanlarla yada benimki öyledir......

hehe gecmis olsun ne diyim.. amann dikat et yaa fazlada ciddi katilmaaa dunya katlanirmi hep bi ciddiyet olursaaa bosverrr sallaaa gitsinnnn tatlim

hımmmmm enteresaannnnnnnnciddiyetini yerim ben senin....

hehe gecmis olsun ne diyim.. amann dikat et yaa fazlada ciddi katilmaaa dunya katlanirmi hep bi ciddiyet olursaaa bosverrr sallaaa gitsinnnn tatlim

valla o kadarini bilmerm bu hayat beni bu hale getirdi..
kader utansin....
ben boyke degilsim sonradan oldumm...
yuvasiz kusslar gbibi filimlerde oyanamak istiyom gariiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…