- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.781
dondum ama artik geyik yapmicem ben gayet ciddi konusucemmm...
simdi basliyorummm..
avrupa birliginin yasadigi ekonomik krizzz acaba kadinlar kulubunun imkb endeksi paralelinde ne sonuclara yol acar bence bu konu uzerinde durulmali derim bennn...
ayrica birde bu konudan hariccc buralardaki sayfalara girip hiiicccc yorum yapma zahmetinde bulunmadan k.i.b. yapan
pekk sevgili saygili kulub uyelerinin de hangi sosyo ekonomik buhrandan dolayi bunu yaptiklarini anlamaya calsian bir tez uzerinde beyin jimnastigi yapma niyetindeyim....
dondum ama artik geyik yapmicem ben gayet ciddi konusucemmm...
simdi basliyorummm..
avrupa birliginin yasadigi ekonomik krizzz acaba kadinlar kulubunun imkb endeksi paralelinde ne sonuclara yol acar bence bu konu uzerinde durulmali derim bennn...
ayrica birde bu konudan hariccc buralardaki sayfalara girip hiiicccc yorum yapma zahmetinde bulunmadan k.i.b. yapan
pekk sevgili saygili kulub uyelerinin de hangi sosyo ekonomik buhrandan dolayi bunu yaptiklarini anlamaya calsian bir tez uzerinde beyin jimnastigi yapma niyetindeyim....
garuları topladınmı donları sallamaya başladınmı kendine gelmeye başlarsın sen canım yaaa..nasilsim ama kodeste yedigim hucre cezasinin bendeki sonuclari bu ahada gelinde normale dondurun beni.....
ay ne güldüm yaa...k
anımızda var bizim geyik gırgır ne desen boş fatom......kadınlar kulübünün imkb endeksi anacım nerdende bulursun bu lafları........
garuları topladınmı donları sallamaya başladınmı kendine gelmeye başlarsın sen canım yaaa..
bu kodes senin hayata ve geyiğe bakış açını değiştirmiş resmen...
nettiler gııı falakaya falan mı yatırdılar senin mapısta......
yok lennn gurtlu karasimsek yemegi verdilerr...
ac kaldim ayrica uyurken yorgan vermedikleri icin g...m acikta kalmissss
incele bacım bende sana yardım edeyim hatta ...okuyamadığın yerlerde bana sor yardımcı olurum...hakkaten yaaa onu bende farkettim öyle hasetçi garular çok oluyo burda ..allahtan daha bana kib yapan olmadı .....ben o kodese girsem sonum ne olur acaba merak ettim şimdi...bakk bluecim...
simdi yakin gozluklerim olsa daha bi ciddilik kazanicem ancakk taktigim uzak gozlukleriminde bu konuda bana yardimci oliceni dusunuyorummmmm....
neyse olay su ki bir bilgisayar alip neti olup kk ya girip sadece k.i.b, yapan bir kadinlar grubu oldugunu dusunmekteyimmm
bu kisilerin hasedinden catlayarakkkk bu tarz egilim gosterdiklerini sosyolocik acidan incelicimmm ben...
yok lennn gurtlu karasimsek yemegi verdilerr...
ac kaldim ayrica uyurken yorgan vermedikleri icin g...m acikta kalmissss
oyy benim sabıkalım oyy benim kara bahtlı fatom kodese girdin aç kaldın yorgan vermediler...toton açuk kaldı rüyanda kimbilir neler gördün....simcik bide sabika kaydimda bozuk benim ne olcek...
kazen abiye dicim her kurumda bi sabikali calistirmak zorundalarya o kadroda ise alsin beni
ben kirli bardaklari yikarim yerleri silerim...
elimden geleni yaparim yani ekmek parasi icin...
oyy benim sabıkalım oyy benim kara bahtlı fatom kodese girdin aç kaldın yorgan vermediler...toton açuk kaldı rüyanda kimbilir neler gördün....
yetmezmiş gibi ekmek parası için topiklerde msj yazabilmek için ayak işleri yaparım diyon ...
oyyy
yapılırmı bu sana be fatom çoook efkarlandım ben yaaaaaa
genel af çıksa sabıka kaydını silseler keşkem...
oyy benim sabıkalım oyy benim kara bahtlı fatom kodese girdin aç kaldın yorgan vermediler...toton açuk kaldı rüyanda kimbilir neler gördün....
yetmezmiş gibi ekmek parası için topiklerde msj yazabilmek için ayak işleri yaparım diyon ...
oyyy
yapılırmı bu sana be fatom çoook efkarlandım ben yaaaaaa
genel af çıksa sabıka kaydını silseler keşkem...
hımmm şimdi anladım ceyarda banın neden bu kadar bağımlılık yaptığını ve ar damarının neden çatladığını...yokk valla benim anladigim kodeste kalinca insanin ar damari catliyo anlicennn
bi daha olsa gene yaparim psikolocisine giriyon yaneeee ne diyomusuzz
allah kurtarsin diyomusuzzz bi daha yagmurluk kazen demiyomusuz...
he bacım fabrika ayarlarına gir ordan fabrika ayarlarına geri dön e bas sonra düzeliverirsin...yok len nerdeeeee 2 banim birde 10 puanlik uyarim var....
:2::2::2::2::2:
hiccc umudum kalmadi neysee...
simdi atlatirim ben bunlari....
Mrb fatmaaa
ben evrennbirazcik okudumda sanirim band yemissin cok buyuk gecmis olsun bacim
bende sabah zor kalktım ama uykuyu çabuk attım üzerimden nalum bebek olunca öyle dilediğin kadar uyuyamıyosun ona endeksli oluyo uykum...Blue canim yaa gece birden karnim acikti ve bisiler yemege ciktim sonra bisiler yiyincede ee agirlik yapti ve uyku bastirdiama sabah zor uyandim oda saat 11de annem zorla uyandirdi... ve hala suan uykuluyum
ahh su bebeler ne anliyorlar gece uyanmaktancanim senin beben kac yasinda
bende sabah zor kalktım ama uykuyu çabuk attım üzerimden nalum bebek olunca öyle dilediğin kadar uyuyamıyosun ona endeksli oluyo uykum...
bu arada 3 yaşında oğlum teyzesi...
Mrb fatmaaa
ben evrennbirazcik okudumda sanirim band yemissin cok buyuk gecmis olsun bacim
uyku konusunda bi problemimiz yok çok şükür ama bi huyumuz var uyandığında tekrar uyuması zaman alıyo...allah bagislasin tatlim yaaa evet bilmezmiyim bebe olunca uyku unutuluyo.. benimde yigen 3 yasinda bugunde bizde yatti hatta benle yatti ama sukur gece uyanmadi gercii cokk gec uyudu
yaww ben bi topik vardi bir derdim var topigiydi hakketten ben orda biraz geyik yaptim bani ordan yedim sandim cektim sineye cunku gercekten coook salakca bi hale donusmustu yok acik kadinlar onun kocasini ayartmaya calisiyomuss falan filann neyse
yagmurluktan ban nedenini iceren bi mesaj gelmisss
bi baktimki bi gece onceki pohunnn cakmak kelimesi ile ilgili geyigine yaptigim yorumdan dolayi yemsim bani
yani anlicann simdi cook ciddi takiliyorummm
simdide inceledigim konu ban yemenin insan uzerideki sosyolocikk etkileri...
hımmmmm enteresaannnnnnnnyaww ben bi topik vardi bir derdim var topigiydi hakketten ben orda biraz geyik yaptim bani ordan yedim sandim cektim sineye cunku gercekten coook salakca bi hale donusmustu yok acik kadinlar onun kocasini ayartmaya calisiyomuss falan filann neyse
yagmurluktan ban nedenini iceren bi mesaj gelmisss
bi baktimki bi gece onceki pohunnn cakmak kelimesi ile ilgili geyigine yaptigim yorumdan dolayi yemsim bani
yani anlicann simdi cook ciddi takiliyorummm
simdide inceledigim konu ban yemenin insan uzerideki sosyolocikk etkileri...
hehe gecmis olsun ne diyim.. amann dikat et yaa fazlada ciddi katilmaaa dunya katlanirmi hep bi ciddiyet olursaaa bosverrr sallaaa gitsinnnn tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?