- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.761
he he benim ailem vermed :)) koca kizdim univ. falanda bitirdim ama oyle kiz vermemk kulture falanda bakmiyormus..sonra damatlarini taniyinca cok sevdiler ama olan bizim yillara oldu :)) nasip boyleymis uzulmuyorum sahsen hersey sindirerek yaptim cocugu bilem :))
yanliz dikkat ettim sabaha dogru yemek tariflerinde bir firlama oluyor..herkes yemek tarifi falan veriyor coguna bakmiyorum canim ceker falan filan ugrastirmasin gece gece :)))
eee kiz evi naz evidir ama demiiihem 5 sene ne ki tatlim. daha guzel birbirinizi daha iyi tanimis oldunuz. ve ne guzel sindirerek yaptiniz herseyii.. ben daha askimi 3 seferdir gordum ama ona siril siklam asigim cok tuhaf demii. insan gormedende sevebiliyomus demek
allah utandirmasin ne diyelim olsun senin nasibinde boyleymis hangi ulkede yasiyorsun..
ben danimarkada yasiyorum sen tatlim...
ben dubaide yasiyorum..arabiclerin icinde :))
vayyy hadii yaaaa... cok merak ediyorum dubai....
esinizmi orali---yani o mu orda kaliyodu
esimde arap asilli ama turk...evet o 8 senedir burada yasiyor..ben 2.5 sene oldu geleli iste..guzel yer allahin sicaginda yazin gezilmezde kisi biraz daha iyi allahtan..millet turkiyede martta karlan bogusurken ben onlara plajdaki resimlerimi yolluyordum :))
acayip sinir ediyordum..ama emin ol herseyin fazlasi zarar sicagin luksun herseyin...
ayyy kiskandim bakkk... bana gunes demeee. biz burda gunese hasret bir ulkeyiz. bak inanirmisin burda yaz sadece bi hafta icinde 3 4 defa gelir ve gerisi hep yagmurrrsoyle butun bir yazi doya doya gunes ile geciremedikkk o yuzden hersene turkiyeye gideriz
canim bak simdi daha iyi anliyorum aylenin seni niye vermediginiiiiiee kolay degil kizini dubailere gondermek
canim benim yaa benim karnim acayip aciktii sanirim bisiler yemezsem bayilacammm
ve cokda gec oldu yemekten sonra bi guzelde yatagim iyice yarasinnnn
sana iyi sabahlar tatlim
optummm
tesekkur ederim zaten saat 6 bucuga geliyor burada da 9 da randevum var bari yavas yavas ona hazirlanayim...biraz uzanim falan sana afiyet olsun ...ii sabahlar
ALLAH ALLAH sanki seni orda görmüş gibiyim :26: neyse malesef aynı dertten muzdaribizinşallah Rabbim gönlüne göre verecek
ben giriyorum meg in topigine elibeses falanda orda yaziyo
neyse kissslarrr gunydin
ben geldim ban surem bittii
kız sen hangi ara neden ban yedin ?:44::44:
tesekkur ederim zaten saat 6 bucuga geliyor burada da 9 da randevum var bari yavas yavas ona hazirlanayim...biraz uzanim falan sana afiyet olsun ...ii sabahlar
kızlar benim oğlan uyumamakta ısrar etti o yüzden gelemedim geldiğimdede sizler çıkmıştınız kusura bakmayın ....buarada bakıyorumda baya sohbetler edilmiş.......burdada saat suan 3:13baya farkimiz var. ben bari biraz yatarim...
bu arada sana iyi kontroller
günaydın fatooommmben giriyorum meg in topigine elibeses falanda orda yaziyo
neyse kissslarrr gunydin
ben geldim ban surem bittii
kız sen hangi ara neden ban yedin ?:44::44:
yaaa burda geyiklik bi mesaj yazmistim pohun mesajinin ertesi gunu neyse yagmirlik apla begenmemiss
uslube uygun omayan mesaj dimis virmis bani banaaaa
kızlar benim oğlan uyumamakta ısrar etti o yüzden gelemedim geldiğimdede sizler çıkmıştınız kusura bakmayın ....buarada bakıyorumda baya sohbetler edilmiş.......
gördüm canım sağol msjımı da bıraktım daha sınra ayrıntılı msj yazarım da...selam kızlarnasılsınız?
keyifli hafta sonları dilerim
seni 4. takıma davet ettim gördün mü
selam kızlarnasılsınız?
keyifli hafta sonları dilerim
seni 4. takıma davet ettim gördün mü
tünaydın makara..senin haykırışlarına daha fazla dayanamamışlar fatoyu serbest bırakmışlar....Selam...
İyiyiz Seni Sormalı..
tünaydın makara..senin haykırışlarına daha fazla dayanamamışlar fatoyu serbest bırakmışlar....
yuvasına döndü fato......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?