Makara Kukara Topiği

eee kiz evi naz evidir ama demiii hem 5 sene ne ki tatlim. daha guzel birbirinizi daha iyi tanimis oldunuz. ve ne guzel sindirerek yaptiniz herseyii.. ben daha askimi 3 seferdir gordum ama ona siril siklam asigim cok tuhaf demii. insan gormedende sevebiliyomus demek

yanliz dikkat ettim sabaha dogru yemek tariflerinde bir firlama oluyor..herkes yemek tarifi falan veriyor coguna bakmiyorum canim ceker falan filan ugrastirmasin gece gece :)))

hehe walla canim ben fena halde cok aciktim sanirim bisiler yemege gidecemmmmm

allah utandirmasin ne diyelim olsun senin nasibinde boyleymis hangi ulkede yasiyorsun..

vayyy hadii yaaaa... cok merak ediyorum dubai....

esinizmi orali---yani o mu orda kaliyodu

esimde arap asilli ama turk...evet o 8 senedir burada yasiyor..ben 2.5 sene oldu geleli iste..guzel yer allahin sicaginda yazin gezilmezde kisi biraz daha iyi allahtan..millet turkiyede martta karlan bogusurken ben onlara plajdaki resimlerimi yolluyordum :))

acayip sinir ediyordum..ama emin ol herseyin fazlasi zarar sicagin luksun herseyin...

ayyy kiskandim bakkk... bana gunes demeee. biz burda gunese hasret bir ulkeyiz. bak inanirmisin burda yaz sadece bi hafta icinde 3 4 defa gelir ve gerisi hep yagmurrr soyle butun bir yazi doya doya gunes ile geciremedikkk o yuzden hersene turkiyeye gideriz

canim bak simdi daha iyi anliyorum aylenin seni niye vermediginiiiii ee kolay degil kizini dubailere gondermek

canim benim yaa benim karnim acayip aciktii sanirim bisiler yemezsem bayilacammm
ve cokda gec oldu yemekten sonra bi guzelde yatagim iyice yarasinnnn

sana iyi sabahlar tatlim
optummm

tesekkur ederim zaten saat 6 bucuga geliyor burada da 9 da randevum var bari yavas yavas ona hazirlanayim...biraz uzanim falan sana afiyet olsun ...ii sabahlar

tesekkur ederim zaten saat 6 bucuga geliyor burada da 9 da randevum var bari yavas yavas ona hazirlanayim...biraz uzanim falan sana afiyet olsun ...ii sabahlar

burdada saat suan 3:13 baya farkimiz var. ben bari biraz yatarim...
bu arada sana iyi kontroller

burdada saat suan 3:13 baya farkimiz var. ben bari biraz yatarim...
bu arada sana iyi kontroller
kızlar benim oğlan uyumamakta ısrar etti o yüzden gelemedim geldiğimdede sizler çıkmıştınız kusura bakmayın ....buarada bakıyorumda baya sohbetler edilmiş.......

ben giriyorum meg in topigine elibeses falanda orda yaziyo

neyse kissslarrr gunydin
ben geldim ban surem bittii
günaydın fatooommmyuvana dönmene sevindim geçmiş olsun canım...

kız sen hangi ara neden ban yedin ?:44::44:
iki arada bir derede...çakmak çakıp kına yakarkennngünaydın kızzz
yaaa burda geyiklik bi mesaj yazmistim pohun mesajinin ertesi gunu neyse yagmirlik apla begenmemiss
uslube uygun omayan mesaj dimis virmis bani banaaaa

arkadaş bende bunu anlamıyom yaa başka topiklerde bu konunun daha daha derinlerine girildi daHA KOYU SOHBETLER OLDU hiç bişey olmadıda buncacık sebetten ban verdiler nasıl iştir anlamadımki......

tünaydın makara..senin haykırışlarına daha fazla dayanamamışlar fatoyu serbest bırakmışlar....
yuvasına döndü fato......

dondum ama artik geyik yapmicem ben gayet ciddi konusucemmm...
simdi basliyorummm..
avrupa birliginin yasadigi ekonomik krizzz acaba kadinlar kulubunun imkb endeksi paralelinde ne sonuclara yol acar bence bu konu uzerinde durulmali derim bennn...
ayrica birde bu konudan hariccc buralardaki sayfalara girip hiiicccc yorum yapma zahmetinde bulunmadan k.i.b. yapan
pekk sevgili saygili kulub uyelerinin de hangi sosyo ekonomik buhrandan dolayi bunu yaptiklarini anlamaya calsian bir tez uzerinde beyin jimnastigi yapma niyetindeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…