Makara Kukara Topiği

haklisin canim.. aslinda benle esime kalsa okul bittiginde dugunu yapmakti ama hayirlisi buymus diye dusunuyorum. hem suan evli olmamiz bi cok seyede izin verebiliyo mesela ben bu kurban bayraminda esimi ziyarete gidebildim. nisanli olsaydim aylem izin vermezdi.

bir esimle bir sene nisanli kaldik ve butun bir yil boyunca (yaz tatili haric) ayriydik ve esim ocakta iki haftaligina yanima gelebilmisti ama ben gidememistim ve cokk zordu. ama suan gitmek istesem aylem bisi diyemez.

ve esimle aslinda birbirimize cokk hasretiz... biz internet uzerinde tanistik ve tam 6 ay sonra birbirimizi gorduk ustelik ilk tanistigimizda 3 ay sonra sozlenmistik oda daha birbirimizi canli gormeden

slm bacilar ya benide uyku tutmadi birde doktor kontrolum var hala buralardayim heralde uyumadan gidicem artik napim..batti balik hesabi...

gherçekten ilginç ben netten aşklara pek inanmazdım demekki olabiliyormuş...
o zaman sana tek diyebileceğim sık dişini yavrucum olacak...
ben 17 yaşımda evlendim ve tamamen görücü usulü bir evlilik oldu benimkisi

benim hayatima benzemis bende esimle evlendigim o yurt disindaydi ama ben 8 ay sonra dugun yapip yanina gitmistim ...sizinki yildirim aski olmus biraz :)) bizimki 5 sene ustune boyle evlendik :))

slm bacilar ya benide uyku tutmadi birde doktor kontrolum var hala buralardayim heralde uyumadan gidicem artik napim..batti balik hesabi...

hosgeldin bacimmmm.. walla sabaha az kaldiii bende acikmaya basladim yaaaaa. hayirdir ne kontrolu --hamilelik falan mii???

5 bucuk aylık bi çocuk annesiyim ücretsiz izindeyim mart ayına kadar
bi aralar yalnız hısseyorum kendımı bu kadar sanırım sımdılık:))

canim hayirli olsun bebegin. mart ayina kadar iyice dinlen kendine bak tatlim...

yaa herkes bazen kendini yanliz hisedmiyormuu takmaa kafana. umarim esinle sorunlarin yoktur...

evet hamilelik catimi yoklayacak doktor :)) az kaldi doguma bende uykular haram oldu sabahlara kadar uyuyamiyorum..insomia oldum galiba 1 saat uyuyorum dolaniyorum..sut nobetine hazirlik oluyor sanirim...

yaa bende inanmazdim internet askina ama demek olabiliyomus kendimde gordum bizzat iste disi sikmaya calisiyoruz ins yazdan sonra gelir yanimaaa. insanin kaderi gercekten onceden yazilmis yani evlenecegi kisi... allahim herkese hayirli koca nasip eder ins. gorucuymus ask mis onemli olan hayirli koca..

benim hayatima benzemis bende esimle evlendigim o yurt disindaydi ama ben 8 ay sonra dugun yapip yanina gitmistim ...sizinki yildirim aski olmus biraz :)) bizimki 5 sene ustune boyle evlendik :))

yaaa ayrilik zor... bizimki biraz yildirim aski oldu evet dogru aslinda. kocami tanidigimda yani yeni konusmaya basladigimizda hemen 3 ay sonra sozlendik oda telefon araciliyla beni istediler sonra 3 ay sonra turkiyeye gittik ve nisanlandik ve bir sene sonrada evlendik
masallah baya beklemissiniz tatlimmm

canim hayirli olsun bebegin. mart ayina kadar iyice dinlen kendine bak tatlim...

yaa herkes bazen kendini yanliz hisedmiyormuu takmaa kafana. umarim esinle sorunlarin yoktur...[/QUOTE]

evet marttan sonra yoğun bi tempo beni beklıyor
arada herkes hissederde benimki biraz uzun surdu esimle yolunda hersey su yalnızlık olayını assam daha da ıı olucak:)

he he benim ailem vermed :)) koca kizdim univ. falanda bitirdim ama oyle kiz vermemk kulture falanda bakmiyormus..sonra damatlarini taniyinca cok sevdiler ama olan bizim yillara oldu :)) nasip boyleymis uzulmuyorum sahsen hersey sindirerek yaptim cocugu bilem :))

evet hamilelik catimi yoklayacak doktor :)) az kaldi doguma bende uykular haram oldu sabahlara kadar uyuyamiyorum..insomia oldum galiba 1 saat uyuyorum dolaniyorum..sut nobetine hazirlik oluyor sanirim...

hayirlisiyla dogum yaparsin ins canim. tebrik ederim bu arada allah butun isteyenlere nasip eder ins...

bu arada masallah burasi dolmaya basladii.. herkese hosgeldinnnn

yanliz dikkat ettim sabaha dogru yemek tariflerinde bir firlama oluyor..herkes yemek tarifi falan veriyor coguna bakmiyorum canim ceker falan filan ugrastirmasin gece gece :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…