- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.561
kız ben hiç farkında deilim korktuğundan :)) şaka yapıo zannettim :))) ama benim korkutmalarım meşhurdur.. eşim bazen işten gelir zile basar kameran görüorum onun geldiğini hemen asansör kapısının köşesine saklanıorum :) böwww yapıorum çok zevkli birini korkutmakk valla:))kiz vicdansiz niye korkutuyon cocugu yazik nasil korkmustur biz buyuk halimizle korkuyoz zavalli yavrucak
evetttt şekerimmm :)) dimii biz birbirimizi iyi buldukk :)) gel kıs yicemmm seniiii
senii yicemm canımm kuş çektiiii:)))beni niye yiyon git yemek yeee
Memleketimi çok seviyorum şükrediyorum iyi ki oralıyım diyeislampasa mahallesinde oturuyoruzzz
merkezde dahi olsam bi daha asla bu sehre gelemem gelenede mani olmam neyse...
cok zor bi yer..
dagliyim baci ben yorugum yaneee...
bende cok korkuturum esimi kapinin kenaria filan saklanirim her seferinde korkar diyorum alis artik diye ama iyi birsey degil aslina boyle olen insanlar varmis yani adamin kalbine iner yanii ALLAH KORUSUNkız ben hiç farkında deilim korktuğundan :)) şaka yapıo zannettim :))) ama benim korkutmalarım meşhurdur.. eşim bazen işten gelir zile basar kameran görüorum onun geldiğini hemen asansör kapısının köşesine saklanıorum :) böwww yapıorum çok zevkli birini korkutmakk valla:))
senii yicemm canımm kuş çektiiii:)))
sevgi ablammm az önce canı sıkılanın ne istediğini yazmıştım :)) ama sana yazmıorumm ablamsınn büyüğümsünn :)) canım benimm gel sohbet edelimmm kıssçokkkk sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm
bende cok korkuturum esimi kapinin kenaria filan saklanirim her seferinde korkar diyorum alis artik diye ama iyi birsey degil aslina boyle olen insanlar varmis yani adamin kalbine iner yanii ALLAH KORUSUN
bir parca et cikar benim gibi minnacik kustan
bende uludağ eteklerinde ikamet ediodum :))
çokkkk sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm
Memleketimi çok seviyorum şükrediyorum iyi ki oralıyım diye
Ama sadece gideyim göreyim gezeyim tatillerde bulunayım yeter .. Yaşam için cidden zor bir yer ....
Kurban olurum oraya benBence her şekilde tadını çıkar güzel yeşillik ahh ne özledim ben ... Milletin gidip görmek için listesinde olan bir yerdir ... Rize m uuuhh ölürüm
Bursa da ben sadece İnegöl ü biliyorum ... Teyzem oraya gelin gitti ...
çokkkk sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm
evet canım özdileğe yakın yerdeydimmmhimm kaplikayadami..
nidennnnn
iste gezmek icin iyi ama yasamak coook zorrr insanlari coook ozrr
neyse bu konuya devam etmeyelim.....
annem derdikiiii...aaaaaaa benorayı kaçırmışım bebeğim neymiş
himm kaplikayadami..
nidennnnn
iste gezmek icin iyi ama yasamak coook zorrr insanlari coook ozrr
neyse bu konuya devam etmeyelim.....
tweety gülün suçu ne :))))))neden abla derdini soylemeyen derman bulamazmisss
bende birazdan cikacagimmm fatmagul basliyacakkkk
doğru canım valla :)) nerde bu çenesi düşüklerrrr sustularrrrrrrrr
nolduu şekerlerrrrrr tıp mı oynuoruzzzzzzzz
:)) ölsünn ölsünnnn :)) camişş hadi hadi özeti bitmiştir git izlee bakalımmm :)) sende allaha emanet oolll tatlım...ben cikiyorum kizlarr belki sonra geri gelirim ALLAHA EMANET OLUNNNNN
not:beni sevmeyen bitlensinnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?