- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.521
kıss valla kocamın mailini kullandımmm :)) yeminn billh yaaa :)
yalan cektigim cileler yalan soyledim sozler yalan unuttummm senu yalaaaaaaaaaaan
neysekii kadir inandıı :))))
neysekii kadir inandıı :))))
kotu bisi demek istememistim emme....
çokk saçmaa bi filmmmmm kıs ben korku filmlerindende hiç korkmuorummmmm aboww benim bütün duygularım gtmişşş:)
benii sinir etmeeeeeee yolarım seniii:))
biliyom kiiii
sıkıntı yok bacım
çokk saçmaa bi filmmmmm kıs ben korku filmlerindende hiç korkmuorummmmm aboww benim bütün duygularım gtmişşş:)
cekirgeeee hoplayi ver cekirge ziplayi ver cekirge benim canim cekirge bidi bid bidi bidi cekirgeeeee
şekerim kocaşiminn 3-4 tane var :)) ben foruma hemen üye olayım die onun kullanmadıklarından bi tane seçtimm girip okumaz yanee okusada kötü bişi yok :) ben rahatım sende rahat ol istediğin zaman çekebülürsün.....biz twetyle hep yazışıoruz :)) bazı yazıştıklarımda var ben bile maile girip okumuorumm hee burdan bakıorum :)sustummu tam susarızz ....coştummu tam coşarız evelallahhh
hadi yaa paranormakactivityu de ben tırtım 3.5 attım resmen:18:
aaaahhh bütün öm lerini kocan da okuyodur bi güzel ben artık sana öm atmam:18:
tweety kisa kess aydin havasi olsun baci...
ayyy burdaki insanlar sikinti yok kelimesini cok kullaniyo yoksa rizelimisin....
uzatmayalım şakayı dozunda bırakalım dimi canım bacım...kendin korku filimi gibisin zatiii
:13:tweety kisa kess aydin havasi olsun baci...
şekerim kocaşiminn 3-4 tane var :)) ben foruma hemen üye olayım die onun kullanmadıklarından bi tane seçtimm girip okumaz yanee okusada kötü bişi yok :) ben rahatım sende rahat ol istediğin zaman çekebülürsün.....biz twetyle hep yazışıoruz :)) bazı yazıştıklarımda var ben bile maile girip okumuorumm hee burdan bakıorum :)
ev hanımıyım...bursa doğu büyüme 8 seneye yakın ist ye gelin geldim.. 1 oğlum var 6 yaşında ellerinden öper :)) aslen kastamonuluyum :)) ist nin tam yerinde ikamet etmekteyim :))o sence...............
neysee...
calisiyomusun hangi sehirdesin..
nerelisin...
yasin kacc kacc bedensin ayy saka saka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?