- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.541
makas ver kesiyimmm yoksa bu don lastigi gibi uzar giderrr :86::86:
Vallahi de billahide Rize liyimkoptum yaaa
Rize liler çokmu kullanıyor ya
Nerde benim hemşerilerim kimlermiş bakalım
uzatmayalım şakayı dozunda bırakalım dimi canım bacım...
:13:
dimii kıss :))))) bana sarkıntılık yaptığınıı açıkla heleee :))heleki son yazismalar sok sok sok
ev hanımıyım...bursa doğu büyüme 8 seneye yakın ist ye gelin geldim.. 1 oğlum var 6 yaşında ellerinden öper :)) aslen kastamonuluyum :)) ist nin tam yerinde ikamet etmekteyim :))
dimii kıss :))))) bana sarkıntılık yaptığınıı açıkla heleee :))
ayağınıı denkk al o zamann bigün başında biterimm :))) korkudan altını ıslatırsın valla :)kendin korku filimi gibisin zatiii
şekerim kocaşiminn 3-4 tane var :)) ben foruma hemen üye olayım die onun kullanmadıklarından bi tane seçtimm girip okumaz yanee okusada kötü bişi yok :) ben rahatım sende rahat ol istediğin zaman çekebülürsün.....biz twetyle hep yazışıoruz :)) bazı yazıştıklarımda var ben bile maile girip okumuorumm hee burdan bakıorum :)
ulen madem yazışıyodunuz önceden beri o zaman yiyin la birbiriniziiimakas ver kesiyimmm yoksa bu don lastigi gibi uzar giderrr :86::86:
sikinti yok bacımmmmVallahi de billahide Rize liyimkoptum yaaa
Rize liler çokmu kullanıyor ya
Nerde benim hemşerilerim kimlermiş bakalım
FatmaOzkan, ,
tweety_yteewt, ,
leylam123, ,
BLUEmoon2009+, ,
ysmehmt, ,
Kalbimiz, ,
KristaLBebeK
uyuyani siniftan atarim ona gore....
bencede...
yok len ben bursaliyimm..
ama rizede oturuyoruzz...
mecburi hizmet yapiyo kocam...
sen rizedemisin...
ayağınıı denkk al o zamann bigün başında biterimm :))) korkudan altını ıslatırsın valla :)
bende özledim vallaa en son 2009 da düğüne gitmiştimhadi kisss memlektimi bursami ozledim ayy gene...
heeeeeeeeeeeeee
ulen madem yazışıyodunuz önceden beri o zaman yiyin la birbiriniziii
sikinti yok bacımmmm
yok yoook bizim hoca direk tebeşir fırlatarak uyandırırdı kafaya dank ettimi bütün uyku kaçardı zatennn
konuda tam üstüne denk geldi kıss bak ne anlatıcam :) oğlum koridorda ışığıda yakmamışım biraz uzun bi koridor...kendisi mutfaktan tuvalete gelicek bende odadayım ışıklar hep kapalı :)) anne çişimmmmm die seslendi bende hiç sesimi çıkarmadan yanına gitmeye başladım aramızda bi 15 adım falan kaldıı bizim ki bi feryyattt :)) bismillahhh bismillahhhh falan demeye başladı ayy ayyy diim geriye bi koştu ::)) oğlum nereye gidiosun gel diorm ayy anne sen miydin dio bana :)) bi güldüm varyaaaaa
Rize de nerdesiniz ?
İstanbul da oturuyorum ...
Merkezdeysen iyi hoş ta diğer türlü patlarsın belki sıkıntıdan :44:
bende özledim vallaa en son 2009 da düğüne gitmiştim( neresindendin sen bursanın
evetttt şekerimmm :)) dimii biz birbirimizi iyi buldukk :)) gel kıs yicemmm seniiiibizim cekismelerimiz meshurdurrr
konuda tam üstüne denk geldi kıss bak ne anlatıcam :) oğlum koridorda ışığıda yakmamışım biraz uzun bi koridor...kendisi mutfaktan tuvalete gelicek bende odadayım ışıklar hep kapalı :)) anne çişimmmmm die seslendi bende hiç sesimi çıkarmadan yanına gitmeye başladım aramızda bi 15 adım falan kaldıı bizim ki bi feryyattt :)) bismillahhh bismillahhhh falan demeye başladı ayy ayyy diim geriye bi koştu ::)) oğlum nereye gidiosun gel diorm ayy anne sen miydin dio bana :)) bi güldüm varyaaaaa
bende uludağ eteklerinde ikamet ediodum :))islampasa mahallesinde oturuyoruzzz
merkezde dahi olsam bi daha asla bu sehre gelemem gelenede mani olmam neyse...
cok zor bi yer..
dagliyim baci ben yorugum yaneee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?