Makara Kukara Topiği

heeeeeeeeeeeeee
makas ver kesiyimmm yoksa bu don lastigi gibi uzar giderrr :86::86:
ulen madem yazışıyodunuz önceden beri o zaman yiyin la birbiriniziii

Vallahi de billahide Rize liyim koptum yaaa
Rize liler çokmu kullanıyor ya

Nerde benim hemşerilerim kimlermiş bakalım
sikinti yok bacımmmm

FatmaOzkan, ,
tweety_yteewt, ,
leylam123, ,
BLUEmoon2009+, ,
ysmehmt, ,
Kalbimiz, ,
KristaLBebeK

uyuyani siniftan atarim ona gore....

yok yoook bizim hoca direk tebeşir fırlatarak uyandırırdı kafaya dank ettimi bütün uyku kaçardı zatennn

bencede...

yok len ben bursaliyimm..
ama rizede oturuyoruzz...
mecburi hizmet yapiyo kocam...
sen rizedemisin...

Rize de nerdesiniz ?
İstanbul da oturuyorum ...
Merkezdeysen iyi hoş ta diğer türlü patlarsın belki sıkıntıdan
:44:

herkese iyi akşamlarrrr nasılsınız kızlarbeni sorarsanız saçlarım için çözüm aramakla meşgulüm
dökülüyor,inceliyor,sertleşiyor ,offf mevsimseldir dedim ama 2 ay oldu nezaman geçecek bu mevsim yahu
markadaşlar yazmış mayalı kür diye bir saattir arıyorum bulamadım bir türlü gözlerim böle oldu yaf

konuda tam üstüne denk geldi kıss bak ne anlatıcam :) oğlum koridorda ışığıda yakmamışım biraz uzun bi koridor...kendisi mutfaktan tuvalete gelicek bende odadayım ışıklar hep kapalı :)) anne çişimmmmm die seslendi bende hiç sesimi çıkarmadan yanına gitmeye başladım aramızda bi 15 adım falan kaldıı bizim ki bi feryyattt :)) bismillahhh bismillahhhh falan demeye başladı ayy ayyy diim geriye bi koştu ::)) oğlum nereye gidiosun gel diorm ayy anne sen miydin dio bana :)) bi güldüm varyaaaaa

Rize de nerdesiniz ?
İstanbul da oturuyorum ...
Merkezdeysen iyi hoş ta diğer türlü patlarsın belki sıkıntıdan
:44:

islampasa mahallesinde oturuyoruzzz
merkezde dahi olsam bi daha asla bu sehre gelemem gelenede mani olmam neyse...
cok zor bi yer..

bende özledim vallaa en son 2009 da düğüne gitmiştim ( neresindendin sen bursanın

dagliyim baci ben yorugum yaneee...

kiz vicdansiz niye korkutuyon cocugu yazik nasil korkmustur biz buyuk halimizle korkuyoz zavalli yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…