Makara Kukara Topiği

Kislar bilginiz varmi yarin muharrem ayinin 10 u yani evimize bir paket tuz bile olsa bisey almaliymisiz evin bereketi artarmis

Karşılarındanım

Kuruyan Çamaşırları Topladım..
Onları Ütüleyeceğim.
Yeni Çamaşır Astım..
Beyazları Attım Şimdi de..
Buda hamaratt anacımmmm ev kadını olmak zor

Benim Bildiğim Aşure Günü'nün 10. Günü Yapılırsa Aşure..
Evin Bereketi Artıyormuş..

Bak bende bunu bilmiodum :) ama sen yarin ufak bişide olsa al marketten benim eşim her muharremin 10 unda oglumla bana bişi alir:))) çok düşunceli sagolsun yarinda niyetlenmeyi dusunüyorum bakalim hastalanmazsam iyiii

selammm kizlar¨kristal hamilemisin kiz yoksa test yapsanaaa delii
makaram selammm

kizlar engellilere yardim kampanyasi icin pro kart almicakmisiniz??? ALLAH NASIP EDERSE BEN BU HAFTA ICINDDE ALACAGIM MAKARAM ALDI ZATEN

Kizlar bu arada tam 4 gun geçti acaba hamışmiyim :)))

Hamaratlığımdan Değil..
Evlenmeden Önce Ütü Dışında Bir Şey Yapmamış Olmamdan Kaynaklanıyor.
Sıkılmıyorum Temizlik Çamaşır v.s. Aksine Seviyorum
Neyse Dediğin Gibi Ben Yarın Alayım Eve Bir Şey..
İnşallah Hamilesindir..

makaram selammm

kizlar engellilere yardim kampanyasi icin pro kart almicakmisiniz??? ALLAH NASIP EDERSE BEN BU HAFTA ICINDDE ALACAGIM MAKARAM ALDI ZATEN

Hoşgeldin Gelir Gelmez Çok Güzel Bir Konuya Değindin !!
Kristal'in Haberi Yok Sanırım..

Son düzenleme:
makaram selammm

Naberr tatlimm hosgeldinnn ayyy korkuorum yapmaya hazir deilim daha belkide olurum şöle biraz daha geçsinn diorum sen nasılsın

Hayirlisi valla canimmmmmm bakalim
Al al tabikidee
İs basa dustumu mecbur yapio insannnn

Hoşgeldin Gelir Gelmez Çok Güzel Bir Konuya Değindin !!
Kristal'in Haberi Yok Sanırım..

canim aklim hep bu konuda zaten cumartesi gunu parayi yatiramadim yarin esim yatiracak yuklenir yuklenmez hemen alicam uykularim kaciyor walla bu yardimi yapmam lazim yoksa icime dert olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…