Makara Kukara Topiği

Naberr tatlimm hosgeldinnn ayyy korkuorum yapmaya hazir deilim daha belkide olurum şöle biraz daha geçsinn diorum sen nasılsın

Hayirlisi valla canimmmmmm bakalim
Al al tabikidee
İs basa dustumu mecbur yapio insannnn

bende iyiyimmm canim ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)

diger yazdigimi okumadin galiba engellilere yardim kampanyasi icin pro kart almayi dusunmezmisin...kartin parasiyla tekerlikli sandalye alinacak...
sadece 30 tl. 10 kisi alsa bir cocuk icin bir tekerlikli sandalye demek...

canim aklim hep bu konuda zaten cumartesi gunu parayi yatiramadim yarin esim yatiracak yuklenir yuklenmez hemen alicam uykularim kaciyor walla bu yardimi yapmam lazim yoksa icime dert olacak

Cok sevap vallaa canim allah razi olsun yapanlardan ben bir seneden beri mavi kapak biriktirip komsuma veriorum....keske önceden haberim olsa geçen çarsamba okuldan engelliler icin zarf göndermislerdi ona söylemesi ayip yardim yaptik...birde vanli depremzedelere gondermiştik... Bu siralar alamam sanirim
(((((( kismet baskalarınaymis....

anladim canim...sen elinden geleni yapmissin ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH BASKA ARKADASLAR DUYARLI DAVRANIR NE DIYELIM...

anladim canim...sen elinden geleni yapmissin ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH BASKA ARKADASLAR DUYARLI DAVRANIR NE DIYELIM...
İnşallah canim şimdi birde görme engelliler için getirmiş bu hafta verilicekmis mecbur onada koymak lazim insan zarfıda boş gönderemior ki vicdani rahat olmuyor....

buldum kolay bir tarif nasip olursa yarin deniyecegim INSALLAH
hadi bakalim kolay gele yapta resminide cek kissss

İnşallah canim şimdi birde görme engelliler için getirmiş bu hafta verilicekmis mecbur onada koymak lazim insan zarfıda boş gönderemior ki vicdani rahat olmuyor....

buldum kolay bir tarif nasip olursa yarin deniyecegim INSALLAH

Aşure Yapmasını Bilmeyenler, Dr.Oetker'ın Hazırını Alıp Yapabilirler..

tabiki canim benim bos gondermek olurmu durumunu yettigi kadar sen yardimmini yapmissin INSALLAH yerine ulasir...bende kac gundur alacam alamadim bi turlu icim rahat degil INSALLAH bu hafta alicammm ya
yaparsammm eklerimmmm

[ı]hadiiiiii sekerlerrr ben kactimm yarin niyetliyim insallahhhh erken yatayimmm sahuruma kalkiyim dimiii hadi iyi gecelerr allaha emanet olun[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…