- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.881
asuremiiiiiiiiiiiii ay cok severimmm asureyiiiiiiii olsada yesekk yaaaaaa
Naberr tatlimm hosgeldinnn ayyy korkuorum yapmaya hazir deilim daha belkide olurum şöle biraz daha geçsinn diorum sen nasılsın
Hayirlisi valla canimmmmmm bakalim
Al al tabikidee
İs basa dustumu mecbur yapio insannnn
Bende cok severimmm yaptaa yiyek kissss
canim aklim hep bu konuda zaten cumartesi gunu parayi yatiramadim yarin esim yatiracak yuklenir yuklenmez hemen alicam uykularim kaciyor walla bu yardimi yapmam lazim yoksa icime dert olacak
ay yapmasini bilsem simdi kalkip yaparim ama bilmiyorum ayricada cok canim cektiiiii
Cok sevap vallaa canim allah razi olsun yapanlardan ben bir seneden beri mavi kapak biriktirip komsuma veriorum....keske önceden haberim olsa geçen çarsamba okuldan engelliler icin zarf göndermislerdi ona söylemesi ayip yardim yaptik...birde vanli depremzedelere gondermiştik... Bu siralar alamam sanirim
(((((( kismet baskalarınaymis....
Bak muharrem ayindayiz tarifini bul yap sevapp
İnşallah canim şimdi birde görme engelliler için getirmiş bu hafta verilicekmis mecbur onada koymak lazim insan zarfıda boş gönderemior ki vicdani rahat olmuyor....anladim canim...sen elinden geleni yapmissin ALLAH RAZI OLSUNINSALLAH BASKA ARKADASLAR DUYARLI DAVRANIR NE DIYELIM...
hadi bakalim kolay gele yapta resminide cek kissssbuldum kolay bir tarif nasip olursa yarin deniyecegim INSALLAH
İnşallah canim şimdi birde görme engelliler için getirmiş bu hafta verilicekmis mecbur onada koymak lazim insan zarfıda boş gönderemior ki vicdani rahat olmuyor....anladim canim...sen elinden geleni yapmissin ALLAH RAZI OLSUNINSALLAH BASKA ARKADASLAR DUYARLI DAVRANIR NE DIYELIM...
hadi bakalim kolay gele yapta resminide cek kissssbuldum kolay bir tarif nasip olursa yarin deniyecegim INSALLAH
Aşure Yapmasını Bilmeyenler, Dr.Oetker'ın Hazırını Alıp Yapabilirler..
İnşallah canim şimdi birde görme engelliler için getirmiş bu hafta verilicekmis mecbur onada koymak lazim insan zarfıda boş gönderemior ki vicdani rahat olmuyor....
hadi bakalim kolay gele yapta resminide cek kissss
Tamammmm bu aksamdan mi islicaksin bugdayi nohutu fasulyeyi yoksa yarin mi islicaksin
okudugm tarifte 1 gun onceden yaziyor yatmadan once hepsini ayri kaplarda islarimmm
hadi kolay gelsin şimdiden şekerimmmm)) eminim çok guzel olurrrrr......
İlkkk denemenseee yıkılabüülüüüüürrrrrrrrrrrrrrınsallah yoksa hayallerım yıkılır
[ı]hadiiiiii sekerlerrr ben kactimm yarin niyetliyim insallahhhh erken yatayimmm sahuruma kalkiyim dimiii hadi iyi gecelerr allaha emanet olun[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?