Makara Kukara Topiği

Selam kızlar, çok yorgunum 2 gündür ev işi yapmakdan bana fenalık geldi ortalık nasıl pislenmiş anlatamam..2 haftadır hasta oldugum için dogru dürüst iş yapamıyordum üzerine işe gidince de ev işi kalıyordu..Anam dedim ne pis karıymışım diye söylendim durdum..Saçlarım çok dökülüyor resmen parkelerin üzerinden kıl halıların üzerinden kıl topladım

Senin yine iyi benim nereden baksan 3 aya yakın borcum var, gebeliğimde yediğigim oruçlarım ve taaa okul zamanından tutamadıklarım ve ay başı hallerinde borçlarım var toplam 3 ay yandım ben :26:

Ben Yarın oruç tutacağım inşallah
Hem çok sevap Allah rızası için
hemde bebek içiin

of sorun eşim, başka ne derdim olucak ,sabahtan akşama kadar evdeydim, can sıkıntısı bir yana insan özlüyo ,bizimki geldi surat bir karış
ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor ,sorunu malum zaten hep aynı dert cinsellik ,bir kereliğine gecikse ,yada çocuklar vs sorun çıksa olmasa tamam artık çekerim bir hafta on gün suratını of bıktım valla nasıl bir adamdır bu yaaaaa

Cinsellik mi neden ki reddettin de ondan mı ki canım
Eee malum erkeklerin en hassas damarları cinsellik
onlar bizim gbi düşünmüyor

Kız bluemoon nasıl olduda verdin 3 kiloyu hemencicik
bize söylede bizde verelim yaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…