- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.941
amiiiiiiiiinkimseyi canım kız ben kendimi mutlu edecek şeyi hep bulurum tipik pollyannayım ben yaaaa
söylemem sır takılıyom uçuyom daldan dala
5 su bardağı 1 litre olduğuna göre 12 su bardağı kaç litre su eder kızım merve 02 bu problemide sen çöz kızım hadi tahtaya...Ay bugün 12 bardak su içmişim off kaç litre yapıyi yaa
sırrımın linkini verdim dinle ve görMaşallah ne güzel işte hayatta hep pozitif olmak
her şeyle barışık olmak
Aman sırrını yesinler
5 su bardağı 1 litre olduğuna göre 12 su bardağı kaç litre su eder kızım merve 02 bu problemide sen çöz kızım hadi tahtaya...
sırrımın linkini verdim dinle ve gör
yok biz evli değiliz evde kaldık bluecuğumla
he yaa hele benim evlilik dışı çocukum bileme vaaarrr
sapına kadar evliyim valla kocamdan da çok memnunum ve onu çooooook seviyorum
Aaa şuna bak hem suçlu hem güçlü
sende deseydin demekki beni yeterince uyaramıyorsun
beni tahrik etmiyorsun deseydin sende
o nasıl laf ben olsaydım varyaaa
he valla yaa yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye boşuna dememişler...
yada suçlu bağırmış da suçsuzun yüreğini yarmış da olabilir
ne kandırıyon beni merve ,aslında buluu demişti oğlumu eşim yatırıyor bazen diye ama bende kafa gitti biraz :))
allah mesut etsin canım
pek altta kaldığım söylenemez ,daha neler neler varda yazamıyorum şimdi utanırım ben:26:
hah ben suçsuzum yada öyle sanıyorum ,başkalarının hayatlarını da bilmiyorum ki kıyas yapayım ,bizim çevrede bu konular konuşulmaz pek,ben konuşsamda muhattap bulamam
[video=youtube;I90YiPt0K8g]http://www.youtube.com/watch?v=I90YiPt0K8g&feature=fvwrel[/video]burhancım ayy sen çok ayıymışsınnnn
Yok kız şaka yaptım canım evliyiz ikimizde
Söyle kız çekinme
şaka mı gerçekmi anlıycak kafa yok şu anda bende
du bakiim sen bir aralar hep of layarak başlardın söze beyaz bir kedicik vardı avatarında o merve değilmisin sen kız
Ay inanmıyorum ne off'u kız ciddi misin
Evet kedicikti avatarım değiştirdim
Ya kızlar şu beş günde 5 kilo diyetini bilen varmı bilen varsa uygulayacağım
Ya kızlar şu beş günde 5 kilo diyetini bilen varmı bilen varsa uygulayacağım
öyle diyet mi olurmuş allah korusun hasta falan olursun kız yapma bak ben sana ne diycem
aycangül var bu sitede ayın ilk yarıısnda diyetin daha etkili olduğunu falan söylüyor biraz oku istersen
5 su bardağı 1 litre olduğuna göre 12 su bardağı kaç litre su eder kızım merve 02 bu problemide sen çöz kızım hadi tahtaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?