- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.921
abbooowwwwSenin yine iyi benim nereden baksan 3 aya yakın borcum var, gebeliğimde yediğigim oruçlarım ve taaa okul zamanından tutamadıklarım ve ay başı hallerinde borçlarım var toplam 3 ay yandım ben :26:
ahh bacım yaa sende bu topiğin dertli gacısı pldun çıktın beyaaaselam arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var
of sorun eşim, başka ne derdim olucak ,sabahtan akşama kadar evdeydim, can sıkıntısı bir yana insan özlüyo ,bizimki geldi surat bir karış
ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor ,sorunu malum zaten hep aynı dert cinsellik ,bir kereliğine gecikse ,yada çocuklar vs sorun çıksa olmasa tamam artık çekerim bir hafta on gün suratını of bıktım valla nasıl bir adamdır bu yaaaaa
bacım o büyül ihtimalle ödemdi ...Kız bluemoon nasıl olduda verdin 3 kiloyu hemencicik
bize söylede bizde verelim yaa:26:
Cinsellik mi neden ki reddettin de ondan mı ki canım
Eee malum erkeklerin en hassas damarları cinsellik
onlar bizim gbi düşünmüyor
bacım o büyül ihtimalle ödemdi ...
ben bi anda ani düşüş istemiyodum canım yaa sonra rahatsızlanıyorum kilo vermem yavaşlıyo benim...
yok ya ne reddetmesi 8 senedir evliyim bir kez bile reddetmedim onu, 2 gün önceydi işte
hayatta söyleyemez zaten ama artık anlıyorum , bizim çocuklar 1 e kadar yatmayınca ipler koptu
ertesi günde adt oldum off bir sinir oluyorum ki sorma ,suratını görmek istemiyorum ben mutfakta o odada oturuyoruz
ahh bacım yaa sende bu topiğin dertli gacısı pldun çıktın beyaaa
erkek milleti değilmi işte hepsi aynı al birini vur diğerine...bide karı gibi küsmeleri surat yapmaları yokmu deli ediyo beni valla
sorma bulu sorma ,normal günlerde iyidir hoştur (hoş normal gününü pek görmedim de neyse )
ama şu olaya gelince, beceremiyorum herhalde, kısır döngü gibi 3 gün iyi isek 5 gün kötüyüz her ay yeniden başlayalım bu sefer herşey bambaşka olacak diyorum ama yok aynı tas aynı hamam ,sanırım ben beceremiyorum ,adam memnun olmayınca vede böyle işler yarım kalınca hepten kopuyoruz
zaten benim herif numune hangi huyunu yazdıysam kızlar aaaa erkek dediğin öyle yaparmı falan diyor bıktım yaaaa
Aman ya sanki senin suçunda çocukların geç yatması ve hasta olman hey Allah'ım
bu erkekleri anlamıuorum bazen
Anlayışlı olması lazım aslında
Allah yardımcın olsun canımj
Neyi beceremiyorsun ben onu anlamadım
eğer cinselliği diyosan saçmala yaaa
Olur mu öyle şey neden böyle düşünüyosun
afedersinde seninkide pek antikaymış gülüm yaa ona allah izin vermiş kocanın kızmak küsmek ne haddine onu bi tenhada kıstıracak bi güzel dövecekler ki aklı başına gelsin...yok ya ne reddetmesi 8 senedir evliyim bir kez bile reddetmedim onu, 2 gün önceydi işte
hayatta söyleyemez zaten ama artık anlıyorum , bizim çocuklar 1 e kadar yatmayınca ipler koptu
ertesi günde adt oldum off bir sinir oluyorum ki sorma ,suratını görmek istemiyorum ben mutfakta o odada oturuyoruz
3 kilo ödem değil canım yaa 2 kilosu normaldir tabiii ...Kız ciddimisin o nasıl öyle ya 3 kiloluk ödem
Ya bnde diyet yapmak istiyorum
sorma bulu sorma ,normal günlerde iyidir hoştur (hoş normal gününü pek görmedim de neyse )
ama şu olaya gelince, beceremiyorum herhalde, kısır döngü gibi 3 gün iyi isek 5 gün kötüyüz her ay yeniden başlayalım bu sefer herşey bambaşka olacak diyorum ama yok aynı tas aynı hamam ,sanırım ben beceremiyorum ,adam memnun olmayınca vede böyle işler yarım kalınca hepten kopuyoruz
zaten benim herif numune hangi huyunu yazdıysam kızlar aaaa erkek dediğin öyle yaparmı falan diyor bıktım yaaaa
ben düşünmüyordum o bana söyledi ,yok ya sen bu işi öğrenemeyeceksin dedi(ilk evlendiğimiz dönemlerde ben çok isteksizdim)
sankikendisi çok biliyorr ıyyyyy sinir oldum gene
he yaa hele benim evlilik dışı çocukum bileme vaaarrryok biz evli değiliz evde kaldık bluecuğumla
ben düşünmüyordum o bana söyledi ,yok ya sen bu işi öğrenemeyeceksin dedi(ilk evlendiğimiz dönemlerde ben çok isteksizdim)
sankikendisi çok biliyorr ıyyyyy sinir oldum gene
he yaa hele benim evlilik dışı çocukum bileme vaaarrr
sapına kadar evliyim valla kocamdan da çok memnunum ve onu çooooook seviyorum
Aaa şuna bak hem suçlu hem güçlü
sende deseydin demekki beni yeterince uyaramıyorsun
beni tahrik etmiyorsun deseydin sende
o nasıl laf ben olsaydım varyaaa
numune tabi ya ne yaaa..sanada yazık canım...
yok biz evli değiliz evde kaldık bluecuğumla
bu işlerde kaptan eşindir gemi sen o seni yönlendirecek ki yolculuk güzel olsun yoksa olmaz eşin seni yönlendirmeyi iyi bilmiyosa hatayı kendinde aramasın ...
amiiiiiiiiinHaahahaa
Ay Allah iyiliğini versin emi
hep mutlu ol böyle inşallah canım
Allah ayırmasın
söylemem sır takılıyom uçuyom daldan dalaLennn blueee hangi topiktesin leennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?