Makara Kukara Topiği

Senin yine iyi benim nereden baksan 3 aya yakın borcum var, gebeliğimde yediğigim oruçlarım ve taaa okul zamanından tutamadıklarım ve ay başı hallerinde borçlarım var toplam 3 ay yandım ben :26:
abbooowwww
anacım benimde 2 aydı 1 ayı sırf oğluşumdan kalma emziriyorum diye tutamamıştım....
1 ayı yedim yuttum şimdi sıra kalan diğer 1 aydın onuda yiyecem ben

selam arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var
ahh bacım yaa sende bu topiğin dertli gacısı pldun çıktın beyaaa

erkek milleti değilmi işte hepsi aynı al birini vur diğerine...bide karı gibi küsmeleri surat yapmaları yokmu deli ediyo beni valla

Cinsellik mi neden ki reddettin de ondan mı ki canım
Eee malum erkeklerin en hassas damarları cinsellik
onlar bizim gbi düşünmüyor

yok ya ne reddetmesi 8 senedir evliyim bir kez bile reddetmedim onu, 2 gün önceydi işte
hayatta söyleyemez zaten ama artık anlıyorum , bizim çocuklar 1 e kadar yatmayınca ipler koptu
ertesi günde adt oldum off bir sinir oluyorum ki sorma ,suratını görmek istemiyorum ben mutfakta o odada oturuyoruz

Aman ya sanki senin suçunda çocukların geç yatması ve hasta olman hey Allah'ım
bu erkekleri anlamıuorum bazen
Anlayışlı olması lazım aslında
Allah yardımcın olsun canımj

ahh bacım yaa sende bu topiğin dertli gacısı pldun çıktın beyaaa

erkek milleti değilmi işte hepsi aynı al birini vur diğerine...bide karı gibi küsmeleri surat yapmaları yokmu deli ediyo beni valla

sorma bulu sorma ,normal günlerde iyidir hoştur (hoş normal gününü pek görmedim de neyse )
ama şu olaya gelince, beceremiyorum herhalde, kısır döngü gibi 3 gün iyi isek 5 gün kötüyüz her ay yeniden başlayalım bu sefer herşey bambaşka olacak diyorum ama yok aynı tas aynı hamam ,sanırım ben beceremiyorum ,adam memnun olmayınca vede böyle işler yarım kalınca hepten kopuyoruz
zaten benim herif numune hangi huyunu yazdıysam kızlar aaaa erkek dediğin öyle yaparmı falan diyor bıktım yaaaa

Neyi beceremiyorsun ben onu anlamadım
eğer cinselliği diyosan saçmala yaaa
Olur mu öyle şey neden böyle düşünüyosun

Aman ya sanki senin suçunda çocukların geç yatması ve hasta olman hey Allah'ım
bu erkekleri anlamıuorum bazen
Anlayışlı olması lazım aslında
Allah yardımcın olsun canımj

saol canım ,aslında bu konuyu defalarca konuştuk ama bir çözüme ulaşamadık elimde değil diyor başka bişi demiyor

Neyi beceremiyorsun ben onu anlamadım
eğer cinselliği diyosan saçmala yaaa
Olur mu öyle şey neden böyle düşünüyosun

ben düşünmüyordum o bana söyledi ,yok ya sen bu işi öğrenemeyeceksin dedi(ilk evlendiğimiz dönemlerde ben çok isteksizdim)
sankikendisi çok biliyorr ıyyyyy sinir oldum gene

afedersinde seninkide pek antikaymış gülüm yaa ona allah izin vermiş kocanın kızmak küsmek ne haddine onu bi tenhada kıstıracak bi güzel dövecekler ki aklı başına gelsin...
benim oğlanda yatmıyo bazen eşim kendi uyutuyo napalım hayat müşterek bebek diye tutturduk gülü seven dikenine katlanıyo napalım..

Kız ciddimisin o nasıl öyle ya 3 kiloluk ödem
Ya bnde diyet yapmak istiyorum
3 kilo ödem değil canım yaa 2 kilosu normaldir tabiii ...
ama ben diyet yaptım spor yaptım çok aktiftim girdim dip bucak ev temizledim totom yer görmedi inan...

numune tabi ya ne yaaa..sanada yazık canım...

ben düşünmüyordum o bana söyledi ,yok ya sen bu işi öğrenemeyeceksin dedi(ilk evlendiğimiz dönemlerde ben çok isteksizdim)

bu işlerde kaptan eşindir gemi sen o seni yönlendirecek ki yolculuk güzel olsun yoksa olmaz eşin seni yönlendirmeyi iyi bilmiyosa hatayı kendinde aramasın ...

Aaa şuna bak hem suçlu hem güçlü
sende deseydin demekki beni yeterince uyaramıyorsun
beni tahrik etmiyorsun deseydin sende
o nasıl laf ben olsaydım varyaaa

Aaa şuna bak hem suçlu hem güçlü
sende deseydin demekki beni yeterince uyaramıyorsun
beni tahrik etmiyorsun deseydin sende
o nasıl laf ben olsaydım varyaaa
he valla yaa yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye boşuna dememişler...
yada suçlu bağırmış da suçsuzun yüreğini yarmış da olabilir

numune tabi ya ne yaaa..sanada yazık canım...

yazıklığından geçtim ,nefret ettiriyor kendinden
yok biz evli değiliz evde kaldık bluecuğumla

yapma yaa ben bekarların evlilik sorunlarından anlamadıklarını düşünüyorum

pardon yaaa başınızı ağrıttım:)

bu işlerde kaptan eşindir gemi sen o seni yönlendirecek ki yolculuk güzel olsun yoksa olmaz eşin seni yönlendirmeyi iyi bilmiyosa hatayı kendinde aramasın ...

iyi hoş diyorsun ama gel görki erkekler öyle düşünmüyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…