Makara Kukara Topiği

Kayınvaliden cadı mıydı canım nasıldı

Kuşum hoşgeldin
:)))
neyseeee arkasından konuşupp terbiyesizlik etmiyeyim cadı madı asla dememm sonuçta eşimin annesii severim kendisini ama elektrik tutmayınca olmuo :)) senin şaka yaptığınıda biliorum tatlımm sakın yazdıklarıma alınayım malınayım demeee yoksa seni ham yapar yerim :)) elma yanakımmmmm ev üstüne ev olmuo işte bana uyan ona uymuyor ona uyan bana uymuyor

Kayınvalideme çekmişim

eşim yapacak tostu ama ben yanına gidecekmişim

ben ilk oğluma hamileyken 7 ay mutfağa hiç girememiştim...
Üstüne de kapıyı kapattırıyordum,
oturduğum odanın kapısını da kapatıp,
ağzıma burnuma peçete kapatıyordum...

şaka diyorum cadı mı diye canım ayıp tabii öyle demek Evet ev üstüne ev olmuyor benimki alt katımda olmasında rağmen sıkıntı yaşıyorum iyi de olsa zor oluyor

ben ilk oğluma hamileyken 7 ay mutfağa hiç girememiştim...
Üstüne de kapıyı kapattırıyordum,
oturduğum odanın kapısını da kapatıp,
ağzıma burnuma peçete kapatıyordum...

7 ay mı Bakalım ben nasıl olacağım sabahları zor yiyorum su hiç içemiyorum ya nasıl olacak bilmem afedersiniz ama kabızlıkta var çok

Su içmeye özellikle çok dikkat et...
su ve süt mutlaka düzenli iç...
Herkeste aynı olmuyor hatta iki hamilelikte bile fark ediyor...
Ufaklığa hamileyken 4 aydan sonra geçti bulantılarım mesela...

Su içmeye özellikle çok dikkat et...
su ve süt mutlaka düzenli iç...
Herkeste aynı olmuyor hatta iki hamilelikte bile fark ediyor...
Ufaklığa hamileyken 4 aydan sonra geçti bulantılarım mesela...

Süt içmeye dikkat ediyorum ama bugün hiç içmedim yoğurt yedim peynir yedim mide bulantımı arttırıyor sanki süt içemedim aşerme bu ilk aylarda oluyor mu bende hiç yokta:26:su içemiyorum işte işkence geliyor su içmek

Kahvesinin köpüklü olmamasndan yakınan annesinn fincanına çaktırmadan sıvı sabun ekleyn Ada,"Anne,ben olmasam n'apardın bilemiyorum" (4 Yaş)

bu çocuklar bir alem ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…