- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.261
Kahvesinin köpüklü olmamasndan yakınan annesinn fincanına çaktırmadan sıvı sabun ekleyn Ada,"Anne,ben olmasam n'apardın bilemiyorum" (4 Yaş)
bu çocuklar bir alem ya...
Süt içmeye dikkat ediyorum ama bugün hiç içmedim yoğurt yedim peynir yedim mide bulantımı arttırıyor sanki süt içemedimaşerme bu ilk aylarda oluyor mu bende hiç yokta:26:su içemiyorum işte işkence geliyor su içmek
Kahvesinin köpüklü olmamasndan yakınan annesinn fincanına çaktırmadan sıvı sabun ekleyn Ada,"Anne,ben olmasam n'apardın bilemiyorum" (4 Yaş)
bu çocuklar bir alem ya...
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINiyi geceler.........
neler okudunBu gün neler okudum neler... Şoktayım... Ne kadar rahat, huzurlu bir hayatım varmışta farkında değilmişim.
süt içemediğin günler yoğurt peynir yersen de olur ...
Ama suyun yerini hiçbir şey tutmaz...
Sen bebişin için içmeye çalış yine de tatlım...
Bu gün neler okudum neler... Şoktayım... Ne kadar rahat, huzurlu bir hayatım varmışta farkında değilmişim.
iyi geceler ikizcim bende çıkıyorum herkese iyi geceler
iyi geceler ikizcim bende çıkıyorum herkese iyi geceler
Uzaktan gelen kişinin babası olduğunu fark edince: ""Babacımm, senmişsiiin!! Ben de seni adam sanmıştımmm!!!", Kemal Emir (2.5 Yaşında)
"Anne, inekler kız değil mi? Neden reklamlardaki inekler erkek sesiyle konuşuyor? Hem memeleri de var.", Ada Defne (5 Yaşında)
Annesini beklerken:"Anlamıyorum kızlar nasıl yaratıldı!İlla ki dışarı çıkarken güzel mi olmalısınız.Çirkin olun,n'olur sanki!" Güçlü (8 Yaş)
Harikalar dimi ben her gün okuyup çatlıyorum gülmekten...
İyi geliyor bunları okumak...
cok sekerler,hele baba seni adam sandim hahaha
Birde hıçkırıkla ilgili var kopmuştum ona...
"Hıçkırık tuttum. Ama bırakıyorum yine geliyo", Kayra Barlas (3.5 Yaşında)
"Memelerden süt çıktığı için bunun ismini SÜTyen koymuşlar bence", Lal Ege (5 Yaşındayken)
"Baba,benim boyum nasıl uzuyo biliyo musun?", -Nasıl?,"Popomdaki yağlar kafama doğru fışkırıyo fışkırıyo,beni yukarı doğru uzatıyo",Ecem5
Selaaam! Herkesler iyimi? Dun benim tel.bozuldu valla iyi kaynatmissiniy :)) Kristak bebek..dun fikrimi soyleyememistim bence ogluna genc odasi takimi al hatta yatagi yavrulayan yatak olsun cocuklu biri gelirse oglunla ayni odada yatar cocuklari...
Selam kimse yok mu
Birde hıçkırıkla ilgili var kopmuştum ona...
"Hıçkırık tuttum. Ama bırakıyorum yine geliyo", Kayra Barlas (3.5 Yaşında)
"Memelerden süt çıktığı için bunun ismini SÜTyen koymuşlar bence", Lal Ege (5 Yaşındayken)
"Baba,benim boyum nasıl uzuyo biliyo musun?", -Nasıl?,"Popomdaki yağlar kafama doğru fışkırıyo fışkırıyo,beni yukarı doğru uzatıyo",Ecem5
selam canımmm bir adet kristalbebek var olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?