Makara Kukara Topiği

Bu gün neler okudum neler... Şoktayım... Ne kadar rahat, huzurlu bir hayatım varmışta farkında değilmişim.

süt içemediğin günler yoğurt peynir yersen de olur ...
Ama suyun yerini hiçbir şey tutmaz...
Sen bebişin için içmeye çalış yine de tatlım...

aynen bende canım az önce bi yazı okudumda şükrettim halime ..şikayet etmek ne haddime nimete nankörlük etmeyeyimde ufacık sıkıntılarla ..

Uzaktan gelen kişinin babası olduğunu fark edince: ""Babacımm, senmişsiiin!! Ben de seni adam sanmıştımmm!!!", Kemal Emir (2.5 Yaşında)

"Anne, inekler kız değil mi? Neden reklamlardaki inekler erkek sesiyle konuşuyor? Hem memeleri de var.", Ada Defne (5 Yaşında)

Annesini beklerken:"Anlamıyorum kızlar nasıl yaratıldı!İlla ki dışarı çıkarken güzel mi olmalısınız.Çirkin olun,n'olur sanki!" Güçlü (8 Yaş)

ay nerden buldun bunlari

cok sekerler,hele baba seni adam sandim hahaha

Birde hıçkırıkla ilgili var kopmuştum ona...

"Hıçkırık tuttum. Ama bırakıyorum yine geliyo", Kayra Barlas (3.5 Yaşında)

"Memelerden süt çıktığı için bunun ismini SÜTyen koymuşlar bence", Lal Ege (5 Yaşındayken)

"Baba,benim boyum nasıl uzuyo biliyo musun?", -Nasıl?,"Popomdaki yağlar kafama doğru fışkırıyo fışkırıyo,beni yukarı doğru uzatıyo",Ecem5

Selaaam! Herkesler iyimi? Dun benim tel.bozuldu valla iyi kaynatmissiniy :)) Kristak bebek..dun fikrimi soyleyememistim bence ogluna genc odasi takimi al hatta yatagi yavrulayan yatak olsun cocuklu biri gelirse oglunla ayni odada yatar cocuklari...

Selaaam! Herkesler iyimi? Dun benim tel.bozuldu valla iyi kaynatmissiniy :)) Kristak bebek..dun fikrimi soyleyememistim bence ogluna genc odasi takimi al hatta yatagi yavrulayan yatak olsun cocuklu biri gelirse oglunla ayni odada yatar cocuklari...

benimde aklım onlarda :) çok güzel bi mantık dimii kocayla kavga et :) oğlunun yanına yat :))))

Bunlar süper ya nerden buluyorsun

selam canımmm bir adet kristalbebek var olurmu :)

olur naber canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…