Makara Kukara Topiği

Bende iyiyim uyukluyorum oda iyi mide bulantım çok şimdiden yaramazlık yapıyor

allah iyilik versin canımm benimde öyleydi 3 aydan sonra geçio ilaç falan al mide bulantısı için ben4.5 aya kadar hiç bişi yiyemiodum 3 kilo vermiştim hatta :)) ama sonra mide bulantım geçmişti ben halley pasta delisi olmuştum 10 lu paketlerden hergün bitiriodum :))) ama yemek pek yemiodumm eee ye tatlıyı getir hakkıyı die boşa dememişler :)) inan turşudan nefret ediodum halbuki hamileler en çok turşuya aş erermiş :)

Doktora gidince soracağım ilaç kullanırım olmadı benimde hiç iştahım yok zorluyorum kendimi hep aşermiyordum da şu an normalde çok yememe rağmen şu an normal bu aylarda mı oluyor aşermeler ne zaman başlıyor canım

canım benim 3 aydan sonra başlamıştı valla :) öncesini bilemicemmmm am sen aş ermesen bile tadını çıkar aş eriomuş gibi yap :) kocanı delirt

fatihpepe Gelmedin Bugün..Nerelerdesin..
Gunaydinnndun buralardaydim,okudum hep yazilanlari baktim muhabbet koyu hic araya girmiyim dedim :)) bugun annemlere gidicem onlar ogluma bakarken bende rahat rahat yazarim bari.. Bende seni goremedim sanki hatta guzel havayi gordu geziyorsun diye dusundum :))

Dün İzinliydim, Evdeydim..
Öğlene Doğru Uyandık, Kahvaltı Ettik..
Eşim İşe Gider Gitmez KK'da Son Kontrollerimi Yapıp, Temizliğe Başladım..

Ay nekadar ozledim soyle tek basima,rahat rahat temizlik yamayi.bayiliyorum evin miss gibi temizlik kokmasina :)) bende kalkip kahvalti hazilayim bari cook aciktim

Ay nekadar ozledim soyle tek basima,rahat rahat temizlik yamayi.bayiliyorum evin miss gibi temizlik kokmasina :)) bende kalkip kahvalti hazilayim bari cook aciktim

Ay sorma ya 4duvar arasinda simdi bayilcam annemlere gidecektim oda biyere gitmis,su yaz gelsede atsak kendimizi disari rahat rahat.habire biseyler yiyorum obez olcam valla!!

merhaba iyi pazarlarr
Makara kukara senin topigin oldugunu gorunce
Bir hisimla kendimi iceri atayim dedim
Araniza kabul ederseniz tabiki

kendimi tanitayim
27 yaşinda 25 aylik bir oglum var

5 senelik evli ve mutlu huzurlu bir evliligim var cok sukur...

merhaba iyi pazarlarr
Makara kukara senin topigin oldugunu gorunce
Bir hisimla kendimi iceri atayim dedim
Araniza kabul ederseniz tabiki
İyi Yaptın.. Hatta Geç Bile Kaldın..
Hoşgeldin..

kendimi tanitayim
27 yaşinda 25 aylik bir oglum var

5 senelik evli ve mutlu huzurlu bir evliligim var cok sukur...
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..
Yavrunuzu da Allah Bağışlasın..

Bende 1 Sene 4.5 Aylık Evliyim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…