- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.301
İyice Tirkayi Oldun Çıktın..
Hoşgeldin..
İyidir Senden N'aber..EvetHoşbulduk naber
Allah'a Şükür İyiyiz Seni Sormalı..Slm KKnin guzelleri...slm makara...herkes iyidir umarim!!!
Bende Bir Tost Yapayım Kendime..Yemek yiyim bende gelicem(umarim)
İyidir Senden N'aber..
Allah'a Şükür İyiyiz Seni Sormalı..
Bende Bir Tost Yapayım Kendime..
Tek Başıma Yiyeceğim..
Seninlede Ya Kahvaltı da KArşılaşıyoruz Ya da Akşam Yemeğinde..
Bende iyiyim kendimi su içmeye zorluyorum
Dogru soyluyorsun valla bugun hep yemekte karsilastik. Cokmu yiyorum ne: )) bu sefer bi degisiklik yapiyorum utu yaparken katilam araniza oglumu uyusun simdi basliycam utuye. oooo birsurude utu var. Sende zorla kendini su icmeye alis ben oyle yaptim simdi enaz 1lt su iciyorum gunde ama genelde daha fazla iciyorum...
sende bendensin desene bende genelde pazar günleri gezen tozanlardandım ama bugün ütülere adadım kendimi ellerime sağlık cümlesini jilet gibi yaptım şöyle dolaba asıverdim....Dogru soyluyorsun valla bugun hep yemekte karsilastik. Cokmu yiyorum ne: )) bu sefer bi degisiklik yapiyorum utu yaparken katilam araniza oglumu uyusun simdi basliycam utuye. oooo birsurude utu var. Sende zorla kendini su icmeye alis ben oyle yaptim simdi enaz 1lt su iciyorum gunde ama genelde daha fazla iciyorum...
zaten sen başka bişey içsen ben olduğum yerde şaşar kalırım süt manyağı arkadaşım benim...Süt İçiyorum Onun Yerine..
sende bendensin desene bende genelde pazar günleri gezen tozanlardandım ama bugün ütülere adadım kendimi ellerime sağlık cümlesini jilet gibi yaptım şöyle dolaba asıverdim....
su içmeye arttırarak devam et su çok güzel ve yararlı bir şeydir bence......
zaten sen başka bişey içsen ben olduğum yerde şaşar kalırım süt manyağı arkadaşım benim...
Bende Çok Enteresanım, Yoğurdu Pilavla Makarnayla Yerim..En iyisini yapiyorsun bende sutu icemiyorum mesela yogurduda sade yiyemem galiba bu yuzden arka dislerimin hepsi dolgu :)) sen bol bol sut ic ki ilerde hamileliginde lazim olacak :)))
makaram sen dünyaya gelince sana ilk olarak süt içirdiler demekki ondan böyle çok seviyorsunSütle Geldim, Sütle Gideceğim..
Bende Çok Enteresanım, Yoğurdu Pilavla Makarnayla Yerim..
Mesela, Ayran Sevmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?