Makara Kukara Topiği

Dogru soyluyorsun valla bugun hep yemekte karsilastik. Cokmu yiyorum ne: )) bu sefer bi degisiklik yapiyorum utu yaparken katilam araniza oglumu uyusun simdi basliycam utuye. oooo birsurude utu var. Sende zorla kendini su icmeye alis ben oyle yaptim simdi enaz 1lt su iciyorum gunde ama genelde daha fazla iciyorum...

Dogru soyluyorsun valla bugun hep yemekte karsilastik. Cokmu yiyorum ne: )) bu sefer bi degisiklik yapiyorum utu yaparken katilam araniza oglumu uyusun simdi basliycam utuye. oooo birsurude utu var. Sende zorla kendini su icmeye alis ben oyle yaptim simdi enaz 1lt su iciyorum gunde ama genelde daha fazla iciyorum...

Süt İçiyorum Onun Yerine..

sende bendensin desene bende genelde pazar günleri gezen tozanlardandım ama bugün ütülere adadım kendimi ellerime sağlık cümlesini jilet gibi yaptım şöyle dolaba asıverdim....
su içmeye arttırarak devam et su çok güzel ve yararlı bir şeydir bence......

En iyisini yapiyorsun bende sutu icemiyorum mesela yogurduda sade yiyemem galiba bu yuzden arka dislerimin hepsi dolgu :)) sen bol bol sut ic ki ilerde hamileliginde lazim olacak :)))

Ben Hergün Ütü Yapıyorum..
Ütü Yapmasını Çook Seviyorum..

zaten sen başka bişey içsen ben olduğum yerde şaşar kalırım süt manyağı arkadaşım benim...
Sütle Geldim, Sütle Gideceğim..
En iyisini yapiyorsun bende sutu icemiyorum mesela yogurduda sade yiyemem galiba bu yuzden arka dislerimin hepsi dolgu :)) sen bol bol sut ic ki ilerde hamileliginde lazim olacak :)))
Bende Çok Enteresanım, Yoğurdu Pilavla Makarnayla Yerim..
Mesela, Ayran Sevmem..

Sütle Geldim, Sütle Gideceğim..

Bende Çok Enteresanım, Yoğurdu Pilavla Makarnayla Yerim..
Mesela, Ayran Sevmem..
makaram sen dünyaya gelince sana ilk olarak süt içirdiler demekki ondan böyle çok seviyorsunevet bende pilav ve makarnanın yanında mutlaka yoğurt yerim ayranı yapmasını da sevmem içmesini de......

Güzel Yaşlara BLUEmoon2009 ...
İyi ki Doğdun, İyi ki Bizimlesin..
Topiğimizin Prensesi..
KK Seni Çok Seviyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…