Makara Kukara Topiği

Sütün İçine Yulaf At Gece Onu Ye Acıkınca..
Tokluk Hissi Veriyor..

Bayilirim danoneye :)) ogluma yedirirken tadina baka baka alistim hatta simdi baya baya seviyorum
-bi kasik ogluma hooop
-bi kasik bana :)) saka bi yana benim acilem kilo vermem lazim yoksa aliscam bu kilolara hic veremiycem ya siskn degilim ama ben dogum oncesine kadar cok zayiftim oyuzden bukadar taktim bacim :)))

Ne Takıyorsun Kuzu..
Evde Oğlunu Uyuttuktan Sonra Her Gün 10 Mekik Çeksen..
1. Hafta 10, 2. Hafta 20..
Bu Kilo İşininde Üstesinden Gelirsin..
Gece Yemek Yeme, Bol Bol Su İç..

Zaten bi kac gundur oglumu ayaklarima oturtup mekik cekiyodum ama oylesine simdi sen dedin ya hergun aksatmadan yapicam,havalar sogudu diye suyu biraz azalttim tekrar arttiririm, geriye bitek gece yeme kaliyor yok ama artik yemiycem hatta esime her aksam abur cubur aldiriyordum onlarida birakirsam tamam. Ya cok sagol gecenin bu saatinde bana cvp yazdin. iyi geceler canim makaram :))

Az once yazarken farkettim ben zararli diye sigarayi birakmistim ama ictigim kahveler,yedigim abur cuburlar ve kizartmalarla kendime zarar veriyorum.artik tutçm kendimi saglik beslenicem.tekrardan iyi geceler Allah rahatlik versin...

Ne Takıyorsun Kuzu..
Evde Oğlunu Uyuttuktan Sonra Her Gün 10 Mekik Çeksen..
1. Hafta 10, 2. Hafta 20..
Bu Kilo İşininde Üstesinden Gelirsin..
Gece Yemek Yeme, Bol Bol Su İç..

Ah kuzuum senin topiğinmi vardıı ben yeni gördüm yaa tesadüfeen hayırlı olsun kuzum neyse ben çıkıcam gelirim artıkın ziyaretişne hoşçakal canım çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…