Makara Kukara Topiği

iyilik canım oğluşumu uyutuyordum, şimdi uyuttum yatırıp geleyim...

kuzum ya bu msj ini yazdiktan sonra gordum ben tel.e biraz gec geliyor mst lar.keske once gorseydim biraz sohbet ederdik.senin oglusun nekadarlik benimki 16 aylik op oglusunu yanaklarindan

kuzum ya bu msj ini yazdiktan sonra gordum ben tel.e biraz gec geliyor mst lar.keske once gorseydim biraz sohbet ederdik.senin oglusun nekadarlik benimki 16 aylik op oglusunu yanaklarindan

ben de şimdi gördüm mesajını güzelim yaa...
benim oğlum 3 yaşında büyük oğlumda 7,5 yaşında...

selam kızlarrr nasılsınızz iyisiniz inşalah okuduğum kadarıyla :O) bi kaç gündür giremedim ya çok özledim sizi :) acaip bi yorgunluk var üzerimde kediler gibiyim nerede boş bi yer bulsam hemen mayışıorum :) adet tarihim 5 gün geçti acaba hamişmiyim yoksam ondan mı bu uyuşukluk dermişimmmmmmm
:))) gerçektende 5 gün geçti ama olcakmışım gibi hayırlısı artıkk öpüorum hepiniziiii

selam... Yeni eve bi bebek lazim artik :)).zaten ilk 6yasinda olmus tam vaktidir 2.icin bakarsin bi supriz olur. Bu arada ev isini naptin tasindinizmi?

heyyyyyyyyyyyyyyyyt nulen bi tembel garu sen biride ben ......
köroğlu ayvaz hesabi doğuramadık gitti bi dene daha
gerçi ben 1. de 3 senede anca doğurdumdu demekki daha beklemek gerekiyo..........
neyse inşallah gibesindir datluuuuuuuuuuuum hayatında herşey daha daha güzel olsun emi.......
gıssssss nettin ev işini kız gelişmeler ne durumda bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…