- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.381
iyilik canım oÄluÅumu uyutuyordum, Åimdi uyuttum yatırıp geleyim...
Ah kuzuum senin topiğinmi vardıı ben yeni gördüm yaa tesadüfeen hayırlı olsun kuzum neyse ben çıkıcam gelirim artıkın ziyaretişne hoşçakal canımçok öpüyorum
sen yaşıyomuydun yahunerelerdesin kuzu
makaracım
ne alemde çalışmalar
kuzum ya bu msj ini yazdiktan sonra gordum ben tel.e biraz gec geliyor mst lar.keske once gorseydim biraz sohbet ederdik.senin oglusun nekadarlik benimki 16 aylik op oglusunu yanaklarindan
Tuba'm Nasılsın Canım..
selam kızlarrr nasılsınızz iyisiniz inÅalah okuduÄum kadarıyla :O) bi kaç gündür giremedim ya çok özledim sizi :) acaip bi yorgunluk var üzerimde kediler gibiyim nerede boÅ bi yer bulsam hemen mayıÅıorum :) adet tarihim 5 gün geçti acaba hamiÅmiyim yoksamondan mı bu uyuÅukluk dermiÅimmmmmmm
:))) gerçektende 5 gün geçti ama olcakmıÅım gibi hayırlısı artıkk öpüorum hepiniziiii
heyyyyyyyyyyyyyyyyt nulen bi tembel garu sen biride ben ......selam kızlarrr nasılsınızz iyisiniz inşalah okuduğum kadarıyla :O) bi kaç gündür giremedim ya çok özledim sizi :) acaip bi yorgunluk var üzerimde kediler gibiyim nerede boş bi yer bulsam hemen mayışıorum :) adet tarihim 5 gün geçti acaba hamişmiyim yoksamondan mı bu uyuşukluk dermişimmmmmmm
:))) gerçektende 5 gün geçti ama olcakmışım gibi hayırlısı artıkk öpüorum hepiniziiii
öndeki yolcular arkadaki boşlukları dolduralım ön tarafta yığılma olmasın lütfenburaya biraz daha yoğunluk lütfen ...lütfen
hoş deldiiiiiiiin şenlendirmek bizden öyleyse.........Herkese iyi geceler...burasi Kuzularin sessizligi olmus :))
iyi geceler ben iyiyim sen nasılsın gece hanımİyi geceler kızlar nasılsınız bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?