- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.401
doğum günümü kutladığın msj mı canım gördüm ama dur gene bakiim benOoo benim msj gelene kadar dolmus burasi. Bluemoon sana dogumgunu msj i yazmistim gordunmu?
evet görmüştüm tekrar teşekkür ederim........Ya ben biseymi kacirdim BLUEmoon dogum gunun galiba eger oyleyse "nice saglikli,mutlu yillar dogum gunun kutlu olsun!"
selam kızlarrr nasılsınızz iyisiniz inşalah okuduğum kadarıyla :O) bi kaç gündür giremedim ya çok özledim sizi :) acaip bi yorgunluk var üzerimde kediler gibiyim nerede boş bi yer bulsam hemen mayışıorum :) adet tarihim 5 gün geçti acaba hamişmiyim yoksamondan mı bu uyuşukluk dermişimmmmmmm
:))) gerçektende 5 gün geçti ama olcakmışım gibi hayırlısı artıkk öpüorum hepiniziiii
öndeki yolcular arkadaki boşlukları dolduralım ön tarafta yığılma olmasın lütfen
naber garu
ben sana ne zaman sorsam çocuk sallıyon allahtanamanın bizim kelebek hatun hamilesindir inşlh
nasıll olayım garu çocuk sallıyom sen nasılsın yovrum
bende uyuttum herüfü baktım bi cacık olmaz bundan dedim kk ya barim takılam hiç değilse biraz geyik yaparım didimdi......Bende iyiyim Bluemoon,herüf uyudu kaldım yanlız takılıom buralar da
ben sana ne zaman sorsam çocuk sallıyon allahtanneyse şimdi susayım ben aklıma türlü cinlikler geliyor
ben uyuttum veledi sözde babeye randevu alıcaktım kendimi kk da buluverdim
saffeeeeeeeeeeeet emineeee benim canım gece gece sucuklu yımırta çakti beyaaaaya napayım vaktim yokki fazla takılamıyorum anca sallarken burdayım =)) aklına neler geliyo biliyom bensafffeeet emineeee
kız bu doğum günü nerde kutlanıyoki :26:
demekki öyle oldu......evet oldum oldumOda vardi ama ondan sonra yazmistim.tel.den yazdigim icin belkide gelmemistir neyse ya onemli degil bu arada 24 yasinmi oluyo?
Hepinize iyi geceler! Ben kaciyorum benim oglum bayagi hasta mizirdanip duruyo.
geçmiş olsun kuzuna......Hepinize iyi geceler! Ben kaciyorum benim oglum bayagi hasta mizirdanip duruyo.
sağol bebem .....blue nice yaşlara yovrum bol yumurtalı günler
geçmiş olsun kuzuna......
sağol bebem .....
heeee onada sağol benim gibi sucuklu yumurta seven herkese aynı dilekleri diliyorum
valla çatlarım uyuz milyon öm yada msn den yazıver bene hedi lenvalla makara yaka paça atar beni hayatta demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?