Makara Kukara Topiği

Hosbulduk makaram...havalardan mi ne 1-2gundur cok yorgun hissediyorum.sen nasilsin?dinlenebildim mi? Ben bi dus aliyim belki kendime gelirim gorusuruz

Bende Bu Sabah Zor Kalktım Yataktan..
2 Gece Sabaha Kadar Çalıştım, Kendime Gelemedim..

Önceden Haftalarca Sabahlardım Hiç Bir Şey Olmazdı..
Yaşlanıyor muyum Ne ? :26:

Canım Benim Evrenim, Bende Seni Özledim..
Ben Buralardayım.. Asıl Sen Neredesin ?

yaa okulla ugrasiyorum erken yatip erken kalkiyorum.... gecen haftada kocami ugurladim ve tempomu kaybetmeyeyip iki gunlugune ben gittim turkiyeye.... hayati dolu dolu yasadim bu bir aydir suan sakinlestim KK'ye geri dondum

yaa okulla ugrasiyorum erken yatip erken kalkiyorum.... gecen haftada kocami ugurladim ve tempomu kaybetmeyeyip iki gunlugune ben gittim turkiyeye.... hayati dolu dolu yasadim bu bir aydir suan sakinlestim KK'ye geri dondum

Ne Okulu Yahu ? Sen Okuyor muydun ? :26:
Demek Eşinde Yeni Gitti.. Anlaşıldı Durum Şimdi..

Hadi Allah Kavuştursun Evrenim..

Son düzenleme:
Ne Okulu Yahu ? Sen Okuyor muydun ? :26:
Demek Eşinde Yeni Gitti.. Anlaşıldı Durum Şimdi..

Hadi Allah Kavuştursun Evrenim..

ben gecen yaz okulu bitirmistim ama is bulamayinca 6 ay evde kaldim suan yeniden bam baska bi okula basladim... hemsire olucam
yaa evet esim gitti yine evrenim yanliz ama cok sukur siz varsiniz walla cok seviyorum buraya gelmeyiii

ben gecen yaz okulu bitirmistim ama is bulamayinca 6 ay evde kaldim suan yeniden bam baska bi okula basladim... hemsire olucam
yaa evet esim gitti yine evrenim yanliz ama cok sukur siz varsiniz walla cok seviyorum buraya gelmeyiii

Okuyabildiğin Kadar Oku..
Evde Oturup Boş Boş Ne Yapacaksın.. ?

Bende Bu Sabah Zor Kalktım Yataktan..
2 Gece Sabaha Kadar Çalıştım, Kendime Gelemedim..

Önceden Haftalarca Sabahlardım Hiç Bir Şey Olmazdı..
Yaşlanıyor muyum Ne ? :26:
dur be yaa daha çocuk doğurcan ne yaşlanması

canımmm hayırlısıı valla :)) bi kastamonulu der ki;
GELİRSE GELÜRRRRRR....
GELMESSE GENDİİİİ BÜLÜRRRR......
:))

titkat ayu çıkabülüüü

allah kavuştursun evrenim ne çabuk geçti sayılı gün demek hemşire olmaya karar verdin :94::94:

Kristal bebek
msj'inda belirtmemissin hala hamile olma ihtimalin varmi? Varsa n'olur git hemen test yap cok merak ettim.boyle bebek haberi duyunca benimde bitane daha dogurasim geliyo :))

canım dünden beri kahverengi akıntı başladı ama test mest yapmadım sanırım yine kist oluştu içerde hayırlısı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…