- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.461
Hosbulduk makaram...havalardan mi ne 1-2gundur cok yorgun hissediyorum.sen nasilsin?dinlenebildim mi? Ben bi dus aliyim belki kendime gelirim gorusuruz
makarammmmmmmmm nasilsinnn canim benimmm ozledimm seniiiiiii
Canım Benim Evrenim, Bende Seni Özledim..
Ben Buralardayım.. Asıl Sen Neredesin ?
yaa okulla ugrasiyorum erken yatip erken kalkiyorum.... gecen haftada kocami ugurladim ve tempomu kaybetmeyeyip iki gunlugune ben gittim turkiyeye.... hayati dolu dolu yasadim bu bir aydirsuan sakinlestim KK'ye geri dondum
Ne Okulu Yahu ? Sen Okuyor muydun ? :26:
Demek Eşinde Yeni Gitti.. Anlaşıldı Durum Şimdi..
Hadi Allah Kavuştursun Evrenim..
ben gecen yaz okulu bitirmistim ama is bulamayinca 6 ay evde kaldimsuan yeniden bam baska bi okula basladim... hemsire olucam
yaa evet esim gitti yine evrenim yanlizama cok sukur siz varsiniz walla cok seviyorum buraya gelmeyiii
dur be yaa daha çocuk doğurcan ne yaşlanmasıBende Bu Sabah Zor Kalktım Yataktan..
2 Gece Sabaha Kadar Çalıştım, Kendime Gelemedim..
Önceden Haftalarca Sabahlardım Hiç Bir Şey Olmazdı..
Yaşlanıyor muyum Ne ? :26:
canımmm hayırlısıı valla :)) bi kastamonulu der ki;
GELİRSE GELÜRRRRRR....
GELMESSE GENDİİİİ BÜLÜRRRR......
:))
ben gecen yaz okulu bitirmistim ama is bulamayinca 6 ay evde kaldimsuan yeniden bam baska bi okula basladim... hemsire olucam
yaa evet esim gitti yine evrenim yanlizama cok sukur siz varsiniz walla cok seviyorum buraya gelmeyiii
dur be yaa daha çocuk doğurcan ne yaşlanması
Bak Onu Unutmuştum..
günaydın Åekerler nasılsınız
Günaydın hanımlar...
Kristal bebek
msj'inda belirtmemissin hala hamile olma ihtimalin varmi? Varsa n'olur git hemen test yap cok merak ettim.boyle bebek haberi duyunca benimde bitane daha dogurasim geliyo :))
hoşgeldimm tuğçemm yoktunn bayağıdırr...okullamı uğraşıodun bakim :)Bir ay aradan sonra ben geldiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?