- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.441
Cok tesekkur ederim iyilesiyo Allah'in izniyle.neyse ikimizde musait oldugumuz zaman konusuruz bende su utulerimi bitireyim :))
iyiyim güzelim sen nasılsın..uğraşıyorum işte..çoluk çocuk..yemek vs..
hiç sorma canım yav ..ikidir kahve suyunu ısıtıyorum henüz içemedim..geç oldu ..artık içmesemmi..uykum kaçmasın iyice diyorum canım..birde bu günlerde bacaklarımda gece karıncalanma oluyor..yaşlanıyorum sanırım
iyi geceler canım
amanın bizim kelebek hatun hamilesindir inşlh
nasıll olayım garu çocuk sallıyom sen nasılsın yovrum
[sıze=3]hepinize iyi geceler! Ben kaciyorum benim oglum bayagi hasta mizirdanip duruyo.
hemmmmmmmmmm anlatim demi eşim sağolsun bana sucuklu yumurta yaptı bende afiyetle yedim.........
adam hatırlamadı bile
ama onun haricinde yedi ceddim aradı kutladı
a.s canımmm ev haziranda belli olur snırımmm şu mart ayı bi geçsin az çok kendini belli eder sanırım.....öyle çok istiyorum ki anlatamammmm kuzum yaaselam... Yeni eve bi bebek lazim artik :)).zaten ilk 6yasinda olmus tam vaktidir 2.icin bakarsin bi supriz olur. Bu arada ev isini naptin tasindinizmi?
heyyyyyyyyyyyyyyyyt nulen bi tembel garu sen biride ben ......
köroğlu ayvaz hesabi doğuramadık gitti bi dene daha
gerçi ben 1. de 3 senede anca doğurdumdu demekki daha beklemek gerekiyo..........
neyse inşallah gibesindir datluuuuuuuuuuuum hayatında herşey daha daha güzel olsun emi.......
gıssssss nettin ev işini kız gelişmeler ne durumda bakem
erkeklerinn kökü böyleee :)) ne yapalımmmmmmm ben bazen diorummm kökleri kurusun inşallah diebenim eşimde özel günlere önem vermez pek
HoÅgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?