Makara Kukara Topiği

iyiyim güzelim sen nasılsın..uğraşıyorum işte..çoluk çocuk..yemek vs..

hiç sorma canım yav ..ikidir kahve suyunu ısıtıyorum henüz içemedim..geç oldu ..artık içmesemmi..uykum kaçmasın iyice diyorum canım..birde bu günlerde bacaklarımda gece karıncalanma oluyor..yaşlanıyorum sanırım
iyi geceler canım

İyi Geceler Kriptik'im..

hepinize iyi geceler! Ben kaciyorum benim oglum bayagi hasta mizirdanip duruyo.
[sıze=3]

canım çok çok geçmiş olsunn acaip salgın var valla benimki 3 haftadır kurtulamadı öksürük ve akıntıdan halada devam ediyor gnde aldığı ilaçların haddi hesabı yok allahım miniklerimize yardım etsin....
[/sıze]

hemmmmmmmmmm anlatim demi eşim sağolsun bana sucuklu yumurta yaptı bende afiyetle yedim.........
adam hatırlamadı bile
ama onun haricinde yedi ceddim aradı kutladı

KISS ONA ona şükürr bak adam yapmışş sende yemişssin :)) benim kocam hayatta yapmaz bana öyle yemek yemekkk :)) kocanın kıymetini bil :=))

selam... Yeni eve bi bebek lazim artik :)).zaten ilk 6yasinda olmus tam vaktidir 2.icin bakarsin bi supriz olur. Bu arada ev isini naptin tasindinizmi?
a.s canımmm ev haziranda belli olur snırımmm şu mart ayı bi geçsin az çok kendini belli eder sanırım.....öyle çok istiyorum ki anlatamammmm kuzum yaa
hayırlısı artıkkk bebek konusuna gelince ayrı bi ev olmadan asla düşünmüorum...ama hayırlısı allah nasip ederse asla karşı çıkmammmm doğurur bakarım :)

heee vallaa sorma canımmmm çok tembeliz :))) benimkide 9 ay içerisinde olmuştu :)) benim vakit geldide geçio bile :)) amannnnnn herşeyin hayırlısııııı önceliklerim başka :) bebeğii ikinci plana attım :) ilk olarak psikolojimin düzelmesi lazım :) yoksaaa valla bakırköydeyimmm.....o malumm yereee gidebülrümmmmm :)

Kristal bebek
msj'inda belirtmemissin hala hamile olma ihtimalin varmi? Varsa n'olur git hemen test yap cok merak ettim.boyle bebek haberi duyunca benimde bitane daha dogurasim geliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…