Makara Kukara Topiği

Estağfurullah bacımmm o nasıl laf
Eeee eşin ne hediye aldı kız doğum gününde
Ne sürpriz yaptı anlat hele

Estağfurullah bacımmm o nasıl laf
Eeee eşin ne hediye aldı kız doğum gününde
Ne sürpriz yaptı anlat hele

hemmmmmmmmmm anlatim demi eşim sağolsun bana sucuklu yumurta yaptı bende afiyetle yedim.........
adam hatırlamadı bile
ama onun haricinde yedi ceddim aradı kutladı

Aaaaaaaaa deme kızzz
şaka yapıyorsun demii
hiç bu kadar ciddi olmamıştım...
cnm biz öyle şeyleri kutlamayızki eşimle
eşim içinnden gelir hediye alır ama yok yıl başı yok yıldönümü yok doğum günü kutlamayız biz
benim eşim dün bi saat almış getirmiş içinden ama doğum günüm için asla değil......anlabildim sanırım ne demek istediğimi...

Kız bizde kutlamayız asla ve ben karşıyım yok yılbaşı yok sevgililer günü
Ama doğum gününde isterim bi hediye alınmasını eşim tarafından
Hoşuma gider yani.Hangi kadının hoşuna gitmez ki eşinin hediye alması

hediyelerin en güzeli benim için kendisi zaten gerisine ne gerek
canım doğum günümü asla o gün kutlamaz sıradan yaşar ama başka bir gün bi hediye alır gelir ......
evlilik yıl dönümü kutlamaz ama 3 gün önce telefon alır
alışkınım ben anlican......bu bünyenin kocası o

Neyse alsında günü hiççç önemli değil valla
Her erkeğin kendine göre şeysi var tabi

Fena degilim makaracim sen nasilsin? Cok gec cikiyormussun isten cok yorma kendini bende dedim simdi temizlik yapiyodur miss gibi domestos kokmustur heryer :))... Bende oglumla ugrasiyorum kac gundur hasta gece oksurmekten uyuyamiyor bugun biraz daha iyi .sali gunu disari ciktim dedimya acik havada dolastik hemen kapti sifayi diyorum iste benimki camdan burnunu cikarsa hemen hasta...

Çok Geçmiş Olsun..
Şükür Ben İyiyim, Sadece Bu Ara Biraz Yoğunluk Var İdare Ediyoruz.
Temizlik Yarın Var..

Cok tesekkur ederim iyilesiyo Allah'in izniyle.neyse ikimizde musait oldugumuz zaman konusuruz bende su utulerimi bitireyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…