Makara Kukara Topiği

ohaa la bide Sergenle fibgirdiyomuş sergen babam yaşında almeda kaç yaşında

ben dun yatamadim agri kesici ictim anca uyuyabildim yani 3 tane agri kesici icmis oldum :18::18:

Hiiii zehirlemedimi kız seniii şimdi iyimsin peki Beronun topiğine yazmışrım nassın ağrın geçtimi diye

Rüyalar gerçek olsa Seni her gün görürdüm
O incecik beline sarılarak yürürdüm

Hiiii zehirlemedimi kız seniii şimdi iyimsin peki Beronun topiğine yazmışrım nassın ağrın geçtimi diye

ilk gunum cok sancili oluyor 2 tane ust uste ictim fayda etmedi baska markaydi en son yatarkende majezik ictim o kesti agriyi yok iyiyim,
ama ilk gun ilac almazsam sancidan oluyorum yani kivraniyorum resmen bacaklarima kadar vuruyor agri burdan bi doktora sordumda bebek dusunmuyorsan dogum kontrol hapi ic dedi agriyi keser adeti duzenler dedi ama bebek dusunuyoz :26:

Bence ilk önce kendi sağlığın önemli tiwim doğum kontrol hapını genelde kist için verir doktorlar
Neden bu kadar ağrılı geçtiki hep mi böyle olurdu
Majezik çok kuvvetli gerçektende

Bence ilk önce kendi sağlığın önemli tiwim doğum kontrol hapını genelde kist için verir doktorlar
Neden bu kadar ağrılı geçtiki hep mi böyle olurdu
Majezik çok kuvvetli gerçektende

ilk oldugumda agri hic yoktu sonradan boyle cok siddetli agrili olmaya basladi niye bilmiyorum bi doktora gidince sorayim bi:26:

Ya üşütüyorsun yada korkutmak gibi olmasında kist felan olunca ağrı oluyo işte
Benimde son adetim böyle olmuştu ağrılıydı ne biçim zonklatıyodu resmen
Çıktı zati kontrole gittiğimde erimiş olur inşallah
[/B]

Son düzenleme:
Salak ben hala bi umut belki üstüne görmüşümdür hamileyimdir diyerek bi umut besliyordum
Doktora gidince fıs çıktı

tweety,
en kısa sürede doktora gitmelisin, arkadaşında dediği gibi ya aşırı üşütüyorsun ya da yumurtalık kisti olabilir, kistse eğer tedavi olman lazım, bende çıkmıştı, iki büklüm oluyordum ağrıdan, d. kontrol hapıyla eridi ama doktorun yazması lazım, geçmiş olsun

olabilirmi dersinn ay su sogan kurunu icebilseydim denerdim ya icemiyorum kusacak gibi oluom

olabilirmi dersinn ay su sogan kurunu icebilseydim denerdim ya icemiyorum kusacak gibi oluom

Ya canım neden içemiyorsun tamamne psikolojik burnunu tutacaksın tutmasan ne olur her gün her yemekte yediğimiz şey
Ben ağzıma ceviz atıyordum yudum yudum yavaş yavaş içiyordum ondan sonra yine ceviz atıyordum bitince
Başla bi hatta bitti diye üzüldüm alışmıştım bile kürüme
neyse gelecek ay yine yapılacak

Salak ben hala bi umut belki üstüne görmüşümdür hamileyimdir diyerek bi umut besliyordum
Doktora gidince fıs çıktı
ya ben hala oyle dusunuoom ama bos

tessekurler munecim en kisa zamanda gideyim en iyisi yani agri kesici icmeden rahatlayamiyorum agri fena vuruyor yani ama doktora gittigimde soylemistim sanki ama birde bunun icin ozel gitsem iyi olacak

Öyle şeyleri bende içemem
Sen abla sözü dünle, ihmal etme git doktora, muayene ol, adam gibi teşhis konur, üşütüyorda olabilirsin, ben çok üşütürüm mesela, majezik kurtarıcım oldu artık ama sen fazla ağrı kesici içmişsin, Rabbim korumuşta zehirlenmemişsin.

yok kiz icilmiyor oyle boyle degil

ya ben hala oyle dusunuoom ama bos

tessekurler munecim en kisa zamanda gideyim en iyisi yani agri kesici icmeden rahatlayamiyorum agri fena vuruyor yani ama doktora gittigimde soylemistim sanki ama birde bunun icin ozel gitsem iyi olacak

Bencede kendimizi kandırmayalım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…