Makara Kukara Topiği

Gebelik tedavisi görenlerin kullandığı ilaçların prospektüsünde yazıyordur böyle şeyler, o ilaç piyasadan kalkmış olabilir evet, ben tedavi göreli 16 ylı geçti çünkü.

merve, uyarılar konusunda tweety'nin profilinide en fazla ziyaret eden benimdir herhalde, yani yalnız değilsin, tweety'le beni çekiştirebilirsin, hiç alınmam

ahhh o uyarilarrr

yok ablacim niye cekistirelim bilirsin severim seni

merve, uyarılar konusunda tweety'nin profilinide en fazla ziyaret eden benimdir herhalde, yani yalnız değilsin, tweety'le beni çekiştirebilirsin, hiç alınmam

Tiwimi biliyorum sürekli birbirimzi takipte olduğumuz için
Onun yaramazlıklarından haberdarım:)
Ne çekiştirmesi bilakis arkadaşlarıma söylerim senin çok anlayışlı insaflı forum görevlisi olduğunu

bu ilacın adını çok merak ediyorum hatırlaya bilirmisinn eğer ikiz falan mümkünse lütfen hatırlamaya çalışş

canim sen ikizlere takmissinda senin istemenle olacak sey degil rabbim nasip edecekse zaten olur yoksa istedigin kadar ilac ic ne fayda once saglikli ve hayirlisini iste...

kimse inanmaz zira uyarı alan birçok kişi merve anlayışlı dediğin bu mu? Aldık uyarıyı der sonra

Allah hepinize bebek nasip etsin İnşaAllah, sağlıkla kucağınıza alın
Bebek isteyen herkese duacıyım, yavrularınız olunca İnşaAllah, onları iyi birer birey olarak yetiştirin, vatanına, ailelerine, topluma örnek çocuklar olsunlar, cinsiyeti şu olsun demeyin, sağlıklı olsun iyi evlat olsun diye dua edin

Allah Razı olsun sendenİnşallah Rabbim bu güzel duyguyu bizede yaşatır
Bu dediğin şekilde evlatlarımızı yetiştirmek nasip olur bizlere
Yeterki gelsinler bizleri çok bekletmeden sağlıcakla ve hayırlısıyla

evet ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Amin, İnşaAllah, diyorum ya ümidinizi yitirmeyin, Allah herşeye kadir, herşeye gücü yetendir, O diledikten, istedikten sonra olmayacak şey yok, siz sabredin yeterki, forumda her bebek konusuna örnek verdiğim tanıdıklarım var, biri sizler gibi genç biri, birkaç yıl tedavi gördü, bazı denemeleri başarısız oldu ama sonra ikiz kızları oldu, birkaç gün sonra 2 yaşını dolduracak cimcimeler, bir başka tanıdıkta yıllarca bebek diye yanıp tutuştu, benden bile büyük yaşı ama Rabbim ona hiç ummadığı bir anda tatdırdı anneliği, şimdi ilkokul çağında bir oğlu var.

MaşallahBizler genciz henüz.önümüzde yıllar var evet
Ümidimizi yitirmek için henüz erken.Mesela benim sağlıklı çocuk sahibi olmam %15-20
Ama Rabbim istedikten sonra bunların hepsi bahane biliyorum ve çok dua ediyorum

ALLAH BAGISLASIN hepsine evlatlarini,darisi basimiza INSALLAH
yasimiz genc rabbim büyük INSALLAH er yada gec bizde anne oluruz,
iyi dileklerin dualarin icin cok tessekur ederim ablacim ALLAH RAZI OLSUN

Valla merve, o hiç belli olmaz kardeşim, bugün bir tv programında kadıncağız anlattı başını kaçırdım ama 7 aylık hamileyken doktorlar bebeğini almaya karar vermişler, kadın üzüntüden kahrolmuş, kardeşinin mevlüdüne gitmiş, orada bir kadın bu kadıncağızı ağlarken görünce sebebini sormuş, oda bebeğimi alacaklar demiş, kadın elini karnına koyup dua etmeye başlamış, bebek kıpırdamış, hemen akabinde doktora gitmiş, bebeği doğurabilirsin ama erken doğar, zayıf doğar demişler fakat bebek gününü doldurup doğmuş hemde çok sağlıklı ve 3,5 kiloya yakın bir doğum kilosuyla, tv gösterdi MaşaAllah çok sağlıklı kocaman bir kız.

Sende Allah'a sığın, elbette doktorlarınıda dinle lakin yinede herşey Allah'tan unutma

Ahh MaşallahŞuan tüylerim diken diken oldu inanır mısın çok etkilendim
Hep özürlü çocuk görsem içim bir tuhaf oluyor Zor bir imtihan oda
Çok duygulandım çok mutlu oldum bana bu hadiseyi anlattın sağolasın gönlümü ferahlattın
Çok çok sağol.Benim tedavilik bir şeyim yok malesef sadece dua ediyorum
ALLAH'A Sığınıyorum.

RABBIM yardimciniz olsun mervem INSALLAH saglikli hayirli evlatlarin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…