- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #10.641
yok kiz icilmiyor oyle boyle degil
Öyle şeyleri bende içemem
Sen abla sözü dünle, ihmal etme git doktora, muayene ol, adam gibi teşhis konur, üşütüyorda olabilirsin, ben çok üşütürüm mesela, majezik kurtarıcım oldu artık ama sen fazla ağrı kesici içmişsin, Rabbim korumuşta zehirlenmemişsin.
agri kesici dedigim 2 tane ust uste 500 mglik ictim fayda etmedi,
majeziki cok sonra ictim 100mg o kesti,
icmesem sabaha kadar kivranirdim normalde doktorun verdigi vardi o adet gunlerindeki sanci icin o hemen kesiyordu agriyi ama bitmisti mecbur ictim,
en iyisi gideyim ben tekrardan doktora bu adet sancilari icin ay INSALLAH kotu bisey cikmaz :18:
ya keske bende icebilsem yaaaTiwigül'üm artık kürümün son gününde afedersin ama sarı su geldi resmen benden ya
Çok şaşırdım ne iltihap varmış yahu bendeİnşallah bu iltihaplar tüplerimi tıkamamıştır
Kızlar,
bebek konusunda ümitsizliğe kapılmayın, zamanı gelince olur, yeterki Allah'ım ol desin, stres yapmayın, kafanızı takmayın, en düşünmediğiniz anda bir bakarsınız bebekler kucağınızda, sizlere ikiz bebek gelir bakarsın
Kızlar,
bebek konusunda ümitsizliğe kapılmayın, zamanı gelince olur, yeterki Allah'ım ol desin, stres yapmayın, kafanızı takmayın, en düşünmediğiniz anda bir bakarsınız bebekler kucağınızda, sizlere ikiz bebek gelir bakarsın
Korkmanı gerektirecek bir durum yokki Allah'ın izniyle kötü bir şey çıkmaz
En azından git kurtul şu ağrılarından neymiş sebebi bakalım
BENDe korktum açıkçası hatta kalbim gümledihaklisinnn
mune abla ilk tweety diye baslayan yazini okuyunca dedimki aha yine birsey yaptim herhaldeee
Ya sen kokusundan mı rahatsız oluyorsun tadından mı?Anlamadım ben:26:
Kork diye söylemiyoruz, sebebini öğrenmek senide rahatlatır
Bende doğum sonrası olmuştu kist, çok ağrım oluyordu, doktor önce bir ilaç verdi, ilacın prospektüsüne bir baktım gebelik içinde kullanılan türdenmiş, içenlerin ikiz doğum yapma olasılığı yüksekmiş, kızım kucağımda 3 aylıktı, ödüm patlamıştı bebek olacak diye, kisti küçülttü ama yok edemedi, sonra d. kontrol hapıan döndük, bir gram birşey kalmadı
Kork diye söylemiyoruz, sebebini öğrenmek senide rahatlatır
Bende doğum sonrası olmuştu kist, çok ağrım oluyordu, doktor önce bir ilaç verdi, ilacın prospektüsüne bir baktım gebelik içinde kullanılan türdenmiş, içenlerin ikiz doğum yapma olasılığı yüksekmiş, kızım kucağımda 3 aylıktı, ödüm patlamıştı bebek olacak diye, kisti küçülttü ama yok edemedi, sonra d. kontrol hapıan döndük, bir gram birşey kalmadı
haklisinnn
mune abla ilk tweety diye baslayan yazini okuyunca dedimki aha yine birsey yaptim herhaldeee
BENDe korktum açıkçası hatta kalbim gümledi
hahahahaha korkmayın korkmayın, durup dururken ısırmam
OF'dan takip ediyorum forumu yazdıklarınızı okuyunca müdahil olmak istedim.
hahahahaha korkmayın korkmayın, durup dururken ısırmam
OF'dan takip ediyorum forumu yazdıklarınızı okuyunca müdahil olmak istedim.
Allah Allah çok şaşırdım öyle bir şey mümkün mü?:26:
Bu ilacın adı neki çok merak ettim
Ben bir sürü içerim dordüzüm bile olur
Valla mümkün merve,
ilaç ismi veremem, zaten yıllar geçti hatırlamıyorum adını ama prospektüsünde özellikle gebelik tedavisindede kullanıldığı yazıyordu, ilacı kullanma durumunda ikiz gebelik olasılığı yüksek diyordu, çok iyi hatırlıyorum böyle yazdığını çünkü dedim ya kızım henüz 3 aylıktı ve hamile kalırsam diye endişe etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?