Makara Kukara Topiği

agri kesici dedigim 2 tane ust uste 500 mglik ictim fayda etmedi,

majeziki cok sonra ictim 100mg o kesti,

icmesem sabaha kadar kivranirdim normalde doktorun verdigi vardi o adet gunlerindeki sanci icin o hemen kesiyordu agriyi ama bitmisti mecbur ictim,

en iyisi gideyim ben tekrardan doktora bu adet sancilari icin ay INSALLAH kotu bisey cikmaz :18:

Tiwigül'üm artık kürümün son gününde afedersin ama sarı su geldi resmen benden ya
Çok şaşırdım ne iltihap varmış yahu bendeİnşallah bu iltihaplar tüplerimi tıkamamıştır

Kızlar,
bebek konusunda ümitsizliğe kapılmayın, zamanı gelince olur, yeterki Allah'ım ol desin, stres yapmayın, kafanızı takmayın, en düşünmediğiniz anda bir bakarsınız bebekler kucağınızda, sizlere ikiz bebek gelir bakarsın

Korkmanı gerektirecek bir durum yokki Allah'ın izniyle kötü bir şey çıkmaz
En azından git kurtul şu ağrılarından neymiş sebebi bakalım

Tiwigül'üm artık kürümün son gününde afedersin ama sarı su geldi resmen benden ya
Çok şaşırdım ne iltihap varmış yahu bendeİnşallah bu iltihaplar tüplerimi tıkamamıştır
ya keske bende icebilsem yaaa

ablaaaa agzindan bal damliyor INSALLAH INSALLAH

Ay İnşallah Mune ablacığımBu ne güzel bir dua ne güzel bir temenni
Ben takmıyorum artık Hayırlısınu diliyorum Rabbimden
Ben ikiz istiyorumm hemde çok tabi başta sağlıklı ve hayırlı olması her şeyden önemli

Korkmanı gerektirecek bir durum yokki Allah'ın izniyle kötü bir şey çıkmaz
En azından git kurtul şu ağrılarından neymiş sebebi bakalım

haklisinnn

mune abla ilk tweety diye baslayan yazini okuyunca dedimki aha yine birsey yaptim herhaldeee

Kork diye söylemiyoruz, sebebini öğrenmek senide rahatlatır
Bende doğum sonrası olmuştu kist, çok ağrım oluyordu, doktor önce bir ilaç verdi, ilacın prospektüsüne bir baktım gebelik içinde kullanılan türdenmiş, içenlerin ikiz doğum yapma olasılığı yüksekmiş, kızım kucağımda 3 aylıktı, ödüm patlamıştı bebek olacak diye, kisti küçülttü ama yok edemedi, sonra d. kontrol hapıan döndük, bir gram birşey kalmadı

Allah Allah çok şaşırdım öyle bir şey mümkün mü?:26:
Bu ilacın adı neki çok merak ettim
Ben bir sürü içerim dordüzüm bile olur

evet burdan bir doktora sordumda oda dogum kontrol hapi ic demisti tabi gidip muayne olmam lazim once neyim var neyim yok belki vesile olurda sonrasinda bebisim olur
ay ablacim ikiz bebislerinde olsa fena olmazdi hepsini bir arada buyuturdun

hahahahaha korkmayın korkmayın, durup dururken ısırmam
OF'dan takip ediyorum forumu yazdıklarınızı okuyunca müdahil olmak istedim.

EstağfurullahTeşekkürler bizi bilgilendirdiğin için
Ben uyarılarımı hep senden aldığım için:)

Allah Allah çok şaşırdım öyle bir şey mümkün mü?:26:
Bu ilacın adı neki çok merak ettim
Ben bir sürü içerim dordüzüm bile olur

Valla mümkün merve,
ilaç ismi veremem, zaten yıllar geçti hatırlamıyorum adını ama prospektüsünde özellikle gebelik tedavisindede kullanıldığı yazıyordu, ilacı kullanma durumunda ikiz gebelik olasılığı yüksek diyordu, çok iyi hatırlıyorum böyle yazdığını çünkü dedim ya kızım henüz 3 aylıktı ve hamile kalırsam diye endişe etmiştim.

merve, uyarılar konusunda tweety'nin profilinide en fazla ziyaret eden benimdir herhalde, yani yalnız değilsin, tweety'le beni çekiştirebilirsin, hiç alınmam

Belki o ilaç tedavülden bile kalkmıştır benim şansıma kesin
Neyse hayırlı Rabbim verecekse her şekilde verir değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…