- 12 Temmuz 2006
- 58.996
- 225.322
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #10.681
Evet, engelli bir evlada sahip olmak zor bir sınavdır, bir arkadaşımın güzeller güzeli bir kızı var, 19-20 yaşında, engelli doğdu, hiç anne diyemedi, doyduğunu, acıktığını bile fark edmiyor, sürekli gülüyor yavrum, arkadaşım o kadar güzel bakıyor ki evladına, hiç yılmadan bir kere bile of demeden, Allah'ım ona birde erkek evlat verdi, sağlıklı, boylu poslu çakı gibi bir delikanlı MaşaAllah.
Hepimizin bir sınavı var şu hayatta, bize düşen tevekkül etmek, içini ferah tut, elbet Yüce Mevlam sabrını mükafatlandıracaktır.
AMin Tiwigülüm cümlemizin inşallah seninde canım senindeRABBIM yardimciniz olsun mervem INSALLAH saglikli hayirli evlatlarin olur
ben cikiyorummmm iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINNcok öptümmmmm mervem ve mune ablammm
Aferin mervesizin gibi gençler asla ümitsizliğe, karamsarlığa kapılmamalı, çok gençsiniz, hayatta şükredecek, hamd olsun diyecek çok şeylerimiz var, tamam arada zor şeyler yaşadığımızda oluyor ama yinede etrafımıza bakınca hamd olsun diyecek neler neler görüyoruz.
Hiçbirimizin yarına sağlıkla uyanacağımıza bile garantimiz yok, bir kaza sonucu engelli olmayacağımızı kim bilebilir, hep gülen gözlerle bakın hayata, yaşam ağır, zor, hiçbirimizin hayatı 4/4lük değil ama umutsuzluğa düşüp hayatımıza kahretmeninde alemi yok, her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır mutlaka.
Kayınvalidene kulağını tıka merve, seni üzmesine izin verme, o Allah'tan daha iyi bilmiyor ya, sen eşinle mutlu olmaya bak ve herşeyi zamana bırak, Rabbim sana güzel bir kader ve gönlündeki muradı verir İnşaAllah
eyvah konuda muneyi görünce noluyo kim ban yedi dedim
neyse ki bi durum yokmuş
eyvah konuda muneyi görünce noluyo kim ban yedi dedim
neyse ki bi durum yokmuş
artık bende pro üyeyim
elif abla sayesindeçok teşekkür ediyorum ona
Hadi Hayırlı Olsun Kuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?