Makara Kukara Topiği

Evet, engelli bir evlada sahip olmak zor bir sınavdır, bir arkadaşımın güzeller güzeli bir kızı var, 19-20 yaşında, engelli doğdu, hiç anne diyemedi, doyduğunu, acıktığını bile fark edmiyor, sürekli gülüyor yavrum, arkadaşım o kadar güzel bakıyor ki evladına, hiç yılmadan bir kere bile of demeden, Allah'ım ona birde erkek evlat verdi, sağlıklı, boylu poslu çakı gibi bir delikanlı MaşaAllah.

Hepimizin bir sınavı var şu hayatta, bize düşen tevekkül etmek, içini ferah tut, elbet Yüce Mevlam sabrını mükafatlandıracaktır.

Evet engelli evlat sahibi olma o anne babaya cennetin kapılarını açıyormuş
Sabırla ve özenle bakıldığı sürece ki zaten Rabbim onun sevgisini öyle veriyormuş ki
Annesinin babasının kalbine öyle yerleştiriyomuş ki o sevgiyi...
Teslimiyetçi olabilmek en güzeli çünkü bunlar bizim elimizde olan şeyler değil
Kaderimiz neyse onu yaşarız

ben cikiyorummmm iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINNcok öptümmmmm mervem ve mune ablammm

Aferin merve sizin gibi gençler asla ümitsizliğe, karamsarlığa kapılmamalı, çok gençsiniz, hayatta şükredecek, hamd olsun diyecek çok şeylerimiz var, tamam arada zor şeyler yaşadığımızda oluyor ama yinede etrafımıza bakınca hamd olsun diyecek neler neler görüyoruz.

Hiçbirimizin yarına sağlıkla uyanacağımıza bile garantimiz yok, bir kaza sonucu engelli olmayacağımızı kim bilebilir, hep gülen gözlerle bakın hayata, yaşam ağır, zor, hiçbirimizin hayatı 4/4lük değil ama umutsuzluğa düşüp hayatımıza kahretmeninde alemi yok, her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı vardır mutlaka.

Bende çıkayım artık vakit epeyce geç oldu uykumda geldi
Mune abla çok teşekkür ederim bu güzel sohbetin için gönlüm ferahladı
Rabbim senin gönlüne göre versin.Hayırlı geceler pardon sabahlar saat 5 olmuş:)

Çok güzel şeyler yazmışsın doğru nefesimizi alıyoruz ama vereceğimiz ne garanti değil mi?
Çok şükür sağlığımız sıhhatımız yerinde.
Ben hem evliliğim içinde istiyorum benim kayınvalide bir tuhaf bu bebek konusunda
Hala benim bilerek bebek yapmadığımı iddia ediyor tembellik yapıyormuşum
Hayırlısı olsun diyorum..

Kayınvalidene kulağını tıka merve, seni üzmesine izin verme, o Allah'tan daha iyi bilmiyor ya, sen eşinle mutlu olmaya bak ve herşeyi zamana bırak, Rabbim sana güzel bir kader ve gönlündeki muradı verir İnşaAllah

Hem kendi kulaklarımı hemde eşimin kulaklarını tıkıyorum onun söylediklerine karşı
Amin ABlam inşallah cümlemize

Boşver ablacım, ağzı olan konuşur, evlilik dediğin 2 kişiliktir, kayınvalide tamam saygı duyulur ama evliliğe karıştırılmaz, sadece o değil kimse karıştırılmaz, 18 yıllık evliyim, bir Allah'ın kuluna laf söyletmedim evliliğim hakkında, söyleyemezlerde
O evin hanımıda söz sahibide sensin, gerisi boşşş

eyvah konuda muneyi görünce noluyo kim ban yedi dedim
neyse ki bi durum yokmuş

artık bende pro üyeyim
elif abla sayesinde çok teşekkür ediyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…