- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
ay demek kiz MASSALLAHdarisi basimiza INSALLAH
Amin Kuzum İnşallah..
Nickinde Yakıyor Valla..
Merhaba KK'daşlarım..
Cuma Öğleden Sonra Kendim Evde Yaptığım İdrar Testi İle Hamile Olduğumu Öğrendim..
Bugün de Hamileliğim Kesinleştiğine Göre KK'ya Resmi Açıklama Yapmalıyım Dedim..
İş Nedeniyle Doktora Ancak Bugün Gidebildim..
Öğrendim ki; 1 Ay 1 Haftalık Hamileymişim..
Eşimle Ultrasonda Keseyi Gördük..
Bebeğim 26 mm miş..
Kalp Atışını da Dinledik, O da Bizim Gibi Çok Heyecanlı ve Hızlı Atıyordu Kalbi..
Allah İsteyen Tüm KK'daşlarıma Nasip Etsin..
Dualarım Sizlerle..
Herkese Sağlıklı Günler Dilerim..
Aleyküm Selam..selam yüklü bayan
nasılsın bakalımm bayağıdır yoktum ortalarda sana özel mesaj atmıştım ama yanıt alamadım...sağlık olsunn napalımmmhıhhhh
bebişimiz nasıl bakallımmm sağlığınız iyidir umarım
adını düşündünüzmü...
hazırlıkla ne hızla devam edio
midenin yanması normal gaviscon die bitkisel ilaç var hiç bi yan etkisi olmayan bir ilaç tamamenn deniz yosunlarından yapılıomuş
doktorun vermiştir umarım mideni çok rahatlatır vermemişsede doktoruna sorup kulllan benim doktorum o zamanlar vermişti...
biliosun hamişlikte mide yanması çok saçı olan bi bebeğe işarettir:))))
hadii kal sağlıcakla
bu vakitten sonra buralardayımmm
hayatımda anormallll değişiklikler oldu :)
Amin Spidy.. Allah İsteyen Herkese Nasip ETsin İnşallah..Hamileliğin yarısına gelmişsin ben daha bunu yeni gördüm
ama cetvelinden dolayı hamile olduğunu biliyordum.. çok sevindim sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Arkadaşlar size bir sorum olacak bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Adet günüme daha 12 gün var ama benim kasığımda şişme, ağrı, özellikle sol yumurtamda batma, bacakalrımda özellikle sol bacağımda kasılma, karnımda şişlik, iştah açıklığı (özellikle son iki gündür inanılmaz zeytin tükettim), bazal ataşimde çok az artış var. Ama uyku durumum yok. yani denildiği gibi çok uykum gelmiyor. Ama yatınca sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum. Yüzüstü kasığımda sırtüstü de çok hafif belimde ağrı oluyor. Çok arada da kalçamda ağrı oluyor.
Sizce hamile miyim?
Amin Spidy.. Allah İsteyen Herkese Nasip ETsin İnşallah..
Son 4 Ayım Kaldı..
maşallah canım
hayırdır neden dr dr geziyorsundemek kızın oluyor ne güzel
kız çocuğu başka der anneler ve babalar
Benim Gebelikten Dolayı Sol Bacağım Şişmişti..
Özel Hastaneler Doğumdan Sonra Gidecek Dedi..
Araştırılması İçin Beni Çapaya Yolladılar..
1 Hafta Tahlil v.s. Hepsini Yaptırdım Temiz Çıktı..
Bu Arada Sıkıntıdan Kurdeşen Dedikleri Lanetten Döküyorum..
Sabahlara Kadar Kaşınmaktan Bir Hal Oldum..
Sinirden Oturup Ağlıyorum..
Perişan Oldum Anlayacağın Canım Ya..
Aleyküm Selam..
Doktor Doktor Gezdiğim İçin Bir Süre Siteye Giriş Yapamadım..
Bu Kız Bana Bir Rahat Yüzü Göstermedi..
Çapaya Bile Gittim..
Aramıza Dönmene Sevindim..
Anormal Değişiklikleri de Merak Etmiyor Değilim..
Amin Spidy.. Allah İsteyen Herkese Nasip ETsin İnşallah..
Son 4 Ayım Kaldı..
Sağol Canım..çok geçmiş olsun canım ya hamile olmak bu havada zorken bide
sen kurdeşen ve bacak şişmesi ile mi uğraşıyorsun. ilaçta içemiyorsunmecbur geçmesini bekliyorsun..
inşallah ikisi de bir anda kesilir canım ayak şişmesini falan çok gördüm. en yakın arkadaşım hamile davul gibi 2 ayağı da
parmak arası terlikten başka hiç bir şey giyemiyordr normal demiş ama biraz fazla bununki de
Hemde Nasıl Tekmeliyor Pepe'm Bir Görsen..yagmur teyzesi naber? annen iyi bakiyor mu sana? her istedigini yediriyor mu? snde bol bol tekmeliyor musun? anneni)))))
makaram kuzuuuum ya ben kizinin adini yagmur olacak zannediyordum(nerden duyduysam) gecen gun okudum OYKU olacakmis kismetse, hayirlisi olsun makaram saglikla dogsun ismiyle yasasin insallah
slm kızlar benn de 32 haftalık hamileyim kızım olacak ama benim kızım nazlı baya her doktora gittiğimdde yüzünü saklıo kolllaryla çok sabırsızlanyorumm onu görmek için=)
Makaram canım geçmiş olsun...
ne biçim bir yapısı var bu kadınların anlam veremiyorum bebek diye deliriyorum şimdi bunları okuyunca sanki ben kurdeşen dökmüşüm gibi bir kaşıntı,, bacağım şişmiş gibi bir ızdırap duydum kendimdedoktor myom'unu aldırmadan hamile kalırsan şişersin ağrın olur diyordu amannn olsun 2 defa ameliyat olmam diyordum şimdi anladım. ne zor ama ne kadar tatlı bir zorluktur. BENDEEEE İSTİYORUMMM BEBEKKKK ama benimki az nazlı çıktı gelsemmi gelmesemmi diye kararsız anasına çekecek zilli.
kızın olacak olmasına ayrıca sevindim kız çocuklarına sempatim var her ne kadar büyütmesi belli bir yaştan sonra sıkıntılı olsada. ama az kalmış hemencik doğurda onada bir topik açalım
Kızlar Öyle Çekingen Utangaç..slm kızlar benn de 32 haftalık hamileyim kızım olacak ama benim kızım nazlı baya her doktora gittiğimdde yüzünü saklıo kolllaryla çok sabırsızlanyorumm onu görmek için=)
Tam Görmekten Kastın Bir Nokta Göreceksin..Selam arkadaşlar bende ayın 5 de hamile oldugumu önce idrar sonrada kan testiyle öğrendim ama henüz bir doktora gitmedim birazdaha beklemedeyim gittiğimde herşeyini tam görmek istiyorum kısmetse bana bu marotonda tavsıylerınız onerılerınız varmııı yol gösterebilrimisnzizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?